Vesti/Najnovije
09.12.2020.

Halo Infinite stiže na jesen 2021

Godinu dana kašnjenja

U okviru najave za detaljan blog post za Halo Infinite, 343 Industries piše da je igra sada pomerena i planirana za izdavanje na jesen 2021. Uvod, koji je napisao veteran iz kompanije Bungie, Joseph Staten, koji se pridružio produkciji Halo Infinite ovog avgusta kao novi rukovodilac projekta, navodi da je  izdavanje Infinite "samo početak nove avanture."

"Proveo sam poslednja četiri meseca u povratku u moj Halo univerzum, i čast mi je da kao kreativni direktor pomognem timu da izbaci Halo Infinite na jesen 2021."

Staten nastavlja i kaže da na osnovu feedback-a nakon Halo Infinite demo-a iz jula meseca, "diskusije su proključale i svele samo na jednu osnovnu istinu: potrebno nam je više vremena da uradimo stvari kako treba."

Od kada je Infinite demo izašao, nekadašnji rukovodilac Chris Lee je napustio projekat. Microsoft je potvrdio da će Infinite multiplayer biti besplatan. Dizajner Chris Blohom je izjavio da uprkos uobičajenoj praksi kada je u pitanju free-to-play dizajn, Halo Infinite neće koristiti loot box sistem. "Nema loot box-ova. Nema slučajnosti ili predmeta koji utiču na peskovito okruženje i igranje." 

Skuvajte kafu, pustite neku muziku iz ove igre i pogledajte na blog-u  šta se sve dešava kada je u pitanju Halo. 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO218
XBOX ONE Halo Wars 2
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD
Korišćena
999 ,00 RSD

Slični članci

26.
Aug.
2020.
Vesti/Najnovije
Halo Infinite se i daje planira za 2021 uz podršku za Xbox One support.  
12.
Aug.
2020.
Vesti/Najnovije
Teška i bolna, ali jedina ispravna odluka za tvorce ove igre.