Nintendo
10.05.2022.

Animal Crossing: New Horizons putovanje kroz vreme

Igrači i potencijali

Mi volimo da pišemo o Animal Crossing: New Horizons.

To je igra koja je zaludela sve početkom 2021. godine i postala jedan od najprodavanijih naslova te godine. Animal Crossing: New Horizons daje zadatak igračima da se brinu o sopstvenom ostrvskom selu dok upravljaju dugovima, izgradnjom i prikupljanjem divljih životinja.  Naravno, iako bi ovo trebalo da bude smirujuće iskustvo, igrači mogu biti preplavljeni ogromnim brojem stvari koje treba uraditi da bi napredovali, posebno kada je za određene radnje potrebno vreme da se one završe. Na primer, Animal Crossing: New Horizons muzeju je potrebno mnogo vremena da se završi, što dovodi do frustracije igrača koji čekaju da započnu svoje postavke.

Za igrače koji su fokusirani na dizajniranje svoje savršene vizije ostrva, mogućnost brzog pomeranja struktura je izuzetno korisna za ubrzavanje procesa. Međutim, zbog vremena koje je potrebno za pomeranje navedenih struktura, to može postati dosadan zadatak. Ni malo prijatan zadatak.

Međutim, igrači su pronašli način da zaobiđu problem vremena, a jedan igrač je odlučio da napravi animaciju koja objašnjava ovaj trik.

 

Trik, tj. metoda je putovanje kroz vreme u Animal Crossing: New Horizons. Promenom vremena na igračevom Nintendo Switch-u, veštački se menja vreme u igri Animal Crossing, što igračima omogućava da ubrzaju sve procese za koje je potrebno vreme da se završe. Korisnik Reddita Densle je prikazao kako bi ovaj proces izgledao za ostale stanovnike ostrva, stvarajući animaciju koja je lažirala proces. Rezultat je odlična montaža seljana i njihovih domova koji su podizani i postavljani iznova i iznova. Korisnici Reddita su bili oduševljeni i pohvalili su animaciju. Iako je Nintendo na kraju ograničio eksploataciju putovanja kroz vreme, čak su se i oni zabavili sa trikom, dodajući svoju šalu o putovanju kroz vreme u Animal Crossing: New Horizons. Ipak, igrači će zapamtiti rasprostranjenost trika pri lansiranju, kao i ograničenije, ali i dalje korisne mogućnosti koje danas ima u igri.

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Izgradite zajednicu ispočetka na opustošenom ostrvu prepunom mogućnosti • ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch konzole HKO0319
Nintendo Switch Console (Gray Joy-Con) Nintendo Switch
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
44.999,00 RSD
Vrsta
Nova
44.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Toys to Life HAC1493
Prikupljaj i poveži se pomoću Animal Crossing amiibo kartica koje...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
799,00 RSD
Vrsta
Nova
799 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Accessories HAC1488
Optimalna zaštita zahvaljujući čvrstoj spoljašnjosti U torbicu staje k...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.299,00 RSD
Vrsta
Nova
3.299 ,00 RSD

Slični članci

18.
Mar.
2024.
Nintendo
Amiibo tek sada kod nas postaje popularan, dok se su svetu mnogi bore da dođu do najređih figura iz Amiibo kolekcije.
14.
Mar.
2024.
Nintendo
Nintendo je dugo bežao od filmova nakon fijaska od pre više od dadeset godina,ali je uspeh  Super Smash Bros filma promenio mnogo toga ...