E Sport
02.08.2021.

Novi League of Legends heroj Vex stiže u septembru

Riot je najavio novog League of Legends heroja po imenu Vex!

Ako ste ovih dana igrali League of Legends i učestvovali u najnovijem in-game eventu, Sentinels of Light, možda ste mogli da primetite Vex, malenog Yordle-a, koji igra veliku ulogu u priči iza Viega. Baš ona će biti najnoviji LoL heroj, kojeg bi do kraja septembra mogli da vidimo u igri.

”Dokle god sve bude išlo po planu, Vex će izaći u septembru. Trenutno radimo na njenoj senci, koja je glavni izbor njene moći, zbog čega će ona izaći tek po završetku Sentinels of Light eventa”, izjavio je Rajan Mireles, glavni dizajner heroja.

 

Njena „senka“ je njen glavni izvor moći i najverovatnije će joj biti oružje u igri. Ona kontroliše veliku senku koja se nadvija iza nje, što joj takođe pomaže da kontroliše (Black Mist) crnu maglu, pomoću koje eliminiše svoje protivnike. Tokom Sentinels of Light priče, otrkivamo da  ona sarađuje sa Viegom, kako bi mu pomogla da pronađe različite predmete koji sadrže dušu njegove žene, Isolde. Tokom iste priče smo je čuli kako govori da je užasan i ružan svet sve što ona želi, a Viegova pobeda bi to i osigurala.

Riot je takođe izjavio kako je ideja bila da Vex izađe pre Akshan, ali da su nastali problemi oko njene senke, zbog čega su se odlučili da on bute taj koji prvi stupa na scenu. Dugo nismo dobili jednog Yordle-a u igri, ali nam Vex deluje kao da se ne bi bi najbolje slagala sa ostatkom ekipe.

Detaljnije o novom heroju možete pročitati na zvaničnom sajtu!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
Miš HMI361
Legendarna serija gejmerskih miševa dobila je novog naslednika. Logitech G502 se...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.999,00 RSD
Vrsta
Nova
7.999 ,00 RSD

Slični članci

21.
Jun.
2021.
Vesti/Najnovije
Prrofil Moj Beograd na Instagramu je objavio snimak sa Tašmajdana iz 1978. godine koji nam pokazuje kako se Rocket League igrao už...
05.
May.
2021.
E Sport
Dugoiščekivani League of Legends anime, Arcane, koji je najavljen još krajem 2019. godine je konačno dobio datum izlaska!
15.
Apr.
2021.
Vesti/Najnovije
Video igre su nepresušna inspiracija filmskim stvaraocima pa i ne čudi informacija da se planira ekranizacija igre League of Legends.