E Sport
19.04.2021.

Valve uklonio VAC ban mnogim profesionalcima

Jamppi i Vsm konačno slobodni

Iako bi se svi složili da je ovo trebalo da se desi mnogo ranije, Valve je konačno odlučio da promeni svoja pravila u vezi sa VAC banovima, zbog čega je veliki broj CS:GO profesionalaca konačno dobio dozvolu da se takmiči na njihovim turnirima, što znači da je juče bio veliki dan u njihovim karijerama.

Valve je uveo novo pravilo koje će dozvoliti igračima da se takmiče na njihovim turnirima ukoliko je prošle više od 5 godina od trenutka kada su dobili Vac ban. Ipak, ako je neko od tih igrača suspendovan tokom oficijelnog meča, suspenzija neće biti prekinuta ni nakon 5 godina.

Mnogi igrači, poput Jamppi-a, koji su koristili čitove kao klinci, su bili suspendovani sve do sinoć, iako nikada nisu varali tokom profesionalnih mečeva. To je sprečilo veliki broj talentovanih igrača da se takmiči na visokom nivou, jer organizacije nisu želele da i nude ugovor ako ne mogu da se takmiče na najvećim turnirima. Iako je u nekim situacijama to pravilo bilo fer, nije u redu da nečija karijera propadne zbog nečega što smo radili kao deca 7 ili 8 godina pre toga.

Samim tim, veliki broj igrača u takvoj situaciji je odlučio da pređe na Valorant, gde se sada nastupaju za najveće svetske organizacije. Ipak, igrači kao što je Vinicius ”vsm” Moreira su čekali svoju šansu, pa će sada možda konačno dobiti svoju priliku da zaigraju na visokom nivou. Sa druge strane, imamo Jamppi-a kojem je pre godinu i po dana propao transfer u OG, baš zbog te zabrane, zbog čega je pre nešto više od mesec dana potpisao za Team Liquid-ov Valorant sastav.

 

Ostatak vesti na www.rur.rs

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Mikrofoni GAD202
Jednostavan za korišćenje Izdržljiv i kompatibilan sa svim računarima i lap ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.999,00 RSD
Ušteda 27%
10.999,00 RSD
Vrsta
Nova
10.999,00 RSD
7.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Mikrofoni GAD201
Izuzetno precizan uzorak preuzimanja superkardioida Profesionalni kvalitet snimanja ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999 ,00 RSD

Slični članci

20.
Apr.
2021.
E Sport
Produkcijska kuća, Relog Media, koja je u vlasništvu Arena Sporta, je ovih dana najavila pravi spektakl za sve ljubitelje sporta budućnosti, koji će s...
23.
Dec.
2020.
Ova mama je gejmer
Verujte nam da pregled ove 2020 godine u gejmerskim brojkama izgleda jako interesantno. 
24.
Nov.
2020.
Ova mama je gejmer
Nekada su u modi bili lekari, advokati i sportisti. Danas su youtuberi i gejmeri. I to nije ništa strašno ukoliko ih pravilno usmeravate.