PS5 Scars Above
PS5 Scars Above
PS5 Scars Above
PS5 Scars Above
PS5 Scars Above
PS5 Scars Above
PS5 Scars Above
PS5 Scars Above
PS5 Scars Above
PS5 Scars Above
Playstation 5

PS5 Scars Above

18
Šifra artikla: PS50345
Barkod: 4020628618452

Scars Above je izazovna Sci-Fi akciona avanturistička pucačina iz trećeg lica za PS5. Budi deo zamršene priče gde ćeš morati da prevazilaziš različite poteškoće, smeštene u misteriozni vanzemaljski svet koji moraš istražiti. Tvorac igre je višenagrađivani domaći studio Mad Head Games iz Novog Sada. Sa ponosom vam preporučujemo igru iz Srbije.

  • Nova
    4.999 ,00 RSD
0,00 RSD
4.999,00 RSD
4.999,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Datum izlaska: 28.02.2023
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

Kolosalna i zagonetna vanzemaljska zajednica pojavljuje se u Zemljinoj orbiti i omamljuje ceo svet: čovečanstvo ga naziva 'Metahedron'. SCAR, organizacija koja se sastoji od naučnika i inženjera, poslata je da istraži ovaj fenomen. 
Plan koji su imali propada jer Metahedron odvlači tim preko svemira na misterioznu ekstrasolarnu planetu. Dr Kate Ward, jedna od članica SCAR-a, budi se ošamućena i shvata da je sama u čudnom i neprijateljskom okruženju. Pronađi svoju posadu i razotkrij misteriju ovog neverovatnog mesta i tvoju ulogu u njemu. 

PREŽIVI SVE NAMETNUTE USLOVE
Dr Kate Ward je astronaut i naučnik – ali ne i vojnik – ali je snalažljiva i odlučna da uradi sve kako bi preživela. Koristi kombinaciju različitog oružja, uređaja, napada i otkrij efikasne taktike kako bi savladao svoje neprijatelje i napravi različite predmete i uređaje koji će ti pomoći u borbi protiv bezbrojnih pretnji na ovoj egzoplaneti.

ISTRAŽI MISTERIOZNU EGZOPLANETU
Uroni u avanturu inspirisanu klasicima naučne fantastike. Istraži vanzemaljski svet sa bezbroj pretnji, prelepim pejzažima i ruševinama koji nagoveštavaju da je na ovim prostorima nekada boravila drevna i napredna civilizacija koja je neobjašnjivo nestala. Putuj kroz različite biome, kao što su močvare, zaleđene pustinje, podzemne pećine i vanzemaljske objekte  gde te čeka pregršt neprijatelja, tajni i opasnosti po životnu sredinu. 

PRIDRUŽI SE NEZABORAVNOM ISTRAŽIVAČKOM PUTOVANJU
Kate će koristiti naučnu ekspertizu da izvuče informacije iz svog okruženja skeniranjem artefakata, materijala i stvorenja kako bi saznali sve o njihovim karakteristikama, svojstvima i slabostima. Dok istražuješ novo okruženje, sticaćeš znanja koje će ti omogućiti da praviš nove uređaje, oružje i unaprediš sposobnosti u oblastima ksenobiologije i inženjerstva. 

UZBUDLJIVE BORBE 
Neprijatelji stravičnog izgleda sa različitim strategijama i taktikama nateraćete da pronađeš kreativne načine da ih pobediš. 

 

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Prime Matter
Tip proizvoda: Playstation 5
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija PS5 igre
Vrsta Nova
Izdavač Prime Matter
Pegi Rating 18
Platforma Playstation 5
Žanr Pucačka, Third Person Shooter
Datum izlaska28.02.2023

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50499
Datum izlaska: 08.02.2024
Pridruži se Helldivers-ima i bori se za slobodu u neprijateljskoj galaks...
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
PS5 Scars Above
PS5 igre
PS5 Scars Above
Nova:
4.999 ,00 RSD