Vesti/Najnovije
08.03.2021.

The Division 2 dobija kompletno novi game mod ove godine

Fokus će biti na agentima

Čini se da su se developeri nekako uplašili preteranog deljenja informacija i tizovanja fanova. Ljudima je pomalo dosta odlaganja, a gnev koji je i dalje prisutan po pitanju Cyberpunk 2077 uzrokuje neku vrstu uzdržanosti kada je potrebno podeliti više informacija o igrama koje nam se spremaju.

Ubisoft je ipak podelio malo više informacija o velikom ažuriranju koje stiže u The Division 2 krajem 2021. godine, sa potpuno novim režimom igre i novim načinima za napredovanje vašeg agenta. Razvojni tim The Division 2 najavio je ažuriranje, nadovezujući se na nedavnu potvrdu da je na putu još sadržaja i da Update 12 više neće biti poslednje veliko ažuriranje igre.

Iako tim nije otkrio previše, tizovali su da je ovaj novi režim igre potpuno nov za franšizu. Tim istražuje i nove načine za napredovanje vašeg agenta sa naglaskom na povećanje raznolikosti i održivosti izrade. Razvoj ovog novog ažuriranja je još uvek u ranoj fazi i biće potrebno nekoliko meseci da se završi a planirano je da izađe najranije krajem 2021. godine. Cilj je napraviti suštinsku promenu u igri pa će biti potrebno neophodno vreme da se to ostvari.

Dok ažuriranje ne bude gotovo, Ubisoft Massive će ponovo pokrenuti prethodne sezone objavljene tokom 2. godine. To znači da će sledeća sezona tj. Sezona 5. ponoviti 1. sezonu i da će dati igračima priliku da sakupljaju nagrade i kolekcionarske predmete koje su možda propustili prvi put. Takođe će biti redovnih liga i globalnih događaja, nove odeće i manjih ažuriranja naslova usredsređenih na kvalitet igre.

Ubisoft Massive je takođe otkrio da je The Division 2 igralo preko 40 miliona igrača i da je u martu 2020. godine zabeležena najveća aktivnost igre od njenog lansiranja u februaru 2019.  Razvoj The Division 2 će se nastaviti jer studio takođe radi na stvaranju svoje igre Avatar i nedavno najavljenog projekta Rat zvezda.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4215
Za igranje neophodna pretplata na Playstation Network.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO473
XBOX ONE Tom Clancy's The Division 2
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
999,00 RSD
Ušteda 50%
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999,00 RSD
999 ,00 RSD
Korišćena
799 ,00 RSD

Slični članci

04.
Feb.
2021.
Vesti/Najnovije
Neke igre nas osvoje odmah. Starlink: Battle for Atlas nije takva igra. Bilo nam je potrebno dve godine da shvatimo koliko je dobra.
18.
Sep.
2020.
Vesti/Najnovije
Ubisoft je mnoge obradovao najavom rimejka dugo zapostavljenog serijala Prince of Persia: The Sands of Time.