Switch Metroid Dread
Switch Metroid Dread
Switch Metroid Dread
Switch Metroid Dread
Switch Metroid Dread
Switch Metroid Dread
Switch Metroid Dread
Switch Metroid Dread
Nintendo Switch

Switch Metroid Dread

12
Šifra artikla: NSW458
Barkod: 045496428464

Dugo očekivani nastavak Metroid serijala.
Spremite se za uzbuljivo finale priče o lovcu Samus i njenom sukobu sa X parazitima.

  • Nova
    8.499 ,00 RSD
  • Korišćena
    5.999 ,00 RSD
0,00 RSD
8.499,00 RSD
8.499,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Datum izlaska: 08.10.2021
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

Metroid Dread je poslednji nastavak popularnog serijala Metroid. Poslednji je na više načina - najnoviji, ali i finalni; priča o Samus Aran će se ovaj put stvarno završiti. Radnja se nadovezuje na Metroid Fusion - posle duge i naporne borbe sa parazitom X na planeti SR388, Galaktička Federacija dobija video snimak koji pokazuje da X i dalje živi, na dalekoj planeti ZDR. Uspaničeni vladari i vojskovođe šalju jedinicu koju čini sedam naprednih EMMI robota da istraži situaciju i otkrije šta se zapravo dešava. Po dolasku na planetu, svaki kontakt sa robotima se prekida, što znači da je vreme da se umeša Samus, jedino biće u galaksiji imuno na X parazite.

Metroid Dread se na mnogo načina vraća korenima - reč je o 2D platformeru sa velikim svetom i mnoštvom veština koje je potrebno savladati da bi se pristupilo i najudaljenijim delovima mape. Od novih veština, tu su mogućnost kontranapada, proklizavanje, magnetske čizme koje dozvoljavaju hvatanje za posebne, plave zidove, kameleonski plašt koji dozvoljava igraču da postane nevidljiv, kao i slobodno nišanjenje u svim smerovima.

Pored uobičajenih neprijatelja na koje smo do sada navikli, Samus će ovaj put morati da se nosi i sa ozloglašenim EMMI robotima. Iz nekog razloga, ovi napredni mehanizmi su se okomili na nju, a njeno oružje na njih nema efekta. Igrači će morati da se dovijaju da bi šunjanjem i nadmudravanjem izašli na kraj sa ovim grdosijama, barem dok ne otkriju pravi razlog njihove agresije. Dok mirno patroliraju, ovi roboti emituju plavu svetlost. Kada im neki zvuk skrene pažnju, svetlo postaje žuto a oni polaze da pronađu izvor. Kada je svetlost crvena, vreme je da se date u beg. Developeri se nadaju da će uvođenje nepobedivih, zastrašujućih neprijatelja naterati igrače da se plaše kao što nikada do sad nisu u Metroid igrama - ovaj iskorak u horor vode je ujedno i najjači adut igre Metroid Dread, posle činjenice da će staviti tačku na priču o Samus Aran.

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Nintendo
Tip proizvoda: Nintendo Switch
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Games d.o.o.
Adresa: Stopićeva 6 , Novi Beograd
Zemlja proizvodnje: Japan

Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Nintendo Switch igre
Vrsta Nova, Korišćena
Izdavač Nintendo
Pegi Rating 12
Platforma Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite
Žanr Akcija, AVANTURA
Datum izlaska08.10.2021
Switch Metroid Dread
Nintendo Switch igre
Switch Metroid Dread
Nova:
8.499 ,00 RSD
Korišćena:
5.999 ,00 RSD