Nintendo
23.01.2022.

Pokemon Legends: Arceus i novi event u februaru

Ekskluzivni Piplup sa Roost potezom

Pokemon Legends: Arceus je na par dana od svog zvaničnog izdanja širom sveta, i dosta je uzbuđenih igrača. Kako smo već pisali, nova Pokemon igra se na mnogo načina veoma razlikuje od glavnih naslova. Činjenica da se Pokemon Legends: Arceus više bavi strategijom je fantastična promena za celo serijal, jer bi to moglo značiti da bi glavna izdanja, počevši od igara generacije 9, mogla da se grade na ovoj revolucionarnoj borbi zasnovanoj na potezu u kojoj akcije utiču na brzinu i snagu . To je nešto što je zajednica tražila dugi niz godina, obzirom na to da bitke u igrici, van takmičarske scene, mogu izgledati previše lake i neodoljive. Međutim, postoje i glasine o tome da je Pokemon Legends: Arceus umnogome smanjio svoj skup kretanja, što znači da će igrači imati veću kontrolu nad svojim izborima i optimizacijom po cenu raznolikosti. Kako su uzgoj i držani predmeti naizgled uklonjeni iz Pokemon Legends: Arceus, potezi su važniji nego ikad, a prave kombinacije tipova Pokemona ili skupova poteza mogu napraviti svu razliku, čak iako je ovo uglavnom igra za jednog igrača.

Međutim, čini se da će kompatibilnost sa Pokemon Home ići dalje, i iako Pokemoni u igri nemaju sposobnosti, oni će ih imati kada se prebace na Pokemon Sword and Shield, na primer. Kao takav, još je vrednije pažnje što će Pokemon Legends: Arceus imati događaj na kome igrači mogu da dobiju Piplup sa veoma čudnim potezom, koji uključuje Roost. Roost je leteći potez koji je veoma popularan u takmičarskoj zajednici, a Pokemoni poput Zapdosa često ga igraju na turnirima. Štaviše, evoluciona linija Piplup nikada nije imala pristup Roost-u, što ovog Pokemona čini jedinstvenim i vrednim.

 

 


 

Roost će takođe biti vredan dodatak kada je u pitanju Pokemon Legends: Arceus. Nagađa se da je prilično teška igra u kojoj nije neuobičajeno da se i igrači i treneri onesveste dok istražuju region Hisui. Distribucija događaja će takođe uticati na Pokemon Brilliant Diamond i Shining Pearl, koji dobijaju drugačiju verziju Piplup-a sa redovnijim skupom poteza. Čini se da je događaj ekskluzivan za Japan, ali nije malo verovatno da će se ista stvar desiti širom sveta kasnije. Nedavno je Pokemon koji je procureo otkrio spisak za Pokemon Legends: Arceus, a ove informacije, pored činjenice da su dostupni novi potezi i da mnogi stariji nisu uspeli da se izbore, mogu pomoći trenerima da donesu temeljne odluke sa svojim timovima.

Ipak, čak i ako ekskluzivni Piplup sa Roostom ne bude objavljen širom sveta, ljubitelji malog pingvina će i dalje moći da ga uhvate u divljini.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Spin-off Pokemon serijala Radnja smeštena u vreme pre saradnje ljudi sa pokemoni...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Pripremite se za Novi Pokemon Snap, potpuno novu avanturu za Nintendo Switch koja je in...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD

Slični članci

22.
Jan.
2022.
Nintendo
Novi Pokemoni nam stižu uskoro i čini se da je ovo prelazno vreme za Pokemon franšizu.
20.
Jan.
2022.
Nintendo
Pokemon Legends: Arceus uskoro stiže u radnje, i znamo da je dosta potvrđenih Pokemona, ali i dosta onih o kojima se još uvek nagađa. 
18.
Nov.
2021.
Vesti/Najnovije
Ed je svoje oduševjenje Pokemonima iskazao nerojeno puta pa nekima ova koolaboracija i nije iznenađenje.