E Sport
01.06.2021.

Srpska organizacija Zero Tenacity okuplja ekipu pred sledeće LoL turnire

Zero je u trendu!

Zero Tenacity je bio veoma blizu plasmana na European Masters Spring 2021, aprila ove godine, ali ih je u odlučujućem meču plej-in faze izbacila ekipa Mkers. Tim želi da izbegne sličnu sudbinu i u letnjoj sezoni, pa su polako počeli da dovode igrače koji bi trebali da na internacionalnim takmičenjima naprave sledeći korak.

Suport ekipe Nikola ”Nikola” Đorđević će dobiti nove/stare saigrače u timu. Organizacija je odlučila da vrati Dušana ”Ryuzaki” Petkovića i Torok ”Meight” Matea koji su u prošloj sezoni igrali na pozicijama džanglera i midlejnera. Ostalo je da se popune još dva mesta u timu, a danas ćemo saznati ko će igrati na top lejnu za našu organizaciju.

 

Ekipa je osmu sezonu Balkan lige završila kao vicešampion i sve ispod toga će verovatno biti tretirano kao neuspeh. Dva mesta su rezervisana na EU Mastersu za ekipe iz ove lige, a videćemo da li Zero Tenacity može da skine sa trona Suppup Esports koji je dvostruki šampion EBL-a.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
Gaming Miševi HMI00360
Savršen za sve Battle Royale, FPS, MOBA, MMO i druge brze igre. TrueMove...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999 ,00 RSD

Slični članci

21.
May.
2021.
E Sport
Član južnokorejskog kongresa je 18. maja predložio zakon koji bi sprečio unilateralno otkazivanje esports turnira od strane organizatora i investit...
21.
May.
2021.
E Sport
Natalija (17) i Iva (15) Bašović boluju od Fridrajhove ataksije, retke progresivne genetske bolesti, koja pogađa uglavnom nervni sistem...
05.
May.
2021.
E Sport
Dugoiščekivani League of Legends anime, Arcane, koji je najavljen još krajem 2019. godine je konačno dobio datum izlaska!