Nintendo
25.05.2022.

Da li je Mario Strikers: Battle League sledeći multiplayer hit?

Neki koriste noge a neki zadnjicu! Brutalno!

Nintendo je nedavno izbacio četiri nova videa kao najavu najnovije Mario igre koja će, kako se čini, dosta toga promeniti.

Ljubitelji Mario sportskih igara ostali su sa nekako pomešanim emocijama nakon Nintendo februarskog Direct-a. Sa jedne strane, mnogi su se nadali najavi Mario Kart 9 i bili su razočarani kada je Nintendo prikazao samo DLC za Mario Kart 8. Sa druge strane, najavni trejler za Mario Strikers: Battle League je imao neverovatno dobre kritike i podigao je hajp zbog vaskrsavanja franšize koja je bila u stanju mirovanja 15 godina. 

 

Novi trejleri daju više detalja o predstojećoj igri i njenim novim funkcijama koje će sigurno oduševiti fanove. Ažurirana mehanika igranja igre Mario Strikers: Battle League, nova statistika i oprema za likove, i proširene funkcije za više igrača su među novim dodacima. Ove karakteristike, koje koriste ključne aspekte koji su druge sportske igre učinili toliko popularnim, pomoći će da se ova franšiza modernizuje.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=jyhJVPbG-vs

Mario sportske igre su uvek bile uspešne zbog svog haotičnog i prijatnog igranja. Battle League će udvostručiti ove aspekte uvođenjem neke uzbudljive nove mehanike. Jedan takav novi dodatak je Team Tackle. Ova potpuno nova mehanika, koja omogućava igračima da se bore sa sopstvenim igračima kako bi ih unapredili, a može se koristiti i u odbrani i u ofanzivi. Ne samo da će dodati novu dimenziju i izazov veštini igre, već će takođe doprineti haosu koji ove igre čini tako sjajnim.

Još jedna nova funkcija je ažurirani Super Strike. Kao deo prethodnih Mario fudbalskih igara, Super Strike nagrađuje igrače sa dva gola ako mogu da izvedu ovaj poseban udarac sa kapitenom svog tima. Međutim, obzirom na to koliko je to lako postići, često se smatra nadmoćnim, a zbog toga se drugi likovi osećaju suvišnim. Izgleda da Battle League rešava ovaj problem uvođenjem strike orbs kugli za udare koje treba prikupiti pre nego što se ovaj moćni udarac može izvesti. 

 

 

 

Za razliku od prethodnih igara, Battle League će uvesti jedinstvene statistike za svakog lika koje se mogu modifikovati pomoću opreme za glavu, ruke, telo i noge. Ova nova funkcija, koja je inspirisana borbenim igrama, pokazaće se popularnom među ljubiteljima modernih igara koji su se navikli da prilagođavaju učitavanje likova. Na primer, oprema za oružje u popularnim battle royale igrama i onlajn pucačinama omogućava igračima da prilagode igru tako da odgovara njihovom stilu igre. Na primer, Mario Kart već dugi niz godina ima različite statistike za vozače i kartinge, omogućavajući igračima da odaberu svoj stil vožnje. Uvođenje sličnog sistema u Battle League će se svideti modernim fanovima i dodati više dubine samoj igri.

 

 

 

Mario Strikers: Battle League će takođe u potpunosti iskoristiti mogućnosti lokalnog multiplayer Nintendo Switch-a za osam igrača. Mario sportske igre su uvek bile najbolje kada se igraju sa drugima kako bi podelili uzbuđenje haosa. Sa osam igrača, ovaj haos će se umnožiti na nove nivoe i održavaće grupe prijatelja i porodica angažovane satima dok se bore da postanu vrhunski igrač Mario Strikers-a.

Kontrole se mogu prilagoditi i za igranje sa jednim joy-conom, tako da ovo maksimalno iskustvo za više igrača zahteva samo četiri Switch kontrolera.

Online multiplayer je takođe proširen. Oslanja se na druge popularne sportske igre na mreži. Pored klasičnih režima bitke na mreži, gde se do dva lokalna igrača mogu udružiti da bi se borili protiv drugih, Battle League će takođe imati novi režim Strikers Club. Ovaj novi režim samo na mreži omogućava da se do 20 igrača pridruže klubu, a zatim se takmiče protiv drugih kako bi zaradili rangiranje i promocije. U okviru ovog režima, igrači mogu da prilagode dres svog tima i stadion kako bi personalizovali svoje iskustvo.

Druge popularne sportske franšize, kao što je FIFA, već neko vreme imaju slične karakteristike, gde igrači teže da se popnu kroz divizije i zarade nagrade. Uključivanje sličnog režima, ali zadržavanje fokusiranja na društvenu stranu igre, uvešće Mario Strikers u modernu eru i dati igračima priliku da se dokažu na globalnom nivou. Mogućnost kombinovanja ovih proširenih opcija za više igrača sa ažuriranom mehanikom igranja i statistikom karaktera je svakako uzbudljiva, posebno za fanove koji su čekali 15 godina na modernu verziju Marijevih fudbalskih avantura.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Spremite se za Strikes, Nintendovu verziju fudbala gde se dva tima od po 5 igrača bor...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Jurcaj kroz Mushroom Kingdom trkačke staze — pod vodom, na nebu i naopačke preko ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD

Slični članci

16.
Apr.
2024.
Nintendo
Za sve one koji se verovatno pitaju zbog čega stavljamo Nintendo i Mobilno na istu listu, odgovor je jednostavan - igraju se u pokretu!
31.
Mar.
2024.
Nintendo
Veliki broj ljubitelja Nintendo igara a naročito Super Maria, nisu ozbiljno shvatili prošlogodišnje obaveštenje o limitiranoj ponudi nek...