Klan RuR
30.06.2021.

S1mple otkriva svoj idealni CS:GO ”drim tim”

Oleksandr ”s1mple” Kostilev i njegov idealna CS:GO ekipa

Više eSport vesti na www.rur.rs

 

Tokom nedavnog intervjua sa ESL Counter-Strike, mladi Ukrajinac je imenovao svih 6 igrača njegovog CS:GO drim tima. Interesantno je da s1mple nije imenovao sebe kao člana ove ekipe, što dokazuje koliko poštovanja ima prema svojim kolegama.

Na poziciju in-game leader-a (IGL) stavio je Danca Lukasa “gla1ve” Rosandera, koji trenutno igra za Astralis. Smatra da je najbolji IGL na svetu zbog njegovog iskustva i izuzetno uspešne karijere. Gla1ve je tokom svoje karijere osvojio preko 1,7 miliona dolara.

Na mestu trenera našao se njegov zemljak i saigrač Andri “B1ad3” Gorodenski. Poslednje 3 godine igraju zajedno, a s1mple ga je pohvalio ne samo zbog njegove vrhunske veštine, već i jer je podržao i promovisao veliki broj mladih CS:GO igrača u usponu.

Iako je mogao da izabere sebe, s1mple je za poziciju AWPer-a bez razmišljanja odabrao Francuza Metjua ”ZywOo” Erboa, koji trenutno nastupa za Team Vitality. S1mple je dodao da je ZywOo fenomenalan igrač, i da ume da čita protivnike bolje nego bilo ko drugi. ZywOo je u januaru po drugi put zaredom osvojio nagradu za najboljeg CS:GO igrača godine.

Na support poziciju postavio je Amerikanca Spensera ”Hiko” Martina, koji više ne igra CS:GO profesionalno. Trenutno igra za Team Liquid i njihov Valorant sastav.

S1mple je na početku svoje karijere imao priliku da se takmiči sa Hikom, i za njega je imao samo reči hvale. Za Hika je rekao da je jedan od najpametnijih igrača i jedan od najboljih saigrača kojeg možete imati.

Za entry fraggera mu je bilo najteže da se opredeli, ali je na kraju odabrao Norvežanina Havarda ”rain” Nigarda, koji trenutno igra za FaZe Clan.

Na kraju, za star player-a odabran je s1mple-ov dugogodišnji saigrač, Rus Denis ”electronic” Šaripov. Dodao je da je izuzetno fleksibilan, i da obojica imaju veoma slične mentalitete.

Čitav s1mple ”drim tim” na okupu:

  • Lukas “gla1ve” Rosander
  • Matju “ZywOo” Erbo
  • Spenser “Hiko” Martin
  • Havard “rain” Nigard
  • Denis “electronic” Šaripov
  • Andri “B1ad3” Gorodenski

Kako vam se s1mple-ov izbor?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
Miš HMI00363
U saradnji sa vodećim svetskim esport igračima, svaki aspekt SteelSeries RIVAL Pr...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
16.999,00 RSD
Vrsta
Nova
16.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Miš HMI00362
U saradnji sa vodećim svetskim esport igračima, svaki aspekt SteelSeries RIVAL Pr...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
10.999,00 RSD
Vrsta
Nova
10.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Miš HMI00361
U saradnji sa vodećim svetskim esport igračima, svaki aspekt SteelSeries Prime&nb...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Monitori GAD209
Nova generacija XL e-Sports monitora iz serije XL dodatno poboljšava fleksibilno...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
42.999,00 RSD
Vrsta
Nova
42.999 ,00 RSD
Trenutno nema komentara

Slični članci

01.
Aug.
2022.
Klan RuR
Fortnite je izašao 21. jula 2017. godine. Iako je napravio pravi bum u svetu battle royale igara, složićete se da je igra tada bila daleko prostija, p...
24.
Jul.
2022.
Klan RuR
Imate još uvek dovoljno vremena.
23.
Jul.
2022.
Klan RuR
Riot je zvanično najavio da će se ovogodišnji League of Legends Worlds šampionat odigrati od 29. septembra do 5. novembra.
09.
Jul.
2022.
Klan RuR
Nedavno su se pojavile mnoge glasine o budućnosti s1mple-a, ali izgleda da se mladi Ukrajinac konačno izjasnio.
03.
Jul.
2022.
Klan RuR
Kiril ”Boombl4” Mihajlov je do nedavno nastupao kao IGL Na’Vi CS:GO sastava. Njegova profesionalna CS:GO karijera je do sada bila iz...
28.
Jun.
2022.
Klan RuR
Riot Games je izjavio da će donirati sav prihod od kupovine Star Guardian Taliyah skina svom Social Impact Fund-u, od 28. jula do 29. avgusta.
27.
Jun.
2022.
Klan RuR
Fortnite Crew je vrsta pretplate koja igračima pruža Battle Pass, V-Bucks, ekskluzivnu kolekciju skinova, i mnogo toga drugog, i sve to po fiksnoj meseč...
19.
Jun.
2022.
Klan RuR
Blizzard je na jučerašnjoj prezentaciji najavio pregršt novog sadržaja koji nas čeka u Overwatch 2, uključujući i 7 novih mapa. Ako B...
18.
Jun.
2022.
Klan RuR
Valve je uvek bio misteriozan kada je reč o njihovim zaposlenima, a komunikacija sa igračima gotovo nepostojeća. Međutim jedan zaposleni je nedavno otkrio ko...
11.
Jun.
2022.
Klan RuR
UFL
FIFA i PES (sada eFootball) već decenijama dominiraju scenom fudbalskih simulacija. Sada je konačno došao trenutak da na teren izađe novi rival &ndash...