E Sport
25.12.2021.

Riot najavio češće promene na Valorant agentima

Prethodna godina je bila velika za Valorant

Prethodna godina je bila velika za Valorant. Igrači su se upoznali sa Yoruom, Astrom, KAYO-m i Chamberom, a sva četiri agenta su donela nešto potpuno novo u igru. Astra je postala dominantna u svojoj ulozi, dok Yoru sa druge strane gotovo da se i ne igra. Određeni agenti kao što je npr. Viper na Breezu ili Breach na Fracturu su postali gotovo neophodni za igranje, zbog čega je Riot najavio veliki broj promena!

Peč 3.0 je doneo velike promene u ekonomiji, što oružja, što sposobnosti kod određenih karaktera. ”Od tada smo znatno manje menjali agente, što je nešto što želimo da promenimo u 2022. godini. Krajem godine smo promenili način na koji radimo, a takođe smo proširili naš tim”, napisao je Riot u svom blogu.

Nakon toga su objasnili kako žele u narednoj godini dodatno da se fokusiraju na balans agenata. Dodali su kako možemo da očekujemo veliki broj promena u prvih 6 meseci godine, jer im želja da brže reaguju na velike probleme u odnosu na tekuću godinu. Kako budu bili bliži samim promenama, tada će biti spremni da podele i više detalja.

Na samom kraju bloga su se posvetili najnovijem agentu, koji izlazi početkom naredne sezone. Kao što smo već i pričali, najverovatnije se radi o novom duelistu, koji će koristiti brzinu da upada na sajtove i struju da šokira svoje protivnike.

bilis.jpg


Pratite RUR na Facebook i Instagram stranici.

Slični članci

27.
Mar.
2023.
E Sport
19.
Mar.
2023.
E Sport
Shroud je izjavio da je oduvek želeo da dizajnira sopstvenu igru, a izgleda da se njegov san konačno ostvario.