PS4 Resident Evil 4 Remake - Gold Edition
Playstation 4

PS4 Resident Evil 4 Remake - Gold Edition

18
Šifra artikla: PS41558
Barkod: 5055060904473

Resident Evil 4 Remake - Gold Edition je ultimativno remasterovano izdanje kultne igre koja je obeležila žanr survival horora. Ovaj remake donosi svežinu i modernizaciju omiljenog klasika, istovremeno poštujući i održavajući suštinske elemente koji su je učinili legendarnom.

Dodatni DLC paket

  • Ležerni, romantični, herojski i zločinački kostimi/filteri za Leona
  • Ležerni i romantični kostimi za Ešli
  • Sunčane naočare (sportske) Dodatak za Leona
  • Sentinel Nine i Skull Shaker oružja
  • Originalna verzija Soundtrack Svap
  • Mapa blaga: proširenje
  • Nova
    6.499 ,00 RSD
0,00 RSD
6.499,00 RSD
6.499,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Datum izlaska: 08.03.2024
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

Radnja igre prati Leona S. Kennedyja, mladog agenta američke vlade, koji je poslat na tajni zadatak da spasi predsednikovu kćerku, Ashley Graham, koja je oteta od strane misterioznog kulta u ruralnom delu Španije. Dok istražuje zabačene seljačke kuće, mračne pećine i sablasne grobnice, Leon otkriva da iza kidnapovanja stoji zlokobna organizacija poznata kao Los Illuminados, koja manipuliše stanovništvom uz pomoć parazita zvanog Las Plagas, pretvarajući ih u agresivne mutante.

Jedna od najupečatljivijih promena u ovom remake-u je grafika koja je dovedena na visok nivo. Okruženja su detaljnija, atmosfera je još mračnija i jezivija, a likovi su oživljeni u visoko detaljnim modelima. Svaka lokacija odiše atmosferom napetosti i straha, a vizuelni efekti dodatno pojačavaju imerziju igrača. Čak i nakon godina, svaki korak kroz napuštena sela ili tajnovite zamkove ostavlja utisak užasa i neizvesnosti.

Zvuk je takođe detaljno unapređen, sa remasterovanim zvučnim efektima koji dodatno pomažu u stvaranju atmosfere. Od tihih koraka neprijatelja do zlokobnih uzdaha u mraku, zvučni efekti igre su besprekorni i pružaju još intenzivnije iskustvo igranja.

Gold Edition donosi obilje dodatnog sadržaja koji obogaćuje iskustvo igre. Tu su novi kostimi za Leona i Ashley, dodatne misije koje proširuju priču, kao i izazovi koji testiraju veštinu igrača. Uz to, Gold Edition sadrži sve prethodno objavljene DLC-ove i dodatke, pružajući potpunu i sveobuhvatnu igračku avanturu.

Imaš priliku da se ponovo susrestneš sa neprijateljima kao što su Chainsaw Ganados, Regenerators i El Gigante, gde ćeš morati da koristiš svoje veštine, resurse i taktike kako bi preživeo. Sistem borbe i upravljanja je unapređen kako bi pružio fluidnije iskustvo, omogućavajući ti da se brzo prilagodiš svakoj situaciji.

Resident Evil 4 Remake - Gold Edition uspeva da zadrži suštinske elemente koji su učinili original tako voljenim, dok istovremeno unosi dovoljno noviteta i poboljšanja da zadovolji i nove generacije igrača. Bez sumnje, ovo je definitivno izdanje koje će zacementirati mesto Resident Evil 4 kao jednog od najboljih igračkih dostignuća svih vremena.

 

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Capcom
Tip proizvoda: Playstation 4
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Games d.o.o.
Adresa: Stopićeva ulica 6, Novi Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija PS4 igre
Vrsta Nova
Izdavač Capcom
Pegi Rating 18
Platforma Playstation 4
Žanr Horor, Survival
Datum izlaska08.03.2024
PS4 Resident Evil 4 Remake - Gold Edition
PS4 igre
PS4 Resident Evil 4 Remake - Gold Edition
Nova:
6.499 ,00 RSD