Focus on

Jokić je najbolji i u NBA, ali i u 2K25, pa hajde da vidimo šta nam jošinteresantno nudi najnovija igra iz NBA serijala.
Detaljnije
Svako polavlje u  Black Myth: Wukong je teže od prethodnog, ali su i boss-ovi. U ovom tekstu ćemo se pozabaviti time kako da pronađete bossove u poslednja tri poglavlja i naravno, kako da ih pobedite!
Detaljnije
Neprijatelje nije lako pronaći, naročito u Black Myth: Wukong. Za one koji tek počinju da igraju ovu igru, evo malog vodiča za borbe sa Boss-ovima u prva tri poglavlja.
Detaljnije
NPC-ovi u igri Black Myth: Wukong su ključni za sticanje novih moći i otključavanje načina za unapređenje The Destined One lika. Završavanjem njihovih zadataka, otvorićete pristup tajnim oblastima i materijalima za unapređenje koji će vam znatno pomoći na vašem putovanju. 
Detaljnije
Pande obožavamo ali je Kung Fu Panda samo jedan! Kojim redom gledati filmove i igrati igre, proverite u ovom tekstu!
Detaljnije
Teške igre su fenomenalne ali se nekada desi da ne svojom voljom preskočimo neke bitne momente. Ovo su tri lokacije koje morate posetiti u igri Black Myth Wukong!
Detaljnije
Postoje oni koji vole da ih igra iznenadi i da sve sami istražuju, ali je još više onih koji žele da znaju najosnovnije. Ukoliko volite da se pripremite za igranje, ovo je pravi tekst za vas! Šta je potrebno da znate pre nego zaigrate Black Myth: Wukong
Detaljnije
Ovih dana se dosta govori o odgovoru muzičara po imenu Martyn Ware, grupe Heaven 17 koja stoji iza hita iz 1983. godine Temptation. Šta je ovoga puta RockStar uradio? Ili nije?
Detaljnije
Zbog čega je ova prelepa igra zasnovana je na velikom kineskom romanu Putovanje na zapad, vredna vašeg vremena, pročitajte u tekstu.
Detaljnije
Možda je igra malo drugačija od onoga što su fanovi očekivali, ali je činjenica da je sve više onih koji je igraju. Kako započeti i o čemu treba voditi računa pre nego zaigrate Star Wars Outlaws?
Detaljnije
NBA 2K je predstavio gameplay pregled najnovijeg izdanja u svojoj dugogodišnjoj seriji, obećali su jiš mnogo novosti i to tačno po datumima u avgustu mesecu, pa hajde da se podsetimo šta sve znamo o 2K25 do sada.
Detaljnije
Uprkos tome što je očigledna mešavina svih stvari koje Ubisoft nudi, Star Wars Outlaws deluje kao prava Star Wars avantura.
Detaljnije
Star Wars Outlaws je nova open-world sci-fi avantura koju donose Massive Entertainment i Ubisoft. Pratićete Kej Ves, odmetnicu iz kriminalnog podzemlja Star Wars univerzuma, u uzbudljivoj priči koja će Vas oduševiti svojim originalnim pristupom. Datum izlaska, platforme i sve najnovije informacije saznajte u ovom tekstu.
Detaljnije
Koje igre treba igrati i kako ih snimiti na Steam Deck prenosnoj konzoli?
Detaljnije
Game play Assassin's Creed Shadows prikazan u okviru Summer Game Fest-a nas je jednostavno oduševio a evo i zbog čega!
Detaljnije
GTA 6 nam stiže 2-25. godine (ukoliko ga ne objave ranije kao trejler), i sasvim logično se ppstavlja pitanje - Šta će se dešavati sa GTA serijalom u tom periodu?
Detaljnije
Još uvek nemamo sve informacije o glumcima koji su pozajmili glasove novim GTA 6 junacima, ali postoji poduži spisak poznatih glumaca koji su radili na ovom projektu. Danas ćemo se pozabaviti temom o kojoj se ne piše mnogo a koju neki nazivaju Prokletstvo GTA glumaca.
Detaljnije
Uspeh GTA 6 trejlera je naterao i one koji nisu igrali igru, pa možda to i ne planiraju, da se upoznaju sa ovim fenomenom.
Detaljnije