Društvena igra Codenames Duet
Društvena igra Codenames Duet
Društvena igra Codenames Duet
Društvena igra Codenames Duet

Društvena igra Codenames Duet

Šifra artikla: BG522
Barkod: 8594156319885
  • Broj igrača: 2
  • Trajanje igre: 15-30 minuta
  • Uzrast: 11+
  • Lokalizovana na srpski jezik
  • Nova
    2.599 ,00 RSD
0,00 RSD
2.599,00 RSD
2.599,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

Codenames Duet čuva osnovne elemente Codenames-a, samo je sada u verziji za 2 igrača. Dajte jednom rečju tragove da pokušate da navedete drugog igrača da identifikuje vaše agente među onima na stolu - ali sada radite zajedno kao tim da biste pronašli sve svoje agente. (Zašto već ne znate ko su vaši agenti je pitanje o kojem će vam se kongresni istražitelji kasnije obratiti!)

Da biste postavili igru, postavite 25 kartica sa rečima u mrežu 5×5. Stavite ključnu karticu u držač tako da svaki igrač vidi jednu stranu karte. Svaki igrač vidi mrežu 5×5 na kartici, sa devet kvadrata obojenih zelenom (koji predstavljaju vaše agente) i tri kvadrata crnom (predstavljaju ubice). Tri od devet kvadrata sa svake strane takođe su zelena sa druge strane, jedan ubica je crn sa obe strane, jedan je zelen na drugoj strani, a drugi je nedužni posmatrač na drugoj strani.

Zajedno, morate otkriti svih petnaest agenata - bez otkrivanja ubice - pre nego što vreme istekne da biste pobedili u igri. Svaki igrač može odlučiti da drugom igraču da prvi trag od jedne reči, zajedno sa brojem. Ko dobije trag stavlja prst na karticu da identifikuje tog agenta. Ako pogodi, može pokušati da identifikuje još jednom. Ako identifikuje posmatrača, vreme pogađanja se završava. Ako identifikuju ubicu, oboje gube! Za razliku od standardne verzije igre Codenames , oni mogu da nagađaju sve dok svaki put identifikuju agenta; ovo je korisno za povratak na prethodne tragove i pronalaženje onih koje su ranije propustili. Nakon što je dat prvi trag, igrači naizmenično daju tragove.

Codenames Duet sadrži 400 novih reči tako da se može igrati samostalno, ali se može spojiti i sa društvenim igrama Codenames ili Codenames Pictures.

Vrsta proizvoda: Board Game
Proizvođač: CGE
Tip proizvoda: Društvena igra
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Coolplay d.o.o.
Adresa: Dr Nika Miljanića 18 , Beograd
Zemlja proizvodnje: Kina

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Društvene igre
Vrsta Nova
Broj igrača 2 igrača
Ekspanzija Ne
Igre na Srpskom jeziku
Proizvođač CGE
Tip društvene igre Party
Uzrast 10+
Vreme trajanje igre od 30 min do 60 min

Slični proizvodi

Društvena igra Codenames Duet
Društvene igre
Društvena igra Codenames Duet
Nova:
2.599 ,00 RSD