E Sport
13.03.2022.
Autor: Predrag Ciganović

Valorant victory tagovi: Šta znači Thrifty?

U slučaju da niste znali

Kao što verovatno već znate, Valorant je taktički 5v5 šuter, a svaki meč je podeljen na runde. U zavisnosti od uspeha vaše ekipe ili određenih okolnosti tokom samog meča, na kraju svake runde vas može sačekati poseban ”victory tag” – Riot-ov način da vas potapše po leđima i kaže: ”Svaka čast!”. Ako ste do sada imali nedoumice, ili vas nije dovoljno zanimalo da ih sami istražite, tu smo da vam objasnimo šta znači svaki victory tag u Valorantu.

Ace

Bilo da ste imali sreće pa ste tokom unakrsne paljbe pokupili lasthit na svakom protivničkom agentu, ili ste očigledno daleko bolji od svih svojih saigrača, definitivno ste zaslužili Ace. Ako vas na kraju runde dočeka Ace, to znači da ste vi, ili neki vaš saigrač, samostalno uspeli da eliminišete svakog protivničkog agenta, bar jedanput. Da, tako je, ako vam fali jedna glava za Ace, protivnička Sage vam može biti od pomoći!

Team Ace

Manje sebična verzija prethodnog victory taga. Za razliku od Ace-a gde svu slavu otima jedan igrač, Team Ace ”nagrađuje timski rad”. Ovaj tag ćete videti kada svaki igrač na pobedničkom timu eliminiše tačno jednog, iliti različitog protivničkog agenta. Iako na prvi pogled možda deluje lakše od običnog Ace-a jer je u akciju uključen ceo tim, prilično je nezgodno tempirati Team Ace. Ako ste uspeli da uzmete kill, imajte na umu da će se Team Ace važiti čak iako zaginete.

Clutch

Clutch je tag koji se pojavljuje kada pobedite rundu potpuno sami. Srce vam lupa, puca vas adrenalin, sve dok vam se saigrači dernjaju na uvo da nešto radite pogrešno i da je ostalo 10 sekundi do kraja runde. Ako pored sve te dreke i pritiska ipak uspete da nadigrate protivnike (i defuzujete spike 0,0000001 sekundi pre eksplozije), i to potpuno sami, dobićete Clutch victory tag. Definitivno jedan od najboljih osećaja na svetu, ili bar kada su video igre u pitanju.

Flawless

Trenutak kada je vaše ekipa celu rundu odigrala savršeno, a kada je za protivničku ekipu sve pošlo naopako. Flawless victory tag dobijate kada eliminišete sve neprijateljske agente, a da vam svi saveznici ostanu živi. Ovaj tag nije preterano komplikovan – sve što treba da uradite jeste da imate bolju komunikaciju i igrate mnogo bolje od protivnika. Ili da imaju AFK-era. Jednostavno, zar ne?

Thrifty

Suprotno popularnom mišljenju, ovaj victory tag nema nikakve veze sa brojem 3. Thrifty se pojavljuje kada pobednička ekipa uspe da nadigra protivnike sa jeftinijim arsenalom oružja i opreme. Da budemo precizniji, taj tim mora da završi rundu sa u proseku 2500 manje kredita od neprijatelja. Thrifty je možda i najveće dostignuće u Valorantu, jer je pravi pokazatelj vaše veštine i snalažljivosti da ”sa što manje uradite što više”.

 

 

Više eSport vesti na Rur.rs

Slični članci

27.
Mar.
2023.
E Sport
19.
Mar.
2023.
E Sport
Shroud je izjavio da je oduvek želeo da dizajnira sopstvenu igru, a izgleda da se njegov san konačno ostvario.