PS4 Diablo 4
PS4 Diablo 4
PS4 Diablo 4
PS4 Diablo 4
PS4 Diablo 4
PS4 Diablo 4
PS4 Diablo 4
PS4 Diablo 4
PS4 Diablo 4
PS4 Diablo 4
PS4 Diablo 4
PS4 Diablo 4
Playstation 4

PS4 Diablo 4

18
Šifra artikla: PS41420
Barkod: 5030917298196

Beskrajna bitka između rajskih nebesa i pakla besni i dalje dok haos preti da proguta Utočište. Sa neprestanim demonima za klanje, bezbrojnim sposobnostima za savladavanje, košmarnim tamnicama i legendarnim plenom, ovaj ogromni, otvoreni svet obećava velike avanture. Možeš da preživiš i pobediš tamu ili da podlegneš senkama.
 

  • Nova
    9.999 ,00 RSD
  • Korišćena
    5.999 ,00 RSD
0,00 RSD
9.999,00 RSD
9.999,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Datum izlaska: 06.06.2023
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

U potrazi za utočištem od večnog sukoba između Visokih Nebesa i Gorućeg Pakla, Inarius i Lilith su formirali Utočište i dali život Nephalem-u sa ukradenim svetskim kamenom. U strahu od uništenja svog hibridnog potomstva, Lilith je predvodila nasilan rat kako bi zaštitila Nephalem; na kraju navodeći Inarius-a da joj okrene leđa koji ju je proterao u ponor, gde su se zavetovali na večno neprijateljstvo. Povratak Lilith vodi u doba tame i bede, a subina sveta je upitna.  
Izaberi jednog od pet heroja iz utočišta sa kojim ćeš da se boriš protiv horora koji je zavladao i opustošio ovu zemlju. Pametno odaberi sredstva i naoružaj se talentima dok Istražuješ i eksperimentišeš sa velikim izborom moćnog oružja u cilju da postaneš nepobediv dok se sukobljavaš sa tamom lice u lice. Biraj pažljivo jer sudbina sveta zavisi od tebe.

  • Barbarian ima snagu bez premca i vešto poseduje čitav arsenal u borbi, sa oružjem za svaku priliku. Horde neprijatelja će biti zastrašene njegovim ratnim povicima, kao i nemilosrdnom jačinom udaraca za koje je ovaj lik sposoban.
  • Necromancers su lukavi prizivači koji bude osvetničke horde nemrtvih. Njihova suština se uliva u tri moćna bastiona kostiju, krvi ili senke sa čime prave haos na pojnom polju.
  • Druid ima sposobnost da se olako transformiše iz medveda u vukodlaka kako bi izašao kao pobednik nad stvorenjima iz divljine. Pored toga, odlikuje ga i sposobnost da upravlja snagom vetra, oluje i zemlje koje mogu dovesti do prirodnih katastrofa neviđenih razmera.
  • Rogue je prilagodljiva, okretna ratnica koji može da se specijalizuje za borbu na daljinu ili borbu iz blizine. Može da nadmaši svakog neprijatelja svojim prožetim oružjem, izvodi moćne kombinovane napade i može da poveća svoj arsenal smrtonosnim otrovima i magijom senki kako bi nekažnjeno ubijala demone.
  • Sorceres oblikuje elemente u bilo koji oblik koji je neophodan da bi se obezbedila pobeda, od bacanja munja, nabijanja neprijatelja na nazubljene šiljke leda i padanja plamenih meteora sa neba.

Istraži svet utočišta i pridruži se nekolicini avanturista sa kojima ćeš opkoljavati gradove i korumpirane tamnice, a usputno otkrivati tajne dok se borite za sudbinu svih i svega.

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Activision Blizzard
Tip proizvoda: Playstation 4
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija PS4 igre
Vrsta Nova, Korišćena
Izdavač Activision Blizzard
Pegi Rating 18
Platforma Playstation 4
Žanr Akcioni RPG
Datum izlaska06.06.2023
PS4 Diablo 4
PS4 igre
PS4 Diablo 4
Nova:
9.999 ,00 RSD
Korišćena:
5.999 ,00 RSD