Društvena igra Eldritch Horror
Društvena igra Eldritch Horror
Društvena igra Eldritch Horror
Društvena igra Eldritch Horror
Društvena igra Eldritch Horror
Društvena igra Eldritch Horror
Društvena igra Eldritch Horror
Društvena igra Eldritch Horror
Društvena igra Eldritch Horror
Društvena igra Eldritch Horror

Društvena igra Eldritch Horror

Šifra artikla: BG383
Barkod: 9781616617660

Eldritch Horror je kooperativana igra u kojoj rešavate misterije.

  • Broj igrača: 1-8
  • Trajanje igre: 120-240 minuta
  • Uzrast: 14+
  • Nova
    11.999 ,00 RSD
Sačuvajte u listi želja

Eldritch Horror je kooperativna igra terora i avanture u kojoj jedan do osam igrača preuzima ulogu istražitelja koji putuju širom sveta i rade na rešavanju misterija, prikupljanju tragova i zaštite sveta. Igra dolazi dolazi sa svojim jedinstvenim špilovima misterijskih i istraživačkih karata, koji vas uvlače dublje u predanje koje okružuje svako strašno stvorenje.

Dok će zadaci na ovim misterioznim kartama (zajedno sa lokacijama kapija drugog sveta, pretećim čudovištima i korisnim tragovima) često informisati i vaše planove putovanja i opasnosti sa kojima se suočavate, avanturu možete pronaći bilo gde u svetu... čak i tamo gde ste najmanje očekuj. Tokom faze susreta u svakom potezu igrači rešavaju borbu ili, alternativno, grade lične priče svojih istražitelja čitajući naraciju o susretu sa jedne od nekoliko tipova karata susreta. Možda ćete se suočiti sa čudovištem u Istanbulu ili se naći u teškoj situaciji sa kriminalnim sindikatom u velikom gradu. Možda ćete krenuti u ekspediciju na piramide ili istražiti trag koji otkrijete u neimenovanoj divljini. Možda ćete čak pronaći put kroz kapiju i istražiti dimenziju izvan vremena i prostora.

Ako ne uspete u susretu, cena je velika. Ako imate sreće, samo ćete pretrpeti fizičku ili mentalnu traumu. Međutim, možda ćete biti primorani da uzmete karticu stanja, koja predstavlja određenu povredu ili ograničenje stečeno tokom vašeg putovanja, kao što je povreda noge ili amnezija. Mogli biste se zateći u sebi da steknete imovinu i dobijete uslov duga – ili ćete možda dugovati uslugu nečemu mnogo podmuklijem od uterivača dugova i ući u mračni pakt. Bez obzira na vaše stanje, bilo bi mudro da brzo nađete rešenje; mnoga stanja imaju "efekat obračuna" koji, ako se aktiviraju, osiguravaju mnogo zlokobniju sudbinu.

Sve vreme približava se dolazak drevnog stvorenja. Njegov zloćudni uticaj se manifestuje u Eldritch Horror-u dok izvlačite Mithos kartice, koje upravljaju izgledom kapija drugog sveta, strašnih čudovišta i drugih zloslutnih elemenata. Mithos kartice drže vaše istražitelje pod pritiskom, uvodeći nove pretnje, čak i kada se dolazak drevnog stvorenja Pošto istražitelji izvlače novu Mithos karticu u svakoj rundi, sigurno će imati pune ruke posla u borbi protiv pokvarenih stvorenja i praćenju čudnih glasina, čak i dok rade na rešavanju svoje tri najvažnije misterije.

Vrsta proizvoda: Board Game
Proizvođač: Asmodee
Tip proizvoda: Društvena igra
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Coolplay d.o.o.
Adresa: Dr Nika Miljanića 18 , Beograd
Zemlja proizvodnje: Kina

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Društvene igre
Vrsta Nova
Broj igrača 1-8 Igrača
Ekspanzija Ne
Igre na Engleskom jeziku
Proizvođač Asmodee
Tip društvene igre Porodična
Uzrast 14+
Vreme trajanje igre preko 60 min

Slični proizvodi