Nintendo
10.03.2021.

Mar10

Danas slavimo Super Mario dan

Mamma Mia!

Animal Crossing New Horizon uvek najavljuje buduće događaje i dešavanja a jedan od onih koji su svi željno očekivali je Mar10, ili Super Mario Dan!

Da bi proslavio legendarnog lika iz video igara, Nintendo uvodi neke posebne događaje u svoje najpopularnije naslove.  Kao što je najavljeno tokom februarskog Nintendo Direct-a, Animal Crossing: New Horizons dobija poseban nameštaj Super Mario Bros. dostupan za naručivanje u Nook Shopping-u. Za ovaj Super Mario crossover napravljeno je ukupno 33 delova nameštaja i odevnih predmeta, uključujući blokove, novčiće, štapove, brkovi, vodoinstalaterske šešire i uzbudljivi par Warp cevi koji vam omogućava da se teleportujete na bilo koje mesto na ostrvu. Tim odgovoran za ostrvo takođe je stvorio područje koje je jezivo slično Bowser zamku u kojem se nalaze rov lave i dvorac koji nas podseća na Bowserovo kraljevstvo u Super Mario Odyssey, kao i crvene školjke, „koopa“ (ili možda samo pogodno postavljena kornjača) i Thwomps. Sve to, a da ne pominjemo još nekoliko delova prepunih lavirinta, novčića i cevi. Na ostrvu se nalazi i kuća koja je prepuna svih Mariovih predmeta, od tapeta Mushroom Mural do različitih platformi Mushroom, i velikog tepiha od Yoshi jaja sa kojim igrači mogu napraviti nekoliko snimaka.

Pomoću ovih kompleta nameštaja i odeće pravite svoj cosplay izgled kao Mario, Luigi, Wario ili Princess Peach i doslovno igrate Super Mario Bros. unutar Animal Crossinga.

Super Mario predmeti su se toliko svideli obožavaocima da su počeli da pronalaze nove načine da ih iskoriste. Nekoliko igrača je pronašlo jedinstvene načine za upotrebu warp cevi, posebno kao sistem podzemne železnice, otvor za bekstvo, pa čak i kao deo fotografskog izazova.

@acnh_devineland  je na Instagramu pokrenuo izazov u okviru foto-konkursa, koji se od tada pretvorio u foto-izazov poznat kao #acpipechallenge. Za ovaj zadatak igrači moraju da se fotografišu kako impresivno iskaču iz osnove cevi. 

Igrači su postali vrlo kreativni sa izazovom, sa nekim ponovnim stvaranjem klasika poput Toy StoryDoctor Who, pa čak i same  Mario igre. Prema originalnoj objavi na Instagramu koja predstavlja izazov, igrači mogu postići iluziju skakanja postavljanjem lule iza predmeta koji će je pokriti i uskakanjem. Ako nema sekundarne cevi, igrači će biti odbačeni iz originalne a u tom momentu sekundarni igrač mora da napravi fotografiju. Osnove cevi, koje su stigle ažuriranjem Animal Crossing: New Horizons Super Mario, koriste se za nekoliko ostrvskih aktivnosti, uključujući skraćivanje vremena putovanja do kuće, stvaranje stanice podzemne železnice, pa čak i njihovu upotrebu kao put za bekstvo.

Ova "banda" je napala i mobilnu igru Animal Crossing, Pocket Camp! Svi igrači dobiće Mario punjenje za šešir i pozu za udarac, tako da možete oduševljeno skočiti u vazduh baš kao i braća vodoinstalateri. 

U međuvremenu, uzbudljiva trka očekuje Mario Kart Tour igrače sa Mario Tour koji sadrži popularni Tokyo Blur 4 kurs. Mario Tour će uključiti novu varijaciju ovog postojećeg kursa u Tokiju sa novim vozačima i automobilima. Ova posebna turneja trajaće od 9. do 23. marta.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Pridružite se Mariu, Luigiju, princezi Peach i Toad-u u misiji spašavanja kralje...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Izgradite zajednicu ispočetka na opustošenom ostrvu prepunom mogućnosti • ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD

Slični članci

02.
Mar.
2021.
Nintendo
Nakon što je Luigi Nension 3 prošle godine dobio nagradu za najbolju animaciju, Nintendo će ove godine sa nestrpljenjem očekivati 25. mart da v...
15.
Feb.
2021.
Nintendo
Mario slavi 35 godina a 46. predsednik Amerike obožava da ga igra.
11.
Feb.
2021.
Nintendo
Najnovija igry iz Nintendo kuhinje donosi dosta zabave.