PS4 Aliens - Fireteam Elite
PS4 Aliens - Fireteam Elite
PS4 Aliens - Fireteam Elite
PS4 Aliens - Fireteam Elite
PS4 Aliens - Fireteam Elite
PS4 Aliens - Fireteam Elite
PS4 Aliens - Fireteam Elite
PS4 Aliens - Fireteam Elite
Playstation 4

PS4 Aliens - Fireteam Elite

16
Šifra artikla: PS41187
Barkod: 3512899124318

Kooperativna multiplayer pucačina za 1-3 igrača
Radnja smeštena u univerzum filma Osmi Putnik
Pet klasa, dvadeset vrsta neprijatelja, preko trideset oružja i sedamdeset modifikacija

  • Nova
    2.999,00 RSD
    1.999 ,00 RSD
  • Korišćena
    1.499 ,00 RSD
Datum izlaska: 24.08.2021
Sačuvajte u listi želja

Aliens: Fireteam Elite je kooperativna pucačina sa pogledom iz trećeg lica. Smeštena je u univerzum popularnog serijala filmova Osmi Putnik, dvadesetak godina nakon događaja iz originalne trilogije. Igrači preuzimaju ulogu kolonijalnih marinaca stacioniranih na brodu USS Endeavor, koji moraju da se samostalno izbore sa vanzemaljskom pretnjom. U ovom slučaju, to znači dvadeset vrsta zastrašujućih ksenomorfa i Vejland-Jutani androida. Priča se odvija kroz četiri kampanje, svaka od kojih se sastoji od po tri misije.
Misije su dizajnirane tako da tri marinca moraju da se suoče sa najezdom prepredenih i brojčano nadmoćnih neprijatelja. Upravo zbog toga je komunikacija značajna - iako su AI saborci dovoljni za niža podešavanja težine, na višim ćete morati da regrutujete žive saigrače i dobro se organizujete. Kada jednom prođete sve misije, moći ćete da koristite kartice za dodatne izazove, koje ih menjaju na različite načine i obezbeđuju dugotrajnu svežinu.Pri kreiranju svog marinca, na raspolaganju vam stoji pet klasa - artiljerac, razarač, tehničar, doktor i izviđač - svaka sa svojim specijalnim sposobnostima i osobinama. Potencijalni arsenal sačinjava preko trideset pušaka, i čak sedamdeset modifikacija i dodataka kojima možete da ih fino štelujete i unapređujete.

Premda svoje putovanje počinjete u hladnim metalnim hodnicima broda u nevolji, tokom putovanja obrećete se i na površini misteriozne planete, ali i u pećinama koje su vanzemaljci iskoristili za svoje leglo. Okruženja koja ćete istraživati su autentična i živopisna, delimično zahvaljujući realističnoj grafici, a delimično uverljivom dizajnu zvuka. Prošlo je skoro deset godina od poslednje akcione igre smeštene u ovaj svet, a još više od poslednje koja je zapravo bila kvalitetna. Aliens: Fireteam Elite je prava poslastica posle tako dugog i mukotrpnog posta. Ako ste ljubitelj Aliens serijala - posebno akciono-orijentisanih delova - ne propustite ovu uzbudljivu pucačinu.

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Focus
Tip proizvoda: Playstation 4
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: EU

Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija PS4 igre
Vrsta Nova, Korišćena
Izdavač Focus
Pegi Rating 16
Platforma Playstation 4
Žanr Akcioni RPG
Datum izlaska24.08.2021