Društvena igra Bitoku
Društvena igra Bitoku
Društvena igra Bitoku
Društvena igra Bitoku
Društvena igra Bitoku
Društvena igra Bitoku
Društvena igra Bitoku
Društvena igra Bitoku

Društvena igra Bitoku

Šifra artikla: BG370
Barkod: 8436589624832

Bitoku društvena igra - postanite novi veliki duh šume koji je istražuje i pomaže izgubljenim dušama.

  • Broj igrača: 1-4
  • Trajanje igre: 120 minuta
  • Uzrast: 12+
  • Nova
    8.249 ,00 RSD
Sačuvajte u listi želja

U Bitoku, igrači preuzimaju uloge Bitoku duhova šume na svom putu ka transcendenciji, sa ciljem da se uzdignu i postanu sledeći veliki duh šume. Da bi to uradili, imaće pomoć yokai, kodama i različitih hodočasnika koji ih prate na njihovom putu. Ovo je igra za ručno upravljanje i izgradnju mehanizma sa više puteva do pobede.

Igrači će imati yokai predstavljene kartama, koje moraju biti postavljene na prava mesta u pravo vreme kako bi dobili maksimalnu korist od sposobnosti koje nude. Štaviše, tokom igre igrači mogu zaraditi više yōkai karata za svoj špil, čime povećavaju svoje mogućnosti igranja i postižu veći rezultat. Svaki igrač takođe ima tri yokai čuvara (u obliku kockica) koje može poslati u velike oblasti šume na glavnoj tabli kako bi dobili sve vrste novih opcija koje mogu da igraju tokom igre. Ove opcije mogu biti strukture koje grade u određenim delovima šume, kristali duše koji stvaraju resurse kada se izvode određene radnje, kao i mnoge druge. Igrači takođe imaju priliku da pomognu mitamama, izgubljenim dušama u potrazi za iskupljenjem koristeći činkon svetlosti.

Zaista postoji širok spektar akcija koje treba sprovesti, i to bez uzimanja u obzir ličnog domena gde igrači mogu postaviti još jedan sloj dodatne strategije dok upravljaju hodočasnicima. Hodočasnici su sledbenici igrača koji kreću na putovanja kontemplacije i razmišljanja koji zatim dele iskustva i učenje koje mogu na duhovnom putu sa Bitokuom.

Vrsta proizvoda: Board Game
Proizvođač: Asmodee
Tip proizvoda: Društvena igra
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Coolplay d.o.o.
Adresa: Dr Nika Miljanića 18 , Beograd
Zemlja proizvodnje: Kina

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Društvene igre
Vrsta Nova
Broj igrača 1-4 Igrača
Ekspanzija Ne
Igre na Engleskom jeziku
Proizvođač Kosmos
Tip društvene igre Porodična
Uzrast 12+
Vreme trajanje igre preko 60 min

Slični proizvodi