PS5 Ratchet & Clank - Rift Apart
PS5 Ratchet & Clank - Rift Apart
PS5 Ratchet & Clank - Rift Apart
PS5 Ratchet & Clank - Rift Apart
PS5 Ratchet & Clank - Rift Apart
PS5 Ratchet & Clank - Rift Apart
PS5 Ratchet & Clank - Rift Apart
PS5 Ratchet & Clank - Rift Apart
Playstation 5

PS5 Ratchet & Clank - Rift Apart

3
Prosečna ocena:
Šifra artikla: PS50045
Barkod: 711719826699
  • Ratchet i Clank putuju u drugu dimenziju
  • Nove moći, novo oružje i alatke
  • Veliki broj novih planeta, ali i redizajniranih starih

Ratchet i Clank nam opet dolaze, ovaj put na Playstation 5 konzolu i spremni su za još jednu ludu avanturu. Ovog puta idu u multidimenzionalnu misiju, a zadatak im je da spreče zlog imperatora koji se nameračio da osvoji sve dimenzije. Ratchet & Clank - Rift Apart poseduje nikad viđenu brzinu prelaska sa jednog na drugi nivo i bez učitavanja koji omogućava jačina PS5 konzole.

  • Nova
    9.999 ,00 RSD
  • Korišćena
    3.499 ,00 RSD
0,00 RSD
3.499,00 RSD
3.499,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Datum izlaska: 11.06.2021
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

Ratchet & Clank: Rift Apart je najnoviji nastavak sage o lombaksu mehaničaru i njegovom prijatelju robotu. Ovaj put, problem se zakuvava tokom parade u čast dvojice junaka, koje sada slave kao galaktičke heroje. Doktor Nefarius napada usred proslave, i pokušava da ukrade Dimenzionator - napravu koja otvara portale između različitih dimenzija. Iako mu to ne polazi za rukom, tokom otimačine sprava uspeva da otvori nekoliko portala, jedan od kojih usisava Rečeta, Klenka i zlog doktora. Na igračima je da preokrenu situaciju u svoju korist i spasu obe dimenzije od mahinacija prepredenog naučnika.

Kao i prethodni delovi serijala, Rift Apart je akciona avantura sa pogledom iz trećeg lica. Igrači upravljaju Rečetom, koji skače, trči i bori se - osim njega, ovaj put je tu i Rivet, misteriozna junakinja koja mu se pridružuje. Tokom istraživanja i nakon borbi, moguće je sakupljati šrafove i misteriozni raritanijum, rudu koja omogućava unapređivanje oružja i spravica. Kompletan arsenal je nov, i trebaće vam dosta vremena da otkrijete i upoznate se sa svim pucaljkama, eksplozivnim napravama i alatkama. Klenk je takođe ojačan raznim interdimenzionalnim mogućnostima, i upravo su te nove moći izazvale najveće oduševljenje kod publike.

Tokom ove avanture, posetićete pregršt planeta naseljenih čudnim i zapanjujućim biljkama i životinjama. Neke od njih su potpuno nove, ali dosta je i starih; međutim čak su i one znatno izmenjene - zapravo ćete posećivati njihove pandane iz druge dimenzije. Zahvaljujući hardverskim mogućnostima novog Playstationa, učitavanje između zona je skoro pa nepostojeće, uprkos činjenici da igra izgleda zadivljujuće i radi u 4K rezoluciji sa 60 FPS. 

Ratchet & Clank: Rift Apart je lako preporučiti - jedna je od retkih Playstation 5 ekskluziva, nastavak vrlo popularnog serijala, i povrh svega zabavna i vizuelno upečatljiva igra. Ukoliko posedujete PS5 i uživate u ovom tipu igara, nećete pogrešiti ako joj pružite šansu.

 

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Sucker Punch Productions
Tip proizvoda: Playstation 5
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Briv Consulting d.o.o.
Adresa: Bulevar Mihaila Pupina 10L, Novi Beograd
Zemlja proizvodnje: EU

Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija PS5 igre
Vrsta Nova, Korišćena
Izdavač Sony Interactive Entertainment
Pegi Rating 3
Platforma Playstation 5
Žanr Akcija - Avantura, Platformska
Datum izlaska11.06.2021
PS5 Ratchet & Clank - Rift Apart
PS5 igre
PS5 Ratchet & Clank - Rift Apart
Nova:
9.999 ,00 RSD
Korišćena:
3.499 ,00 RSD