Vesti/Najnovije
28.09.2021.

Šta znamo o The Smurfs – Mission Vileaf

Iskreno, ne baš mnogo!

Francuski izdavač Microids uskoro izdaje igru The Smurfs - Mission Vileaf aka Štrumpfovi: Misija Vileaf.

Još jednom, naši voljeni prijatelji Štrumpfovi moraju pronaći način da izbegnu Gargamelove zle planove!

U svojoj mračnoj laboratoriji, zli čarobnjak Gargamel otkrio je formulu koja mu omogućava da stvori opaku biljku, zvanu Vileaf. Ova biljka proizvodi seme „Viletrap“ koje može privući Štrumpfove i zatvoriti ih u biljne klopke. Ali ove biljke predstavljaju veliku opasnost za šumu jer su veoma otrovne, posebno za polja sarsaparilla!

Za ovu veoma važnu misiju, igrači će preuzeti kontrolu nad timom Štrumpfova u kojem se nalaze Gruber, Štrumfeta, Lumen i Veliki Štrumf! ! Ovi heroji se mogu osloniti na vrlo zgodan alat, Smurfizer, revolucionarni izum Kuckala (poznat i kao Mundja). Smurfizer omogućava Štrumfovima da se oslobode neprijatelja na koje naiđu, izleče biljke pogođene Vileafom, kao i da skoče više, klize po vazduhu ili rone.

Smurfizer ima telo od drveta i metala jer su ovi materijali dobro poznati po svojoj čvrstoći i to ga čini savršenim za veliku avanturu! Stabilna traka za nošenje na ramenu daje potpunu slobodu kretanja a ergonomska ručka fantastičan zahvat i preciznost kao nijedno oružje pre. I na kraju, ali ne najmanje važno, tu je pumpa za polen! OK, ako niste Štrumf, možda vam nije jasno koliko je to bitno, ali kada zaigrate igru, shvatićete.

Krenite na potpuno novo putovanje sa jedinstvenim i jednostavnim igranjem. The Smurfs - Mission Vileaf će se svideti igračima svih profila, ljubiteljima simpatičnih likova ili obožavaocima 3D platformera, bili oni početnici ili iskusni igrači.

Jedinstven spisak! Preuzmite kontrolu nad 4 omiljena Štrumpfa: Štrumpfeta, Gruber, Lumen i Šef.

Smurfizer, vrlo smrdljivo oruđe! Vaš Smrfizer radi sve a ne samo da pomaže da izlečite oštećene biljke i dosta će vam olakšati i napredovanje kroz igru zahvaljujući višestrukim funkcijama! Skačite, klizajte, ronite i savladajte sve prepreke na koje ćete naići!

Avanura sa velikim A! Istražite svaki kutak od 5 svetova i pronađite svoj put kroz nivoe kako biste prikupili sve sastojke za pripremu protivotrova koji je šumi očajnički potreban!

Oživite selo Štrumpfova! Usput pronađite korisne stvari za nadogradnju svog Smurfizera i radite na tome da selu Štrumfovi vratite stari sjaj!

A šta bi trebalo da znate o Štrumfovima?

Štrumfove je stvorio belgijski karikaturista Pierre Culliford, poznatiji pod pseudonimom Peyo, a mala plava stvorenja prvi put su se pojavila 1958. godine u njegovom stripu "Johan et Pirlouit".

Ideja o Štrumfovima se rodila posle pomalo smešnog razgovora. Peyo je večerao sa prijateljem i pokušao je da ga zamoli da mu doda so, ali nije se mogao setiti reči "so". Dodaj mi… štrumpfa, izvalio je, a prijatelj se nastavio šaliti sa njim i odgovorio da će mu "dodati štrumpfa, a kada bude gotov sa štrumpfanjem, neka ga štrumpfne nazad". Ubrzo posle toga Peyo je počeo da crta Štrumpfove.

Peyo je Štrumpfove zamislio kao bića koja "nikada nisu viša od tri jabuke" i žive u šumi, u kućicama koje izgledaju kao pečurke.

Postoji točno 105 Štrumpfova, a najpoznatiji je i najpopularniji Veliki Štrumpf.

Šarmantna i koketna Štrumpfeta je dugo bila jedini ženski lik u franšizi i originalno je imala crnu kosu dok je Veliki Štrumpf nije pretvorio u plavušu. Uz Štrumpfetu u carstvu Štrumpfova postoje još samo dva ženska lika - Sassette i Nanny.

"Avanture Štrumpfova" je prvi animirani film o malim stvorenjima, snimljen je 1965. godine i prikazivao se samo u Belgiji.

Štrumpfovi su se 1981. iz stripova i bioskopa prebacili na televiziju. Prva epizoda popularnog američko-belgijskog crtaća prikazana je američkoj TV mreži NBC.

Napravljeno je ukupno 256 epizoda sa 418 različitih priča.

Crtać je preveden na više od 30 svetskih jezika i ponosno nosi titulu jednog od najpopularnijih dečjih animiranih serijala.

Kapice koje Štrumpfovi nose na glavi zapravo su frigijske kape koje davno nosili narodi antičke Azije, a proširile su se do Grčke i Rimskog Carstva. Smatraju se simbolom slobode jer su je često nosili oslobođeni robovi.

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Switch igre NSW314
Asterix & Obelix XXL se vratio u Romstered verziji punoj rimljana! Pritisko...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO818
Nova igra zasnovana na popularnom stripu i animiranoj seriji Pomozi Štrumpfovima...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.499,00 RSD
Vrsta
Nova
6.499 ,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

21.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Kada imamo igru u kojoj je glavna zvezda Kianu Reeves, o igri se sve zna. Kada imamo igru koja tako stidljivo kreće sa najavama kao Tiny Tina, glumci su neka...
21.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Techland je objavio novi trejler za fenoemenalni Dying Light 2 Stay Human i u njemu prikazao snimke različitih grafičkih modova ponuđenih u verziji za PS5.
20.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Iako je trejler prikazao više nego energičnu igru, kreatorima to izgleda nije bilo dovoljno pa su sve začinili još energičijom muzikom koju izv...
19.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Šta bi to bilo dovoljno da zadovolji fanove Borderlandsa koji traže nešto novo?
18.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Da li je ovo uvod u AC Dynasty igru?
18.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Otvorite oči i pokrenite neku igru.
18.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Tiny Tina's Wonderlands ima još dve klase za otkrivanje, i iako je malo verovatno, bilo bi lepo videti neke opcije za lik poput Barda.
17.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Izgleda kao da Tini možda nedostaju kultna vozila Borderlands serije, ali to bi moglo da bude od pomoći ovoj igri da se istakne.
13.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Dobijamo li nešto sasvim novo ili samo unapređeno?