Vesti/Najnovije
29.05.2021.

U kojoj (GameS) radnji najrađe kupujete?

Akcija kakvu do sada nismo organizovali

Šta prvo pomislite kada kažete Games?

Gejming?

Žuto crni logo?

Nestašica PS5 konzola?

Činjenica je da svako od vas ima neke svoje asocijacije, dobre ili loše, vezane za određenu situaciju ili proizvod. Možda su u pitanju i mišljenja na osnovu nečijih tuđih komentara ili doživljaja. Mi želimo da ih čujemo i poželeli smo da to i nagradimo. Jun nije samo mesec kada se završava školska godina, pripremaju putovanja i organizuju END OF SCHOOL akcije. Ne kažemo da ih mi nećemo imati u ponudi jer je to jednostavno nešto što svi očekujete. Ono što možda ne očekujete je da nas bolje upoznate ali i da nam date šansu da i mi vas bolje upoznamo u okviru naše nove akcije.

O tome kako je nastao Games smo pisali, i nadamo se da vam je bilo interesantno da pročitate šta se sada već davne 2007. godine dešavalo u Srbiji i svetu kada su u pitanju gaming i IT. A da li ste znali da je svaka naša radnja drugačija?

Iako se trudimo da ponuda u svim radnjama bude približno ista, momci i devojke koji rade i vi kao naši kupci i klijenti, dobrim utičete na atmosferu i našu ponudu - svojim kupovinama, upitima i navikama. Svaki grad i svaki deo grada ima nešto što je drugačije u odnosu na drugi. Negde više volite da kupujete miševe i pucačine, u nekim radnjama se više prodaju tastature dok postoje i prodavci koji u pojedinim radnjama  prosto ne mogu da postignu da upakuju figure. Mi želimo da vas upoznamo sa svakom pojedinačnom radnjom, ljudima koji u njoj rade i da vam otkrijemo neki detalj koji tu radnju izdvaja od ostalih. Takođe, želimo da upoznamo i sve vas koji u određenim radnjama kupujete. Koja je vaša omiljena radnja? Šta vam se u njoj najviše dopada? Šta želelite da promenimo a šta da dodamo?

Počevši od ponedeljka, svakog dana u 15h na blogu, ali i na FB i Instagramu, objavljivaćemo kratku priču o svakoj našoj radnji, zajedno sa par reči, par slika i video klipom koji najbolje oslikava tu radnju i trud naših zaposlenih. Vas molimo da ako vam se radnja sviđa, kliknete “like” na FB ili Instagramu i ako imate želju (mnogo bi nam značilo), ostavite komentar – bio on loš ili dobar – šta vam se sviđa a šta bi voleli da popravimo u toj radnji.

Radnja koja bude imala najviše lajkova (sabiraju se lajkovi na FB i Instagramu) i svi zaposleni u njoj biće nagrađeni specijalnim bonusom, a u znak zahvalnosti što ste nam pomogli u odabiru, za vikend 11-13.06. samo u toj radnji biće popust od 20% na sve igre i igračku opremu.

 

Pratite naše društvene mreže ovih dana za više informacija!

Hvala što se igrate sa nama.

 

 

 

Slični članci

08.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Da se primetiti da je u poslednje vreme popularnost kolekcionarskih figura sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svetu i samim prihvatan...
07.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Loš kraj filma može da nam pokvari osećaj koji imamo dok ga gledamo. Loš kraj knjige će učiniti da smo uzaludno proveli vreme u čitanju iste. D...
03.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Više od bilo kog drugog oblika medija, video igre poseduju duboku moć da vas uvuku u svoju priču i nateraju vas da postavljate pitanja, prepitujete se...