Nintendo
17.08.2022.

Return to Monkey Island

Informacije samo

Igre žanra point and click imaju nešto kao oživljavanje poslednjih par godina, sa igrama kao što su Kentucky Route Zero Thimbleweed Park koje su pomogle da se nekada popularna formula predstavi potpuno novoj generaciji gejmera. Uprkos ovom novootkrivenom fandomu, međutim, malo ko je mogao da predvidi izlazak nove igre Monkey Island, jer je serija ležala neaktivna od objavljivanja Tales of Monkey Island pre više od jedne decenije. Iz tog razloga su ljubitelji avanturističkih igara bili toliko uzbuđeni kada je Ron Gilbert zadirkivao Return to Monkey Island na blogu u aprilu, a još više kada je otkriveno da je igra u aktivnom razvoju i da će biti objavljena pre kraj 2022.

Sada, jedan posvećeni obožavalac na Redditu misli da su možda pronašli stvarni datum izlaska igre kopanjem po metapodacima web stranice izdavača igre.

Objavljujući u subredditu r/MonkeyIsland, korisnik po imenu LowLevel otkrio je da je naišao na nekoliko interesantnih delova koda dok je ispitivao metapodatke za odeljakReturn to Monkey Island na sajtu Devolver Digital. Jedan od naslova, koji je označen kao "date_override," je postavljen na "Dolazi 2022," što je ono što je prikazano na sajtu kada ga pogleda član korisnika. Drugi, koji je jednostavno označen kao "datum," glasi "2022-09-01T12:00:00.000Z," sugerišući da bi Return to Monkey Island mogao biti objavljen prvog septembra.

Iako je svakako moguće da se kod jednostavno koristi kao mesto za kasnije informacije, LowLevel nastavlja da ističe da se ovaj isti deo koda u odeljku Cult of the Lamb na sajtu savršeno poklapa sa datumom izlaska igre , što sugeriše da postoje dobre šanse da bude tačan.

Kako je planirano da se Return to Monkey Island pojavi na Gamescom-u sledeće nedelje, neki sada predviđaju da će trejler za datum objavljivanja biti prikazan na istom dešavanju, verovatno sa „dolazi sledeće nedelje“; saopštenjem na samom kraju.

Ako se ispostavi da je to slučaj, to ne bi bio prvi put da je datum izlaska igre otkriven tako blizu njenog puštanja u prodaju. U okviru junskog Nintendo Direct-a, na primer, najavljeno je da će Portal: Companion Collection biti objavljen istog dana. U stvari, Nintendo je iznenađujuće često lansirao mnogo igara poslednjih godina, pri čemu su mnogi Switch naslovi postali dostupni u roku od nedelju dana od objavljivanja. Ovo takođe ne bi bilo jedino veliko "curenje" povezano sa igrom, ako znamo da je nedavno dodata lista Nintendo eShop-a otkrila cenu od 24,99 dolara za Return to Monkey Island.

Pošto Gamescom počinje za samo nekoliko dana i prvi septembar se nazire na horizontu, fanovi ne bi trebalo da čekaju previše da saznaju finalne infomacije o igri.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41235
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4869
Super Monkey Ball - Banana Blitz je igra koja vas vraća u detinjsto sa avanturama majmu...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
2.399 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch igre NSW194
Switch Super Monkey Ball - Banana Blitz HD
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Akcione figure HFI5011
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Trenutno nema komentara

Slični članci

19.
Nov.
2022.
Nintendo
Ovo je još jedna prelepa Pokemon igra, sa puno boja i raznim znamenitostima.
12.
Nov.
2022.
Nintendo
Ako se ne pripremite dobro za igranje u Mario + Rabbids Sparks of Hope, može doći do katastrofalnih ishoda u svemiru.
20.
Oct.
2022.
Nintendo
Nintendo konzole važe za neverovatno pouzdane. Ipak, šta kada se čini da se konzola Nintendo Switch ne puni ili punjenje baterije nastavlja da opada u...
19.
Oct.
2022.
Nintendo
Važna informacija sa Nintendo sajta za korisnike Wii U i Nintendo 3DS.
17.
Oct.
2022.
Nintendo
Bivša glumica igre Bayonetta, Hellena Taylor,  i navodi da su je iz kompanije Platinum Games primorali da napusti ulogu zbog niske nadoknade.
14.
Oct.
2022.
Nintendo
Bren poznat po luksuznim satovima, Tag Heuer i Nintendo su se udružili kako bi napravili dva nova Mario Kart sata. Neverovatno skupa sata.
11.
Oct.
2022.
Nintendo
Uoči svog Nintendo Switch izdanja kasnije ovog meseca, Mario + Rabbids Sparks of Hope dobija novi bioskopski trejler koji proslavlja njegovo lansiranje.
04.
Oct.
2022.
Nintendo
Nova slika daje uvid fanovima koji će glavni likovi biti u Bayonetta 3, uključujući neke informacije o tome kako funkcionišu u priči.
27.
Sep.
2022.
Nintendo
Igrači koji žele da dodaju Callie i Marie značke svojim Splashtagovima u igri Splatoon 3, mogu da saznaju kako da ih otključaju čitanjem ovog teksta.
25.
Sep.
2022.
Nintendo
Funkcija crtanja Splatoon 3 je zabavan način da se povežete sa drugim igračima kroz umetnost obožavatelja i humor, a njihovo postavljanje je prilično jednost...