Focus on

Star Wars Outlaws je nova open-world sci-fi avantura koju donose Massive Entertainment i Ubisoft. Pratićete Kej Ves, odmetnicu iz kriminalnog podzemlja Star Wars univerzuma, u uzbudljivoj priči koja će Vas oduševiti svojim originalnim pristupom. Datum izlaska, platforme i sve najnovije informacije saznajte u ovom tekstu.
Detaljnije
Koje igre treba igrati i kako ih snimiti na Steam Deck prenosnoj konzoli?
Detaljnije
Game play Assassin's Creed Shadows prikazan u okviru Summer Game Fest-a nas je jednostavno oduševio a evo i zbog čega!
Detaljnije
Nakon 13 godina ćemo zaigrati novi naslov TopSpin 2K25 a dosta je tu pitanja o novitetima i promenama.
Detaljnije
Za one koji ne vole da gube vreme na istraživanje svakog dela mape, tu je opcija za brzo putovanje.
Detaljnije
Čitava metropola je sakrivena na planini Kaf! Kako i kada se otključava pristup celoj mapi igre Prince of Persia: The Lost Crown?
Detaljnije
GTA 6 nam stiže 2-25. godine (ukoliko ga ne objave ranije kao trejler), i sasvim logično se ppstavlja pitanje - Šta će se dešavati sa GTA serijalom u tom periodu?
Detaljnije
Još uvek nemamo sve informacije o glumcima koji su pozajmili glasove novim GTA 6 junacima, ali postoji poduži spisak poznatih glumaca koji su radili na ovom projektu. Danas ćemo se pozabaviti temom o kojoj se ne piše mnogo a koju neki nazivaju Prokletstvo GTA glumaca.
Detaljnije
Uspeh GTA 6 trejlera je naterao i one koji nisu igrali igru, pa možda to i ne planiraju, da se upoznaju sa ovim fenomenom.
Detaljnije
STRAY nije jedina životinja, kao ni guska koje su stekle popularnost u video igrama. Iako u većini nisu glavni likovi, sigurno je da su bitni i da imaju svoje obožavaoce. ovo su samo neki od njih a vi nam napišite ko su vaši omiljeni životinjski likovi u video igrama.
Detaljnije
Ako ste fan FIFA serijala ne brinite, nećete biti razočarani – i ovogodišnja igra će vam pružiti dosta zabave. Ali ako ste ljubitelj fudbala i nemate omiljenu simulaciju ovog sporta, onda bi trebalo da se nadate nekoj novoj simulaciji u skorijoj budućnosti.
Detaljnije
Assassin's Creed Mirage nudi zanimljivog novog protagonistu po imenu Basim, ali poređenje sa drugim protagonistima franšize daje neočekivane rezultate.
Detaljnije
Play!Zine je nedavno objavio recenziju igre Starfield, i mi Vam je prenosimo.
Detaljnije
Povratak u prošlost na više načina.
Detaljnije
Uživajte u fantastičnoj igri STARFIELD uz ovih par saveta.
Detaljnije
Od kontrolisanog sprinta do preciznog proigravanja i zakucavanja u reklamne ograde, nova FIF…nova fudbalska igra EA Sports FC 24 donosi veliku količinu gameplay promena i noviteta.
Detaljnije
Klajvov i njegov  pas Torgal  i zajedničke interakcije prevazilaze uobičajene forme.
Detaljnije
Final Fantasy 16 nas oduševljava od prvog momenta lansiranja, toliko da se stalno prave neke komparacije sa starim igrama i liste koje su veoma maštovite. Kakvo je vaše mišljenje o tome koje su najduže borbe u ovom serijalu?
Detaljnije
Igranje jeste zabava i umetnost samo po sebi, ali poneki savet je uvek dobrodošao.
Detaljnije