E Sport
01.04.2022.

Mertz napušta Valorant i vraća se na CS:GO

A pomislio da će se bez problema snaći na Valorant sceni

oš jedan Counter Strike profesionalac koji je pomislio da će se bez problema snaći na Valorant sceni se vraća na svoju originalnu igru. Daniel ”Mertz” Merc je juče objavio da mu je organizacija dozvolila da traži novi ekipu i da je motivisaniji nego ikada da se vrati na CS:GO!

Danski esportista je najavio povlačenje iz takmičarskog Valoranta nakon samo tri meseca provedenih igrajući za Hereteics. Želi da se vrati na CS:GO scenu, gde je poslednji put nastupao u avgustu prošle godine kada je nosio dres Nordavinda.

U svojoj karijeri nastupao za nekoliko poznatih organizacija, ali nikada nije uspeo da se vrati na nivo od pre par godina kada je igrao za North. Ipak, dokazao se na regionalnom nivou i siguran sam da će bez previše problema pronaći novi tim. Možda to neće odmah biti nivo kojem se nadao, ali je ponekada potrebno napraviti korak unazad, kako bi mogli ponovo da napredujemo.

Mertz se sada pridružio sve većoj listi CS:GO profesionalaca koji su se oprobali na Valorant sceni i koji bi se posle nekog vremena vratili. Dok bi oni često govorili da je Counter Strike njihova ljubav, niko od njih nije pokazao dovoljno dobar nivo da bi se zadržao na Riotovom šuteru.

 

Da li Mertz i dalje može imati uspešnu CS:GO karijeru?

Slični članci

27.
Mar.
2023.
E Sport
19.
Mar.
2023.
E Sport
Shroud je izjavio da je oduvek želeo da dizajnira sopstvenu igru, a izgleda da se njegov san konačno ostvario.