Vesti/Najnovije
20.08.2021.

Otvoren GameS u Podgorici

Games otvara Games Podgorica!

Juče 19.08.2021 je otvorena prva Games radnja u Crnoj Gori. Nova prodavnica ljubiteljima igara, naučne fantastike, anime i filmova o superherojima pružiće prijateljsko mesto za, ne samo kupovinu, već i upoznavanje, druženje i promocije. Radnja se nalazi na adresi:

Shopping centar Delta City, Podgorica, I sprat.

Trudili smo se da verno prenesemo sve što smatramo dobrim u našim radnjama u Srbiji ali i da uvažimo specifičnosti crnogorskog tržišta i uvrstimo i proširimo asortiman proizvoda za koje smatramo da su bili slabije prisutni a da postoji potražnja. Games Podgorica biće prava gejmerska radnja koja će imati za svakoga ponešto. Ili još tačnije, biće to mesto na kome će ljubitelji video igara i pop kulture moći da pronađu sve ono što je najnovije i najtraženije.

Vlasnici kompanije Games kažu da im je želja da podele svoju ljubav prema igrama i gejmingu sa svim istomišljenicima u Crnoj Gori. Kompanija Score, vlasnik franšize kaže da će ovo biti “prava Games radnja”, a da će ponudu u Crnoj Gori obogatiti figurama, dodatnom e-sports opremom, board igrama, raznim licenciranim proizvodima iz omiljenih igara, filmova, anima... Ako sve bude kako treba, možda ovo bude tek prva radnja u Crnoj Gori.

"Games je mesto na kome ćete moći da se upoznate sa svim novitetima iz sveta gejminga, da se družite, da obradujete drage ljude poklonima ali i da jednostavno samo uživate u testiranju i promocijama novih proizvoda i igara. Pravo Games 4 All mesto!".

"Potrudićemo se da Games Podgorica postane nova zona za druženje za sve. Nama je porodica jako bitna i želja nam je da nas posetite zajedno. Najlepše je kada vesele momente delimo sa porodicom a gejming nije samo pucanje i ubijanje. Postoje divne igre u kojima možete zajedno uživati i mnogo toga naučiti."

 

Uskoro se očekuje i lansiranje Games Montenegro web sajta koji će imati mogućnost da ponudi i artikle sa srpskog web šopa, pa će korisnici u Crnoj Gori, moći da poruče i artikle kojih trenutno nema u Crnoj Gori a ima u Srbiji.

 

Ponuda Games Podgorica će biti raznovrsna i imaće za svakoga ponešto. Od onih koji tek ulaze u svet gejminga do proverenih profesionalaca. Games ideja vodilja – najveći izbor igara i opreme, obučeno osoblje, nova izdanja uvek i na vreme.

 

I za kraj, Games mnogi prepoznaju po akcijama koje prave a koje se često jedinstvene na tržištu. Kao i uvek, za otvaranje je napravljena promo akcija od 15% na sve igre, figure, merchandise i prateću opremu koja traje dva dana – 19. I 20.08 a nakon toga kreću redovne Games akcije o čemu će biti reči na FB i Instagram stranama.

Napomena: Popust od 15% ne važi za konzole i pripejd kartice (Sony dopune, RIOT kodove, ...).

 

Slični članci

27.
Mar.
2024.
Vesti/Najnovije
Čovek je uvek imao želju da ide u svemir, a ako volite da igrate igre sa tom tematikom, evo par predloga.
25.
Mar.
2024.
Vesti/Najnovije
Nakon Assassin's Creed Mirage i Assassin's Creed Nexus igrači su nestrpljii i željni vesti o budućim igrama.
23.
Mar.
2024.
Vesti/Najnovije
Tekst koji smo preneli pre par dana Vas je kako vidimo zainteresovao, pa ćemo se malo više posvetiti igrama i horoskopskim znakovima. Danas se bavimo ...