Društvena igra Posada - Misija Duboko More
Društvena igra Posada - Misija Duboko More
Društvena igra Posada - Misija Duboko More
Društvena igra Posada - Misija Duboko More

Društvena igra Posada - Misija Duboko More

Šifra artikla: BG524
Barkod: 0608011676162

Posada - Misija Duboko More je kooperativna kartaška igra.Cilj igre je potraga za izgubljenim kontinentom Mu, legendarnom potopljenom zemljom. Misije počinju jednostavnije, ali postaju složenije kako posada ulazi dublje u potragu. Koliko ćete daleko stići zavisi u potpunosti od toga koliko dobro radite zajedno kao tim.

  • Broj igrača: 3-5
  • Trajanje igre: 20 minuta
  • Uzrast: 10+
  • Nova
    1.999 ,00 RSD
Sačuvajte u listi želja

Igra počinje tako što se igračima dele karte licem nadole. Zatim, koristeći ograničenu komunikaciju, igrači rade zajedno da bi ostvarili misije određene dnevnikom i nasumično odabranim karticama zadataka. Kartu po kartu, trik po trik, vaša grupa za pretragu će otkriti izazove koji su pred vama i proći put do Mua.
U ovom dugo očekivanom nastavku originalne kooperativne kartaške igre, igrači rade zajedno na potrazi za izgubljenim kontinentom Mu. Ova nova avantura vodi vašu posadu duboko u ponor u potrazi za legendarnom potopljenom zemljom. Koliko ćete daleko stići zavisi u potpunosti od toga koliko dobro radite zajedno kao tim. Kartu po kartu, trik po trik, vaša grupa za pretragu će otkriti izazove koji su pred vama i proći put do Mua. Ova nova verzija The Crew-a ima istu inovativnu mehaniku kooperativnog uzimanja trikova kao i veoma hvaljena originalna igra, ali sa nekim uzbudljivim novim iznenađenjima! Iako je komunikacija između članova vaše posade ozbiljno ograničena vašim potopljenim stanjem, ona je takođe kritična za vaš uspeh. Pronalaženje skrivene zemlje u mutnim dubinama zavisi ne samo od pobedničkih trikova, već i od pažljivog pregovaranja o redosledu kojim se osvajaju. Ako stvari ne idu kako je planirano, možda ćete moći da spasete operaciju. Ali biće potrebno skoro besprekorno izvršenje i možda malo sreće da se konačno stigne do Mu.

Vrsta proizvoda: Board Game
Proizvođač: Mipl
Tip proizvoda: Društvena igra
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Coolplay d.o.o.
Adresa: Dr Nika Miljanića 18 , Beograd
Zemlja proizvodnje: Kina

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Društvene igre
Vrsta Nova
Broj igrača 2-5 igrača
Ekspanzija Ne
Igre na Engleskom jeziku
Proizvođač Kosmos
Tip društvene igre Porodična
Uzrast 10+
Vreme trajanje igre do 30 min

Slični proizvodi