Vesti/Najnovije
14.12.2020.

Najinteresantnije najave sa TGA 2020

2021 - Biće to interesantna godina za gejmere

The Game Awards 2020 nije samo delio nagrade najboljima, već je bilo i mnogo iznenađujućih najava igara kao što su Mass Effect, Dragon Age ili Perfect Dark. Ukoliko još uvek niste pogledali linkove koje smo vam ostavili u prethodnom tekstu, hajde da vidimo najinteresantnije od njih.

 

Mass Effect

Dragon Age nije jedina franšiza kojoj se BioWare vraća. Tu je i Mass Effect. Najava potvrđuje da će ova Mass Effect igra biti direktan nastavak franšize i u njoj ima dovoljno nagoveštaja koji sugerišu da bi mogla biti direktan nastavak Mass Effect 3 i Andromede istovremeno.  

Sephiroth iz Final Fantasy 7 stiže u Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate je poznat kao domaćin višestrukih crossovera. Ekskluzivna borba Nintenda ugostila je mnoge legendarne  likove iz igara. Bili su tu Banjo i Kazooie, Cloud iz Final Fantasy 7 Remake, Pokemon likovi kao i Jokera iz Persone 5. Sada, još jedan lik iz Final Fantasy univerzuma, Sephiroth se pridružuje ekipi u Smash Bros. Universe.

 

Perfect Dark

Initiative je novi Xbox Game studio koji je najavljen prvo na E3 2018, a na The Game Avards smo prvi put videli „AAAA“ igru koju prave - Perfect Dark. Najava se konačno isplatila i dala je odgovor dugogodišnjim glasinama o igri Perfect Dark koja se razvijala u studiju Santa Monica. Iako ne znamo da li je to reboot igre N64, znamo da Microsoft polaže velike nade u nju. Initiative se sprema da postane ono što je Naughty Dog za Sony.

Dragon Age 4

Dragon Age je jedna od najznačajnijih RPG franšiza koja je programera BioWare izbacila u elitne developere nakon Mass Effect-a. Poslednji naslov srednjovekovne fantastične RPG franšize - Dragon Age Inquisition, dobio je priznanje kritike, a četvrti  naslov u seriji radi se više od 5 godina. Jednostavno je prikazan kao Dragon Age. Međutim, ako su prethodni izveštaji i dalje tačni, možda imamo Anthem. Nadamo se da će BioWare ispuniti gigantska očekivanja obožavalaca.

Crimson Desert

Videli smo i Crimson Desert, igru otvorenog sveta sledeće generacije sa mehanikom za više igrača. Igra je prvi put prikazana godinu dana ranije, ali je imala solidno prisustvo tokom TGA. Crimson Desert razvija Pearl Abiss koji je poznat po Black Desert Online.

Ark 2

Vin Diesel i Ark. Dve naizgled nepovezane reči. Što se tiče pravih iznenađenja, ovo je verovatno najveće. Čini se da nastavak Ark: Survival Evolved ima čini se mnogo više narativa.

 

Koje najave su se vama najviše dopale?

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4920
Mako - životna energija planete i gorivo koje održava grad Midgar... Crpljenjem ovog r...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch Super Smash Bros. Ultimate
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.499,00 RSD
Vrsta
Nova
9.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.