Blog
03.02.2022.
Autor: Borivoje Naumovski

Gran Turismo 7

State of Play: Prvi utisak

Mnogo novosti franšize Gran Turismo 7 je obeležilo prvi PlayStation State of Play u 2022. godini, sa porukom "ponešto za sve, bilo da ste novi igrač ili dugogodišnji fan.

U svojoj tradiciji predstavljanja čari sveta automobila, Gran Turismo 7 je pokazao jasnu inicijativu da uplete entuzijaste ne samo za brzu vožnju, nego i ljubitelje fotografije, pejzažne arhitekture, dizajnere, mehaničare, pa i kolekcionare automobila.

Iako je 4. mart samo mesec dana daleko, State of Play se postarao da nam čekanje da i sami iskusimo GT7 potpuno oteža sa nekoliko jedinstvenih inovacija:

Music Rally

Prva misija igre je da igrače, posebno nove, upozna sa mehanikama vožnje i simulacijom posebnih asistencija, od automatskih kočnica do detaljnog upoznavanja sa stazama, i sve to iza volana Porsche Carrera Speedster ’56 uz fantastičan izbor muzike. Od checkpointa do checkpointa za određeno vreme je jedini cilj tokom koga se razvijaju potrebne veštine za ostale misije.

Kupovina automobila

Mapa sveta je, prema prikazu sa State of Play, osnovna baza svakog igrača. U tematskom "odmorištu" Gran Turisma igrači imaju priliku da potroše svoj prvi in-game credit na početni izbor vozila. Nakon kupovine, mogu se uputiti u garažu ili potpuno novi Café.

Café

Od danas na "meniju" - misije za nove automobile i druge in-game dodatke. Svaki meni je jedan novi set specifičnih misija sa nagradama.

Licence Center

Veteranima je već poznat ovaj deo igre. Rigoroznim testovima do odgovarajućih dozvola, kroz greške i vežbu. Srećom, dozvola B klase nije težak zadatak za nove igrače, ali A pa naviše je moguće samo uz savladavanje naprednih veština unutar igre.

Štimovanje

Sa nekolicinom automobila u garaži i novim otključanim veštinama, Café meni šalje nove igrače u potpuno novi Tuning Shop.

Ova sekcija igre je prepuna najrazličitijih delova koji se mogu kombinovati ne samo kupovinom novih automobila, već i levelovanjem kroz igru. Primera radi, kolekcionarski nivo 4 otvara "Club Sports" sekciju.

Svi ovi elementi se mogu iskusiti već u prvih par sati igre, u zavisnosti od broja odnetih pobeda na trkama, obavljanja misija u menijima itd. nakon čega najvrsniji igrači mogu da se oprobaju u High Speed Ring šampionatu, kao i da pristupe novoj sekciji Brand Central, sa širokim izborom realističnih automobila od preko 50 proizvođača.

I to je tek početak. kako se napreduje kroz igru, otvaraju se nove opcije, meniji i mogućnosti, od reparacija i kozmetičkih elemenata za vozila, sve do novih staza, krajolika i do sada neviđenog photo moda koji će auto-estete posebno obradovati.

Grand Theft Auto 7 izlazi 4. marta na konzolama PlayStation 4 i PlayStation 5, a PS5 25th Anniversary edition ima i digital code za PS4, što je sjajna investicija za igrače koji će tek u budućnosti preći na noviju konzolu.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41246
Povratkom klasičnih automobila, kultnih staza i najpopularnijih modova poput GT Simulat...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.799,00 RSD
Ušteda 44%
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499,00 RSD
4.799 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50136
Povratkom klasičnih automobila, kultnih staza i najpopularnijih modova poput GT Simulat...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.999,00 RSD
Ušteda 37%
9.499,00 RSD
Vrsta
Nova
9.499,00 RSD
5.999 ,00 RSD
Korišćena
6.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Volani HVO0056
Povezivanje: USB Kompatibilnost: XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S,  Windows&...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
39.999,00 RSD
Vrsta
Nova
39.999 ,00 RSD

Slični članci

24.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Zvanično se najavljuje da najnovije izdanje Polyphony Digital, Gran Turismo 7 za PS5 mora da ima na raspolaganju 110GB prostora za skladištenje.