Vesti/Najnovije
28.09.2021.

Šta znamo o The Smurfs – Mission Vileaf

Iskreno, ne baš mnogo!

Francuski izdavač Microids uskoro izdaje igru The Smurfs - Mission Vileaf aka Štrumpfovi: Misija Vileaf.

Još jednom, naši voljeni prijatelji Štrumpfovi moraju pronaći način da izbegnu Gargamelove zle planove!

U svojoj mračnoj laboratoriji, zli čarobnjak Gargamel otkrio je formulu koja mu omogućava da stvori opaku biljku, zvanu Vileaf. Ova biljka proizvodi seme „Viletrap“ koje može privući Štrumpfove i zatvoriti ih u biljne klopke. Ali ove biljke predstavljaju veliku opasnost za šumu jer su veoma otrovne, posebno za polja sarsaparilla!

Za ovu veoma važnu misiju, igrači će preuzeti kontrolu nad timom Štrumpfova u kojem se nalaze Gruber, Štrumfeta, Lumen i Veliki Štrumf! ! Ovi heroji se mogu osloniti na vrlo zgodan alat, Smurfizer, revolucionarni izum Kuckala (poznat i kao Mundja). Smurfizer omogućava Štrumfovima da se oslobode neprijatelja na koje naiđu, izleče biljke pogođene Vileafom, kao i da skoče više, klize po vazduhu ili rone.

Smurfizer ima telo od drveta i metala jer su ovi materijali dobro poznati po svojoj čvrstoći i to ga čini savršenim za veliku avanturu! Stabilna traka za nošenje na ramenu daje potpunu slobodu kretanja a ergonomska ručka fantastičan zahvat i preciznost kao nijedno oružje pre. I na kraju, ali ne najmanje važno, tu je pumpa za polen! OK, ako niste Štrumf, možda vam nije jasno koliko je to bitno, ali kada zaigrate igru, shvatićete.

Krenite na potpuno novo putovanje sa jedinstvenim i jednostavnim igranjem. The Smurfs - Mission Vileaf će se svideti igračima svih profila, ljubiteljima simpatičnih likova ili obožavaocima 3D platformera, bili oni početnici ili iskusni igrači.

Jedinstven spisak! Preuzmite kontrolu nad 4 omiljena Štrumpfa: Štrumpfeta, Gruber, Lumen i Šef.

Smurfizer, vrlo smrdljivo oruđe! Vaš Smrfizer radi sve a ne samo da pomaže da izlečite oštećene biljke i dosta će vam olakšati i napredovanje kroz igru zahvaljujući višestrukim funkcijama! Skačite, klizajte, ronite i savladajte sve prepreke na koje ćete naići!

Avanura sa velikim A! Istražite svaki kutak od 5 svetova i pronađite svoj put kroz nivoe kako biste prikupili sve sastojke za pripremu protivotrova koji je šumi očajnički potreban!

Oživite selo Štrumpfova! Usput pronađite korisne stvari za nadogradnju svog Smurfizera i radite na tome da selu Štrumfovi vratite stari sjaj!

A šta bi trebalo da znate o Štrumfovima?

Štrumfove je stvorio belgijski karikaturista Pierre Culliford, poznatiji pod pseudonimom Peyo, a mala plava stvorenja prvi put su se pojavila 1958. godine u njegovom stripu "Johan et Pirlouit".

Ideja o Štrumfovima se rodila posle pomalo smešnog razgovora. Peyo je večerao sa prijateljem i pokušao je da ga zamoli da mu doda so, ali nije se mogao setiti reči "so". Dodaj mi… štrumpfa, izvalio je, a prijatelj se nastavio šaliti sa njim i odgovorio da će mu "dodati štrumpfa, a kada bude gotov sa štrumpfanjem, neka ga štrumpfne nazad". Ubrzo posle toga Peyo je počeo da crta Štrumpfove.

Peyo je Štrumpfove zamislio kao bića koja "nikada nisu viša od tri jabuke" i žive u šumi, u kućicama koje izgledaju kao pečurke.

Postoji točno 105 Štrumpfova, a najpoznatiji je i najpopularniji Veliki Štrumpf.

Šarmantna i koketna Štrumpfeta je dugo bila jedini ženski lik u franšizi i originalno je imala crnu kosu dok je Veliki Štrumpf nije pretvorio u plavušu. Uz Štrumpfetu u carstvu Štrumpfova postoje još samo dva ženska lika - Sassette i Nanny.

"Avanture Štrumpfova" je prvi animirani film o malim stvorenjima, snimljen je 1965. godine i prikazivao se samo u Belgiji.

Štrumpfovi su se 1981. iz stripova i bioskopa prebacili na televiziju. Prva epizoda popularnog američko-belgijskog crtaća prikazana je američkoj TV mreži NBC.

Napravljeno je ukupno 256 epizoda sa 418 različitih priča.

Crtać je preveden na više od 30 svetskih jezika i ponosno nosi titulu jednog od najpopularnijih dečjih animiranih serijala.

Kapice koje Štrumpfovi nose na glavi zapravo su frigijske kape koje davno nosili narodi antičke Azije, a proširile su se do Grčke i Rimskog Carstva. Smatraju se simbolom slobode jer su je često nosili oslobođeni robovi.

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Switch igre NSW314
Asterix & Obelix XXL se vratio u Romstered verziji punoj rimljana! Pritisko...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO818
Nova igra zasnovana na popularnom stripu i animiranoj seriji Pomozi Štrumpfovima...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.499,00 RSD
Vrsta
Nova
6.499 ,00 RSD
Trenutno nema komentara

Slični članci

14.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Ono što je sigurno jeste da nivo dopamina u toku cele igre raste, drži vas budnim i aktivnim, gotovo „na trncima“. Ako je ovo ono š...
13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Leviathan AI može da meša ciljeve kako se njemu prohte, tako da se dešavalo i da na početku partije se borimo sa mini-bossem dok je ostatak par...
13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Neenah je možda vozač za bekstvo, a Kevin čovek sa kontaktima, ali izgleda da je Eli mozak operacije.
12.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Ponovno pokretanje Saints Row dodaje mnoštvo novih funkcija i potpuno novu postavu likova, uključujući DJ-a kriminalca Kevina.
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row ponovo pokreće seriju sa novim okruženjem i potpuno novim likovima, uključujući sjajnu novu ekipu koju igrači mogu da upoznaju.
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Bulkhead Interactive, developer multiplejer igre  FPS Battalion 1944 je objavio da prekida partnerstvo sa izdavačem Square Enix.
10.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row će prikazati kako titularna banda stvara svoj jedinstveni identitet u Santo Ileso, ali će im se suprotstaviti tri bande, jedna od njih su Idols.
10.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Embark Studios je objavio da je njihova PvE multiplayer igra, ARC Raiders, pomerena za 2023.
09.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Igrači Saints Row će se suočiti sa još tri bande tokom igre, a Los Panteros je jedna od njih.
08.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Iako je godina dosadnija od očekivanog jer su neke igre pomerene za kasnija izdavanja, ipak ima par naslova koji se ističu.