Nintendo
09.08.2022.

Upišite u kalendar 10. avgust

Nintendo Direct predstavlja Splatoon 3

Splatoon 3 izlazi za nešto više od mesec dana, pa je Nintendo podelio mnoštvo detalja o dugo očekivanoj pucači na lignje.

Predstojeći nastavak je već otkrio mnoštvo novih oružja koje dolazi u trećoj igri Splatoon, kao i nove mape i mehanike za više igrača. Potvrđeno je čak i mnoštvo omiljenih karakteristika iz prošlih igara koji se sada vraćaju sa popularnim Splatoon 2 "Salmon Run" režimom igre. Danas je Nintendo objavio da se sprema da pokaže još više sa Splatoon Direct-om. 

Najava najnovijeg Nintendo Direct-a dolazi kao prvo veliko ažuriranje za Splatoon fanove u neko vreme. Iako su nalozi društvenih medija ostali aktivni, Splatoon 3 nije dobio novi trejler od aprila kada je Nintendo potvrdio datum izlaska igre u septembru. Direct stiže nakon drugih velikih otkrića za prve Nintendo igre sa Pokemon Scarlet i Violet, kao i i Bayonetta 3 koje su dobile trejlere u prošlom mesecu.

Sada je Nintendo spreman da pruži mnogo vesti o Splatoon 3, potvrđujući da Direct dolazi za samo nekoliko dana. Konkretno, ubeležite sredu 10. avgust u svoje kalendare ukoliko ste Nintendo igrač.

Sreda, 10. avgust i planirano programerovo uobičajeno vreme početka 6:00 po pacifičkom vremenu. Nintendo-ova najava za Splatoon 3 sa temom Direct obećava "otprilike 30 minuta ažuriranja" o nastavku tokom live strima. Prezentacija će biti prvo solo emitovanje Splatoon-a 3 od njegovog otkrivanja. Nintendovo zvanično saopštenje nije otkrilo nikakve konkretne detalje o sadržaju emitovanja, osim generičkih "ažuriranja" deskriptora.

Prethodno prikazan trailer datuma objavljivanja u aprilu došao je zajedno sa Splatoon 2 Octo ekspanzijom koja je dodata Nintendo Switch Online Expansion Pass-u. Nintendo je takođe otkrio da će izdanje Splatoon 3 sadržati potpuno novi model sa Splatoon tematikom za Switch OLED, prvo specijalno izdanje za nadogradnju Switch. Splatoon 3 treba da započne jesenju sezonu punu velikih napadača na prebacivanju između igara prve i treće strane. Bayonetta 3 i Pokemon Scarlet and Violet bi trebalo da slede Splatoon-ovo septembarsko izdanje, a dve igre će biti lansirane u oktobru, odnosno novembru. Jesen će takođe sadržati pregršt visokoprofilnih igara nezavisnih proizvođača koje dolaze na Switch između Nier Automata i dugo očekivanog dolaska Persona 5 na Switch.

Splatoon 3 Direct će nastojati da pruži fanovima mnogo razloga da budu uzbuđeni zbog septembra.  

Splatoon 3 bi trebalo da bude objavljen 9. septembra 2022. za Nintendo Switch.

 

Moramo da napomenemo da je specijalno izdanje OLED Splatoon konzole limitirano za svaku zemlju, pa ukoliko ste fan igre, izvršite rezervaciju na vreme.

Slični članci

16.
Apr.
2024.
Nintendo
Za sve one koji se verovatno pitaju zbog čega stavljamo Nintendo i Mobilno na istu listu, odgovor je jednostavan - igraju se u pokretu!
31.
Mar.
2024.
Nintendo
Veliki broj ljubitelja Nintendo igara a naročito Super Maria, nisu ozbiljno shvatili prošlogodišnje obaveštenje o limitiranoj ponudi nek...