XBOX
05.06.2023.

Obratite pažnju na Xbox Game Pass 11 juna!

Iznenađenja na vidiku

Znamo da je Srbija zapostavljena od strane XBOX-a ali to nije razlog da se ne nadamo da će se neke stvari promeniti, i da ne obraćamo pažnju na ono što je trenutno aktuelno.

Već šest godina, Xbox Game Pass je dosledno najavljivan kao jedna od najvećih ponuda kada su u pitanju igre, sa ponudom od preko 100 video igara za jednu veoma razumnu sumu svakog meseca. Ali dok  je vrednost Xbox Game Pass oduvek bila dobra, definitivno se tu nešto dešavalo tokom godina, a poslednjih nekoliko meseci su nam doneli najnovije i najočiglednije primere ovog trenda. Iako je 2023. godine na Xbox Game Pass stiglo niz odličnih igara, u rasponu od klasičnih kao što su Persona i Age of Empires 2, do izdanja trećih strana od prvog dana kao što su Atomic Heart i Wo Long: Fallen Dinasty, ova izdanja su ipak malo. Nažalost, većina Xbox Game Pass mesečnih ponuda ove godine je bila malo slaba, ali bi se sve to moglo promeniti!

Potencijalno možemo očekivati gomilu novih vesti od 11. juna!

Xbox Game Pass je još od svog prvog debija u junu 2017.bio fokusna tačka svake Xbox letnje izložbe XBOX Summer Showcase, kao i skoro svaki drugi događaj na kome je domaćin. Fraza "Dostupno prvog dana na Xbox Game Pass-u" je postao sinonim za Xbox-ove eventove, obično neposredno pre ili odmah nakon uzbudljivog otkrivanja. I tokom jednosatnog prikazivanja, fanovi mogu na kraju da čuju ovu frazu nekoliko desetina puta, a takva vrsta ponavljanja brenda samo nastavlja da cementira Xbox Game Pass vrednost.

Xbox će 11. juna biti domaćin svoje godišnje izložbe igara, i kao i svake godine, čini se sa sigurnošću pretpostaviti da će Xbox Game Pass ponovo imati veliko prisustvo.

Nakon razočaravajućeg lansiranja Redfall na Xbox Game Pass, vrlo je verovatno da će Xbox želeti da pogura Game Pass još jače nego ikada ranije i otkriće gomilu igara koje će biti dostupne u narednih 12 meseci. Xbox je koristio sličnu strategiju za svoju prethodnu letnju izložbu 2022., i iako mnogi od ovih Xbox Game Pass naslova nisu lansirani obećanih datuma, to je i dalje jaka marketinška taktika, i jeste odličan način da još jednom ubedite pretplatnike da Xbox Game Pass ima neverovatnu vrednost.

Iako sadržaj predstojećeg Xbox Showcase još uvek nije u potpunosti otkriven, postoji nekoliko obećavajućih naslova za koje je gotovo garantovano da će se pojaviti.

Forza Motorsport je jedan od takvih naslova, koji bi mogao da dobije datum izlaska 2023. na ovom predstojećem događaju.

Dugo očekivano ponovno pokretanje Fable takođe se tizuje da bi se pojavilo.

Obsidian-ov novi, misteriozni RPG Avowed je takođe verovatan kandidat za Xbox prezentaciju 11. juna, s tim što je prvi put prikazan pre skoro tri godine.

Lies of P se takođe mogu pojaviti, ali ne moraju, pošto je njegovo objavljivanje očigledno zakazano najranije za avgust.

Xbox je takođe potvrdio da će Bethesdin dugo očekivani Starfield dobiti sopstveni namenski Direct odmah nakon Xbox Showcase, što znači da postoji mnogo prostora za druge igre da nam budu prikazane i najavljenje.

Samo ta četiri naslova dovoljna su da zadovolje mnoge pretplatnike na Xbox Game Pass, posebno ako na kraju dobiju potvrđene datume izlaska. Ali za neke obožavaoce, biće im potrebno još nekoliko najava da bi se uverili da Xbox Game Pass ima vrednu postavu ispred sebe.

Prošle godine, Xbox Showcase je detaljno predstavio 22 odvojene igre koje idu na Xbox Game Pass, i ako Xbox želi da ispravi greške Redfall-a, onda će morati da uradi potpuno isto ove godine, ako ne čak i više od toga.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41476
Inspirisana poznatom pričom o Pinocchio, Lies of P je action-soul igra smeštena ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS5178
Inspirisana poznatom pričom o Pinocchio, Lies of P je action-soul igra smeštena ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Grad Redfall je pod opsadom legije vampira koji su odvojili ostrvo od spoljašnje...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBSX0063
Inspirisana poznatom pričom o Pinocchio, Lies of P je action-soul igra smeštena ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD

Slični članci

30.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Znamo da zvuči čudno, naročito ako imamo u vidu da kod nas postoji čitaj jedan pokret roditelja koji su protiv gejminga. Problem je što neki od njih n...
23.
Jun.
2022.
XBOX
Microsoft je potvrdio da će igrači na Xbox Cloud Gaming dobiti mogućnost da kontolišu igranje preko tastature ili miša.
28.
Apr.
2022.
Vesti/Najnovije
Ovo su igre koje će Vam omogućiti da nastavite da postavljate pitanja, rešavate zagonetke i smišljate strategije u svetu u kome je pravi odgovor najveća nagr...