Nintendo
18.03.2021.

King's Bounty II -imamo datum izlaska

Kralj se vraća 24. Avgusta

King's Bounty se vraća sa King's Bountiy II!

Nastavak igre nudi novi pogled na fantastični i hvaljeni serijal, King's Bounty II proširuje svoje taktičke borbe zasnovane na preokretima kako bi igračima pružio zaista realno RPG iskustvo koje dodaje težinu svakoj njihovoj odluci, bilo da vojsku vodi u bitku protiv mrtvih strahota ili gradi odnose sa lokalnim stanovništvom.

Bogat svet koji spaja realizam i fantaziju je ispunjen upečatljivim pričama, nezaboravnim likovima i obiljem moralnih izbora!

Ulazite u ulogu jednog od tri heroja. Svaki ima svoju jedinstvenu priču. Vi se kao igrač upuštate u nelinearnu avanturu otvorenog sveta kroz detaljan i gusto spakovan fantastični pejzaž. Podeljeni u dve različite faze, igrači prelaze carstvo iz perspektive trećeg lica, biraju zadatke, istražuju divljinu i upoznaju ljude koje sreću.

Međutim, kada dođe do sukoba, perspektiva se prebacuje na taktičku borbu. Igrači tada moraju pametno da koriste svoje jedinice dok se bore za pobedu.

Smeštena u ogromna carstva Antare,postoji velika opasnost. Tajanstvena zaraza spustila se na njene najudaljenije krajeve, kvareći zemlju i sve koji tamo žive. Izbeglice iz pogođenih regiona počele su da pristižu u kraljevinu Nostriju, smanjujući zalihe hrane i resurse do krajnjih granica. Nekada živa bića, uništena stvorenja sada lutaju selom ostavljajući za sobom haos i ruževine. Sama zemlja bori se za opstanak, dajući vašim odlukama veću težinu nego ikad ranije.

Kako ćete sačuvati budućnost Antare?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Switch Monster Hunter Rise je smešten u živopisnoj zemlji sela Kamura, inspirisa...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.599,00 RSD
Ušteda 20%
6.999,00 RSD
Vrsta
Nova
6.999,00 RSD
5.599 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Travis Touchdown vraća se u Santa Destroy nakon deset godina odsustva. Tamo pronalazi ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.999,00 RSD
Ušteda 29%
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499,00 RSD
5.999 ,00 RSD

Slični članci

16.
Aug.
2023.
Nintendo
Pogledajte naš kompletan vodič za povezivanje Nintendo Switch konzole i kreiranje nalova, kao i par korisnih saveta.
09.
Nov.
2020.
Nintendo
Upravo je "pao" embargo na pisanje o ovoj igri i mi vam odmah prenosimo utiske Nikole Nick-a Jovanovića koji ovu igra već neko vreme.
18.
Sep.
2020.
Nintendo
17. Septembar nam je doneo novi Nintendo Direct Mini: Partnerski Showcase u kome su nam predstavljene igre kao što su Monster Hunter Rise i Mon...