Blog
16.11.2020.

Kako do konzola nove generacija?

Dragi gejmeri, dragi ljubitelji Playstationa i XBOX-a, trenutno je na svetskom nivou velika potražnja za novim konzolama.

Količine koje smo dobili za D1 su razgrabljene i mi željno očekujemo informacije od dobavljača/distributera – kada možemo očekivati nove količine. Čim budemo imali informacije podelićemo ih sa vama i to na dva načina – preko društvenih mreža i direktno e-mailom svima koji su nam ostavili svoje podatke. Količine koje budemo dobili ćemo prodavati on-line, jer su Sony i Microsoft na tome insistirali, a i najverovatnije da nećemo ni blizu dobiti dovoljne količine. Tako da budite na oprezu, pratite nas i spremite “brze prste”.

Prodaje se isključivo jedna konzola po osobi i samo fizičkim licima.

Hvala na strpljenju!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Xbox Series S, najmanja, najslađa Xbox konzolu ikada. Iskusite brzinu i performans...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
44.999,00 RSD
Vrsta
Nova
44.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Predstavljamo Xbox Series X. Reprodukujte hiljade naslova iz četiri generacije konzola ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
72.999,00 RSD
Vrsta
Nova
72.999 ,00 RSD

Slični članci

11.
Sep.
2023.
Ova mama je gejmer
Video igrice sa temom košarke su popularne već dugo. Od realističnih simulacija do zabavnih igara u arkadnom stilu, a ovo su možda najbolje od njih..
16.
Apr.
2024.
Nintendo
Za sve one koji se verovatno pitaju zbog čega stavljamo Nintendo i Mobilno na istu listu, odgovor je jednostavan - igraju se u pokretu!
15.
Apr.
2024.
Ova mama je gejmer
U jednom od prethodnih tekstova smo se bavili umetničkim delima u video igrma, ali sada je vreme da se pozabavimo igrama koje istražuju umetnost.