Nintendo
04.08.2021.

Nintendo Switch igre koje očekujemo do kraja godine

OLED stiže u oktobru a do kraja godine očekujemo dosta novih igara

Videli smo da su prošle godine za Switch stigle neke fantastične igre. E3 online je imao fenomenalne trejlere i najave. Par njih je objavljeno u roku od nekoliko nedelja od njihovih objava, a videli smo i neka velika imena koja su iz razumljivih razloga prebačena za 2021. godinu.

E3 2021 je prošao i pored ostalog, videli smo i velika otkrića koja Nintendo sprema za Switch u drugoj polovini ove godine. Evo nekih od najboljih Switch igara koje očekujemo do kraja ove godine. Nikakav konkretan redosled ne postoji, ima tu i  AAA baslova, indie izdanja koja su sve bolja, plus nekoliko velikih imena o kojima se za sada samo nagađa.

Switch OLED model se lansira zajedno sa Metroid Dread 8. oktobra. Do sada smo imali dosta igara u prvoj polovini godine, naslovi poput Scott Pilgrim vs. The World: The Game, Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy, Super Mario 3D World + Bowser's Fury,  Monster Hunter RiseNew Pokémon Snap, Famicom Detective Club, Game Builder Garage, Mario Golf: Super Rush, Tony Hawk's 1+2, Neo - The World Ends With YouMonster Hunter Stories 2The Last Kids On Earth And The Staff Of Doom i Zelda: Skyward Sword HD. Imajući u vidu najave sa E3 2021 Nintendo Direct, očekuje se još mnogo toga u sledećih par meseci.

 

No More Heroes III

Prvobitno TBC 2020, najavljen No More Heroes 3 bil je upravo ono što su ljubitelji originalnih Wii igara Travis Touchdown hteli da čuju, a izgleda da će ovaj nastavak doneti pravo iskustvo Touchdown iskustvo igranja. Prve delove trilogije trenutno nemamo u ponudi ali ih možete pronaći u eShopu, i odigrati, pre nego se trilogija formira 27. avgusta.

Naš junak, Travis Touchdown, mora da se nađe na vrhu galaktičke rang liste super heroja kako bi zaustavio zlog princa po imenu FU i njegovih deset ubica vanzemaljaca da ne zavladaju Zemljom. Da bi ušao u svaku sledeću rangiranu bitku, moraćeš da platiš prilično visoku naknadu. Travis preuzima razne misije po gradu kako bi zaradio novac potreban za borbu. Poziv za sledeću borbu biće poslat nakon što se potrebni honorari prenesu putem bankomata. Na mava j eda koristite svoje veštine kako bi dominirali protivnicima. Tu je tvrdaj sleš-em-up akcija, dok intuitive kontrole pomažu da držite svoju pouzdanu Beam katanu Travisa Touchdowna, zajedno sa mnoštvom tehnika profesionalnog rvanja! Po prvi put u serijalu, Travis može da koristi smrtonosnu rukavicu kako bi aktivirao razne veštine i tako omogućio više strateških borbi.

 

 

Sonic Colors Ultimate

Remaster Wii ekskluzive Sonic Colo(u)rs, SEGA naslov koji oje izašai 2010. godine, Sonic Colours: Ultimate donosi ono što je verovatno jedna od najboljih 3D Sonic igara ikada.  Sonic Colors: Ultimate izlazi 7. septembra 2021.

Na vama je da koristite Sonic-ovu brzinu munje da oslobodite Wisps i nauči tajne njihovih neverovatnih moći dok istražujete šest jedinstvenih živopisnih svetova. Svaki je ispunjen opasnim neprijateljima i preprekama koje treba savladati. Sonic Colors Ultimate je remake originalne igre koja je izašla  2010 na tadašnjoj generaciji konzola, a krase je zapanjujući vrhunski vizuelni prikazi,dodatne funkcije, novi režim igre.

 

 

NBA 2K22

Nije što je na naslovnoj Luka Dončić, ali od ovogodišnjeg izdanja se dosta očekuje iako je potvrđeno da će NBA 2K22 na Switchu biti spojen sa drugim konzolama prethodne generacije i neće imati nekoliko funkcija dostupnih za PS5 i Xbox Series S/Ks. Na teren ćemo izaći 10. septembra.

Podsećamo vas da samo ovlašćene radnje u Srbiji u ponudi imaju dodatne bonuse za preordere ove igre i to:

  • 2,000 VC
  • 1x MyTEAM free agent card – 95 rated Dirk Nowitzki card
  • 1x MyTEAM promo pack

 

Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Lego Star Wars: The Skywalker Saga predstavlja kulminaciju više od petnaest godina rada developera TT Games na Lego video igrama. Ova akciona avantura za do 2 igrača koju je moguće igrati solo ili u ko-op režimu, doduše samo na istom uređaju, dozvoliće vam da iskusite događaje iz svih 9 Star Wars filmova, redosledom koji se vama najviše dopada. Igra stiže do kraja godine.

Pored duhovitih snimljenih scena koje prate i donekle parodiraju legendarne scene iz filmova, imaćete priliku da učestvujete u trkama lebdećim vozilima, pilotirate X-Wing borbenim letelicama, borite se sa silama Imperije na bezbroj bojnih polja, rešavate zagonetke i prevazilazite prostorne prepreke. Svaka epizoda se sastoji od 5 misija, što znači da ukupan broj misija iznosi 45. Kada ne spasavate svet, obilazite planete među kojima su Tatuin, Nabu, Koruskant, Kašik, Jevin 4, Dagoba, Endor, i mnoge druge. Najavljena je čak i mogućnost posete velikih brodova kao što je Zvezda Smrti. Developeri obećavaju 300 likova kojima se može upravljati, a gameplay otkriva najvažnije likove, kao što su Luk Skajvoker, princeza Leja, Čubaka, C-3PO, Han Solo, Rej, Fin…

Igra se preporučuje starijima od 7 godina, i savršen je način da svoje mališane uvedete u svet svog omiljenog filmskog serijala, bez potrebe da gledaju 30 sati filma. Zahvaljujući ko-op mogućnosti, možete im se čak i pridružiti, te zajedno spasavati galaksiju od pripadnika Mračne Strane.

 

 

WarioWare: Get It Together!

Pohlepni neprijatelj omiljenog Maria,  Wario,  konačno dovodi svoju viziju haosa u mikro-igrama na Switch u obliku WarioWare-a: Get It Together! Ovo je poslednje izdanje u dogom serijalu a sada donosi mod za dva igrača i mogućnost ne samo da budete negativac, već i neko od njegovih prijatelja. Nismo odavno uživali u nekim maničnim mikro-igrama, pa jedva čekamo da ovo igramo 10. septembra.

 

 

Super Monkey Ball Banana Mania

Ova igra donosi sadržaj i kurseve iz prve tri igre Super Monkey Ball na Switch. Trkaćete se na 100 slikovitih staza, izazivati prijatelje i takmičiti se između sebe, a mogućnost igranja do čak 10 igrača samo govori o kakvoj zabavi je reč. Trkaćete se protiv vremena i zajedno sa prijateljima juriti svoje banane. Super Monkey Ball Banana Mania je uzbudila mnoge ljubitelje super majmuna kada je zvanično najavljena na E3 2021. Stiže na Switch 5. oktobra. Definitivno će biti dovoljno zabave za ljubitelje valjanja... 

 

 

Metroid Dread

Metroid Dread, peti deo u 2D metroid franšizi, stiže nakon dugih 19 godina posle Metroid Fusion na Game Boy Advance, ali prema onome što smo do sada videli vredelo je čekati! Sa posebnim izdanjem i dva nova amiiba koja se pojavljuju uz novu igru, zajednički razvoj developera Nintenda i Metroida: Samus Returns programera MercurySteam, čini da će se 8. oktobar obeležavati kao slavljenički dan za ljubitelje najvećeg lovca na galaksije. Podsećamo da se tog dana u prodaji pojavljuje i Switch OLED model.

Metroid Dread je poslednji nastavak na više načina - najnoviji, ali i finalni. Priča o Samus Aran će se ovaj put stvarno završiti. Radnja se nadovezuje na Metroid Fusion. Posle duge i naporne borbe sa parazitom X na planeti SR388, Galaktička Federacija dobija video snimak koji pokazuje da X i dalje živi, na dalekoj planeti ZDR. Uspaničeni vladari i vojskovođe šalju jedinicu koju čini sedam naprednih EMMI robota da istraži situaciju i otkrije šta se zapravo dešava. Po dolasku na planetu, svaki kontakt sa robotima se prekida, što znači da je vreme da se umeša Samus, jedino biće u galaksiji imuno na X parazite. Metroid Dread se na mnogo načina vraća korenima. Reč je o 2D platformeru sa velikim svetom i mnoštvom veština koje je potrebno savladati da bi se pristupilo i najudaljenijim delovima mape. Od novih veština, tu su mogućnost kontranapada, proklizavanje, magnetske čizme koje dozvoljavaju hvatanje za posebne, plave zidove, kameleonski plašt koji dozvoljava igraču da postane nevidljiv, kao i slobodno nišanjenje u svim smerovima. Pored uobičajenih neprijatelja na koje smo do sada navikli, Samus će ovaj put morati da se nosi i sa ozloglašenim EMMI robotima. Iz nekog razloga, ovi napredni mehanizmi su se okomili na nju, a njeno oružje na njih nema efekta. Igrači će morati da se dovijaju da bi šunjanjem i nadmudravanjem izašli na kraj sa ovim grdosijama, barem dok ne otkriju pravi razlog njihove agresije. Dok mirno patroliraju, ovi roboti emituju plavu svetlost. Kada im neki zvuk skrene pažnju, svetlo postaje žuto a oni polaze da pronađu izvor. Kada je svetlost crvena, vreme je da se date u beg.

Developeri se nadaju da će uvođenje nepobedivih, zastrašujućih neprijatelja naterati igrače da se plaše kao što nikada do sad nisu u Metroid igrama  a ovaj iskorak u horor vode je ujedno i najjači adut igre Metroid Dread, posle činjenice da će staviti tačku na priču o Samus Aran.

 

 

Mario Party Superstars

Mario Party Superstars je najnoviji nastavak popularnog Mario Party serijala. Grupa do četiri igrača ovde igra digitalnu društvenu igru u kojoj je cilj sakupiti što više zvezdica i novčića, a usput rešavaju izazove u vidu mini-igara. Moguće je igrati sa više igrača na istoj konzoli, povezati se lokalno putem bežične mreže, ili putem interneta ali pod uslovom da ste pretplatnik Nintendo Switch Online. Osnovu igre čini velika tabla nalik onoj u društvenim igrama poput Ne Ljuti se Čoveče. Svaki igrač baca kockicu i prelazi određeni broj polja. U igri postoji pet tabli, koje će starijim igračima biti poznate iz prethodnih igara. Primera radi, tu je Peach's Birthday Cake, ogromna, dvoslojna rođendanska torta sa svećicama i ukrasima. Takođe je pristuna i Space Land tabla, koja je nalik svemirskoj stanici, sa planetama, satelitima i raketama vidljivim u pozadini.

Pošto su svi igrači odigrali svoj potez, pokreće se jedna od 100 mini igara, koje će takođe biti poznate igračima upoznatim sa serijalom od ranije. Tu je Face Lift, u kojoj svaki igrač treba da rekreira zadato lice tako što će vući i pomerati obraze, obrve, usta, nos i ostale elemente svog modela. Sledi Mario's Puzzle Party, koja je nalik tetrisu za više igrača, Snowball Summit, u kojem igrači kotrljaju grudve i pokušavaju da obore ostale sa proplanka, Shell Soccer, u kojem se igra fudbal sa oklopom kornjače umesto lopte, i mnoge druge. Pobednik svake mini-igre dobija novčiće koji mu povećavaju skor. Pre početka partije svaki igrač bira lika koji će ga predstavljati a na raspolaganju su Mario, Luigi, Peach, Rosalina, Wario, Waluigi, Yoshi, Birdo i Donkey Kong. Mario Party Superstars je savršen izbor za manja okupljanja, ali možete ga igrati i sami - protivnici će biti kontrolisani od strane same igre.

Igra stiže 29. oktobra.

 

 

Shin Megami Tensei V

Potvrđeno za istovremeno globalno lansiranje na Nintendo Switch 12. novembra 2021. godine, ovo je ekskluzivni Switch naslov kompanije Atlus. Prvi put je najavljen daleke 2017. godine, i morali smo na njega malo da sačekamo, iako je Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster stigao 25. maja, pa se nadamo da će obožavaoci doći do nove igre i da neće biti pomeranja. Ove godine sigurno neće nedostajati SMT akcije na Svitch -u.

Kada stravična scena ubistva u današnjem Tokiju blokira protagonistu da krene kući, neplanirani zaobilazni put ostavlja ga zakopanog i onesvešćenog. Budi se u novom Tokiju, gradu koji je opustošila apokalipsa koja se sada zove Da’at ... ali pre nego što krvožedni demoni mogu da odnesu njegov život, pojavljuje se spasitelj i oni se ujedinjuju da bi postali moćno biće ni čovek ni demon: Nahobino. 
Sa novootkrivenom moći, glavni junak kreće kroz Da’at, zagonetno carstvo ispunjeno mitskim božanstvima i demonskim tiranima u stalnom sukobu za opstanak. Tragajući za odgovorima, glavni junak mora proći svoj put u borbi između svetlosti i tame da bi diktirao sudbinu sveta.

 

 

 

Pokémon Brilliant Diamond and Shining Pearl

Najavljeni u okviru februarskog Pokemon Presents showcase koji je slavio 25. godišnjicu franšize, a potvrđeni su za objavljivanje 19. novembra 2021. godine, Pokemon Brilliant Diamond i Shining Pearl su rimejkovi DS naslova. Petnaest godina od kada su originalni Pokemon Diamond and Pearl doveli Gen IV i seriju na prenosni računar koji nije Game Boy, moći ćemo da proživimo naše Sinnoh dane na Switch-u kroz objektiv chibi stila jedinstvenog za ovaj serijal (do sada ).

Pokemon Shining Pearl je rimejk glavne igre iz četvrte generacije. Ovo nije samo jeftino reizdanj, cela igra je sazidana od nule, koristeći novu tehnologiju a čuvajući sve ono što je original činilo prepoznatljivim: okruženje, pokemone i priču. Radnja igre smeštena je na ostrvo Sinnoh, inspirisano Hokaidom. Igrači preuzimaju ulogu mladog trenera koji gaji ambicije da bude najveći, kao niko do sad. Priča počinje u njegovom rodnom mestu, gde je neophodno izabrati jednog od tri početna pokemona. Kako budete napredovali kroz igru, upoznavaćete nove likove, loviti nove pokemone za svoj tim, otkrivati nove teretane i u njima se suočavati sa novim protivnicima, i tako sve dok ne osvojite titule u svih osam teretana i ne postanete šampion. Na putu ka vrhu isprečiće vam se i Team Galactic, grupa zlikovaca čiji motivi isprva nisu jasni.

Gejmplej je ostao neizmenjen, ako izuzmemo sitna poboljšanja koja značajno utiču na kvalitet života. Kretanje po mapi je u realnom vremenu, sve dok ne naletite na nekog pokemona kog želite da uhvatite. Tada igra prelazi u potezni režim, u borbama se smenjuju vaši i neprijateljski pokemoni, a osim jačine udaraca bitno je i znati i koji pokemoni su osetljivi na koji element. Ako ste suočeni sa vatrenim pokemonom, ne treba da u boj povedete svog vatrenog saputnika - već nekog čiji napadi kontriraju vatri, kao što je vodeni. Srećom, možete voditi do šest pokemona u grupi, a ostali za to vreme sede na klupi - izmene je moguće praviti samo van borbe, pa je bitno imati uravnotežen tim. Pošto budete izvojevali pobedu, imaćete priliku da uhvatite pobeđenog pokemona pomoću specijalnih kugli. Ako uspete, pridružiće se vašoj družini. Ako zanemarimo zaplet, i zlikovce koji kuju paklene planove, svakom treneru koji drži do sebe glavni cilj je da skupi sve. Kako u igri postoji 107 vrsta pokemona, ovo je svojevrstan poduhvat koji bi mogao da potraje.

 

 

Paw Patrol Adventure City Calls

Nintendo je porodična konzola a Paw patrol je definitivno igra koja se preporučuje za mlađe generacije. U radnjama će se pojaviti sledeće nedelje, 13. avgusta.

Veći grad, veća avantura! Ova patrola mora da sačuva Adventure City od sebičnog spletkarenja Gradonačelnika Humindgera. 

Kada Ryder i PAW patrola saznaju da je gradonačelnik Humdinger preuzeo užurbanu metropolu, moraju otrčati u akciju kako bi spasili Adventure City od njegovih sebičnih spletkarenja. Štencima ste potrebni VI da se pridružite Team PAWsome!

Igrajte kao vaši omiljeni štenci uključujući Chase, Skye, Marshall, i nova gradska devojka Liberty, i iskoristite njihove jedinstvene sposobnosti u spasilačkim misijama ali sa visokim adrenalinom. Pomoću gadžeta i vozila istražite potpuno nove lokacije iz programa PAW Patrol: The Movie. I zabavite se uz mini igre poputPup Pup Boogie, Runners i još mnoge druge. Možete igrati solo, ili u režimu zajedničkog igranja sa prijateljem u ovoj avanturističkoj 3D platformi za zabavu cele porodice.  Štenci su rođeni su da budu heroji, a pitanje je da li ste spremni da im se pridružite u njihovoj najhrabrijoj misiji do sada ?!  

 

 

Da li smo neki naslov propustili?

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Switch FIFA 21 Legacy izdanje je ista igra kao Switch FIFA 21, ali sa novim d...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Komanduj vojskom u strateškoj borbi kao taktički savetnik za Narandžaste zvezde....
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Broj staza: 120 Broj automobila: 20 Broj timova: 52
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Legenda se vraća! King’s Bounty 2 je dugoočekivani nastavak legendarne igre King...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD

Slični članci

16.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Volite li dobre simulacije letenja? Evo par predloga.      
15.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Sjajan početak za upoznavanje sa arkadnim igrama je Atari 2600 a ovo su najbolje igre svih vremena.
20.
Jun.
2021.
Vesti/Najnovije
Najlepše je kada se nađete sa prijateljima jednom nedeljno, ili bar jednom mesečno, da zajedno odmerite snage u nekoj od popularnih igara za PlayStati...