Skull And Bones

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Na stanju
Žanr
Pegi Rating
Platforma
Izdavač
Promocije
Prikažite više
Cena
Lista: Skull And Bones
2 proizvoda

Skull and Bones je akciono-avanturistička igra koja se odvija u fantastičnom okruženju Istočne Afrike i Jugoistočne Azije tokom kasnog 17. veka, na vrhuncu istorijskog Zlatnog doba piratstva. 

Sačuvano u omiljne
Datum izlaska: 16.02.2024
Krajem 17. veka, priče o legendarnom blagu na moru privukle su mlade prognane iz celog ...
XBOX Series X Skull And Bones Day One Edition
4.999,00 RSD
Ušteda 50%
9.999,00 RSD
DOT XBOX Series X
Vrsta
Nova
9.999,00 RSD
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50199
Datum izlaska: 16.02.2024
Krajem 17. veka priče o legendarnom blagu na moru privukle su mlade ljude prognane...
PS5 Skull And Bones - Day One Edition
4.999,00 RSD
Ušteda 50%
9.999,00 RSD
DOT Playstation 5
Vrsta
Nova
9.999,00 RSD
4.999 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Pročitajte

Najveći izbor - hit igre za PC i konzole Playstation 5 - PS5, XBOX One i XBOX Series S i Series X - XSX, Nintendo Switch. Preorder za najnovije igre koje očekujemo. Podrazumeva se nešto niža cena, preorder popust i preorder bonus. Preorder kupcima prvima šaljemo porudžbine i trudimo se da to bude da pred izlazak igre. Pored novih, radimo otkup i prodaj korišćenih / polovnih igara.

 

Dobar dan kapetane!

Igru Skull and Bones je razvila Ubisoft Singapore, a objavio Ubisoft. Igrači preuzimaju ulogu piratskog kapetana, koji može biti prilagođen, i kreću u pustolovinu da bi sakupili bogatstvo i moć, ploveći opasnim vodama koje su pune trgovačkih meta, snažnih pomorskih odbrana i potencijalnih saveznika.

U Skull and Bones, reputacija je moć. Kako raste tvoja zloglasnost, tako dobijaš pristup većim resursima i mogućnostima dok ispunjavaš različite ugovore od trgovaca, lokalnih frakcija i kraljeva pirata kako biste izgradio svoje carstvo krijumčarenja. Igrači se angažuju u uzbudljivim pomorskim bitkama, rizikujući sve za najveći plen, opremajući brodove mnoštvom moćnih oružja kako bi nadjačali druge brodove i širili teror nad neprijateljskim utvrdama.

Tvoj brod, tvoj stil igre

Izradi i plovi sa do 10 različitih brodova, svaki sa svojim jedinstvenim prednostima. Pronađi svoj stil igre kroz širok spektar opcija za prilagođavanje broda i kapetana. Prilagodi ih da služe svrsi i da postaneš sila koja uništava sve na moru.

Navigacija kroz prelepi, ali opasni svet Skull and Bones je prava avantura. Od obala Afrike do bujnih, tropskih ostrva Istočne Indije, svet igre je pravo blago za istraživanje. Tokom pustolovine, suočićeš se sa mnogim opasnostima - od nepredvidivog vremena, opasnih talasa, do smrtonosnih divljih životinja i nemilosrdnih lovaca na pirate. Sve i svi žele da te ubiju, a bilo bi zgodno da se to ne desi.

Multiplayer u Skull and Bones

Igraj se sa prijateljima ili sam, izdrži pretnje masivnim topovima i drugim oružjem solo, ili formiraj saveze sa drugim igračima koje sretneš. Tvoj svet, tvoja pravila. Preuzmi zakon bezakonja na svoj način ili formiraj grupe sa do 2 prijatelja i potpisujte zajedničke ugovore i osvajajte zajedničke nagrade.