E Sport
24.06.2021.

Novi Battle Pass je stigao u Dotu 2

Valve je izbacio prvi ovogodišnji Dota 2 Battle Pass

Battle Pass košta 7,49 dolara za igrače koji žele da počnu od prvog nivoa, a moguće je kupiti i pakete koji će vam dati 50 ili 100 levela. Prihod od prodaje neće biti prebačen u nagradni fond The International-a 10, koji je već prerastao cifru od 40 miliona pomoću prošlogodišnjeg Pass-a.

Kao i obično, nagrade iz Pass-a osvajate igranjem mečeva, ispunjavanjem ciljeva ili direktnom kupovinom levela. Neke od ovih nagrada su novi Immortal Treasure-i, Dragon Knight persona, Spectre arkana i još mnogo toga.

Dota fanovi su arkanu čekali skoro godinu dana, a možete otključati i drugi stil, jedinstvene animacije i preko 500 novih komentara heroja. Phantom Ascension stil dobijate kada postignete Mega Kill niz u 100 različitih partija. Stil ne morate otključati dok traje Battle Pass 2021.

Dragon Knight dobija posebnu personu zasnovanu na Netflix animi. Davionov set se može dodatno promeniti sa slomljenim mačem, kacigom i oklopom, koje dobijate dok levelujete Pass iznad nivoa 200.

Na Nemestice event-u igrači će skupljati fragmente srušenog meteorita, koji mogu da poboljšaju sposobnosti vašem heroju i promene osnove Dote. Vratio se i Cavern Crawl događaj. U igru će doći i nedeljni zadaci putem kojih ćete moći da zaradite još poena, a biće dodat i novi Dota asistent koji će vam pomagati u toku partije.

Očekujte još Treasures-a, Chat Wheel-ova, Sezonskih efekata, Emotikona, Sprejeva i drugih sadržaja koji će doći narednih meseci. Zanimljivo je da ovo nije jedini Battle Pass koji će izaći ove godine. Krajem godine bi trebao da se pojavi još jedna verzija koja će sadržati još novih sadržaja.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Xbox Game Pass korisnicima omogućava pristup preko 100 visoko-kvalitetnih igara sa Xbo...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
11.999,00 RSD
Vrsta
Nova
11.999 ,00 RSD

Slični članci

27.
Mar.
2023.
E Sport
19.
Mar.
2023.
E Sport
Shroud je izjavio da je oduvek želeo da dizajnira sopstvenu igru, a izgleda da se njegov san konačno ostvario.