PS4 Dishonored 2
Playstation 4

PS4 Dishonored 2

18
Šifra artikla: PS4314
Barkod: 5055856410867

Reprizirajte ulogu ubice sa natprirodnim moćima u Dishonored-u 2 - sledećem poglavlju nagrađivane Dishonored sage razvijane od strane Arkane Studios-a. U svetu gde se misticizam i industrijalizacija prepliću izaberite da li ćete igrati kao vladarka Emily Kaldwin ili njen zaštitnik Corvo Attano.

  • Nova
    999 ,00 RSD
  • Korišćena
    799 ,00 RSD
0,00 RSD
999,00 RSD
999,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Datum izlaska: 11.11.2016
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

Da li ćete izabrati stealth pristup gde vas niko neće primetiti ili brutalni borbeni sistem ili kombinaciju oba stila? Kako iskombinovati jedinstvene sposobnosti, oružja i naprave za eliminaciju neprijatelja zavisi isključivo od vas. Sama priča će se drugacije razvijati u zavisnosti od vasih izbora donešenih kroz samu igru.

Dishonored 2 je smešten 15 godina nakon što je lord Regent savladan a Pacovska kuga otišla u istoriju. Uzurpator sa drugog sveta je zaseo na presto carice Emily Kaldwin ostavljajući sudbinu ostrva na cedilu. Kao Emili ili Corvo putujete izvan legendarnih ulica Dunwall-a do Karnaka, nekada očaravajućeg primorskog grada, u kome se nalazi rešenje za vraćanje Emili na vlast. Naoružani Belegom Autsajdera i moćnim novim sposobnostima pronađite svoje neprijatelje i povratite ono što je zakonski vaše.

Dok istražujete svet, bez obzira da li se probijate kroz gradske ulice ili se šunjate preko krovova, koristite na kreativne načine komplet moći, spravica i jedinstveno prilagođenog oružja svakog lika dok odlučujete kojeg neprijatelja ćete eliminisati a kojeg poštedeti.

Napredno pravljenje amajlija i potpuno nove grane unapređenja omogućuju vam da uredite svoje moći na mnogo različitih načina. Postanite živa senka i tiho uhodite vaše mete, povežite neprijatelje kako bi podelili istu sudbinu i opčinite svoje neprijatelje i zagospodarite njihovim umovima. Za ispunjenje vaših ciljeva imate na raspolaganju skoro beskonačne kombinacije nasilja, borbe, moći i oružja.

Iz prljavih ulica Dunwall-a punih pacova do raškosnih, egzotičnih obala propadajućeg Karnaka uronite u stilizovane lokacije kreirane od strane vrhunskog umetničkog tima Arkane-a. Svet je karakter za sebe sa svojom bogatom pricom, arhitekturom i zanimljivim likovima. Jedinstven je i po lokacijama misija poput Distrikta prašine opustošenog olujama prašine i zaraćenim frakcijama i kućom ludaka sa pomerajućim zidovima, smrtonosnim zamkama i vojnicima na navijanje.

Dishonored 2 je prelepo oživljen sa novim Void Engine-om, dizajniranim da podrži vrhunski crtež i iskoristi pun potencijal moćnog hardvera koji ova generacija nudi. Void Engine omogućava znacajna unapredjenja svih sistema igre uključujući i stealth i borbenu AI, osvetljenje i grafiku, impresivno detaljnu urbanu okolinu i prezentaciju priče.

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Bethesda
Tip proizvoda: Playstation 4
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Games d.o.o.
Adresa: Bulevar Mihaila Pupina 117, Novi Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija PS4 igre
Vrsta Nova, Korišćena
Izdavač Bethesda
Pegi Rating 18
Platforma Playstation 4
Žanr Akcija - Avantura
Datum izlaska11.11.2016
PS4 Dishonored 2
PS4 igre
PS4 Dishonored 2
Nova:
999 ,00 RSD
Korišćena:
799 ,00 RSD