E Sport
30.06.2021.

S1mple otkriva svoj idealni CS:GO ”drim tim”

Oleksandr ”s1mple” Kostilev i njegov idealna CS:GO ekipa

Više eSport vesti na www.rur.rs

 

Tokom nedavnog intervjua sa ESL Counter-Strike, mladi Ukrajinac je imenovao svih 6 igrača njegovog CS:GO drim tima. Interesantno je da s1mple nije imenovao sebe kao člana ove ekipe, što dokazuje koliko poštovanja ima prema svojim kolegama.

Na poziciju in-game leader-a (IGL) stavio je Danca Lukasa “gla1ve” Rosandera, koji trenutno igra za Astralis. Smatra da je najbolji IGL na svetu zbog njegovog iskustva i izuzetno uspešne karijere. Gla1ve je tokom svoje karijere osvojio preko 1,7 miliona dolara.

Na mestu trenera našao se njegov zemljak i saigrač Andri “B1ad3” Gorodenski. Poslednje 3 godine igraju zajedno, a s1mple ga je pohvalio ne samo zbog njegove vrhunske veštine, već i jer je podržao i promovisao veliki broj mladih CS:GO igrača u usponu.

Iako je mogao da izabere sebe, s1mple je za poziciju AWPer-a bez razmišljanja odabrao Francuza Metjua ”ZywOo” Erboa, koji trenutno nastupa za Team Vitality. S1mple je dodao da je ZywOo fenomenalan igrač, i da ume da čita protivnike bolje nego bilo ko drugi. ZywOo je u januaru po drugi put zaredom osvojio nagradu za najboljeg CS:GO igrača godine.

Na support poziciju postavio je Amerikanca Spensera ”Hiko” Martina, koji više ne igra CS:GO profesionalno. Trenutno igra za Team Liquid i njihov Valorant sastav.

S1mple je na početku svoje karijere imao priliku da se takmiči sa Hikom, i za njega je imao samo reči hvale. Za Hika je rekao da je jedan od najpametnijih igrača i jedan od najboljih saigrača kojeg možete imati.

Za entry fraggera mu je bilo najteže da se opredeli, ali je na kraju odabrao Norvežanina Havarda ”rain” Nigarda, koji trenutno igra za FaZe Clan.

Na kraju, za star player-a odabran je s1mple-ov dugogodišnji saigrač, Rus Denis ”electronic” Šaripov. Dodao je da je izuzetno fleksibilan, i da obojica imaju veoma slične mentalitete.

Čitav s1mple ”drim tim” na okupu:

  • Lukas “gla1ve” Rosander
  • Matju “ZywOo” Erbo
  • Spenser “Hiko” Martin
  • Havard “rain” Nigard
  • Denis “electronic” Šaripov
  • Andri “B1ad3” Gorodenski

Kako vam se s1mple-ov izbor?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Monitori GAD209
Nova generacija XL E-Sports monitora dodatno je poboljšana zarad većeg usklađiva...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
42.999,00 RSD
Vrsta
Nova
42.999 ,00 RSD

Slični članci

27.
Mar.
2023.
E Sport
19.
Mar.
2023.
E Sport
Shroud je izjavio da je oduvek želeo da dizajnira sopstvenu igru, a izgleda da se njegov san konačno ostvario.