Nintendo
17.08.2022.

Return to Monkey Island

Informacije samo

Igre žanra point and click imaju nešto kao oživljavanje poslednjih par godina, sa igrama kao što su Kentucky Route Zero Thimbleweed Park koje su pomogle da se nekada popularna formula predstavi potpuno novoj generaciji gejmera. Uprkos ovom novootkrivenom fandomu, međutim, malo ko je mogao da predvidi izlazak nove igre Monkey Island, jer je serija ležala neaktivna od objavljivanja Tales of Monkey Island pre više od jedne decenije. Iz tog razloga su ljubitelji avanturističkih igara bili toliko uzbuđeni kada je Ron Gilbert zadirkivao Return to Monkey Island na blogu u aprilu, a još više kada je otkriveno da je igra u aktivnom razvoju i da će biti objavljena pre kraj 2022.

Sada, jedan posvećeni obožavalac na Redditu misli da su možda pronašli stvarni datum izlaska igre kopanjem po metapodacima web stranice izdavača igre.

Objavljujući u subredditu r/MonkeyIsland, korisnik po imenu LowLevel otkrio je da je naišao na nekoliko interesantnih delova koda dok je ispitivao metapodatke za odeljakReturn to Monkey Island na sajtu Devolver Digital. Jedan od naslova, koji je označen kao "date_override," je postavljen na "Dolazi 2022," što je ono što je prikazano na sajtu kada ga pogleda član korisnika. Drugi, koji je jednostavno označen kao "datum," glasi "2022-09-01T12:00:00.000Z," sugerišući da bi Return to Monkey Island mogao biti objavljen prvog septembra.

Iako je svakako moguće da se kod jednostavno koristi kao mesto za kasnije informacije, LowLevel nastavlja da ističe da se ovaj isti deo koda u odeljku Cult of the Lamb na sajtu savršeno poklapa sa datumom izlaska igre , što sugeriše da postoje dobre šanse da bude tačan.

Kako je planirano da se Return to Monkey Island pojavi na Gamescom-u sledeće nedelje, neki sada predviđaju da će trejler za datum objavljivanja biti prikazan na istom dešavanju, verovatno sa „dolazi sledeće nedelje“; saopštenjem na samom kraju.

Ako se ispostavi da je to slučaj, to ne bi bio prvi put da je datum izlaska igre otkriven tako blizu njenog puštanja u prodaju. U okviru junskog Nintendo Direct-a, na primer, najavljeno je da će Portal: Companion Collection biti objavljen istog dana. U stvari, Nintendo je iznenađujuće često lansirao mnogo igara poslednjih godina, pri čemu su mnogi Switch naslovi postali dostupni u roku od nedelju dana od objavljivanja. Ovo takođe ne bi bilo jedino veliko "curenje" povezano sa igrom, ako znamo da je nedavno dodata lista Nintendo eShop-a otkrila cenu od 24,99 dolara za Return to Monkey Island.

Pošto Gamescom počinje za samo nekoliko dana i prvi septembar se nazire na horizontu, fanovi ne bi trebalo da čekaju previše da saznaju finalne infomacije o igri.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.199,00 RSD
Vrsta
Nova
2.199 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch Super Monkey Ball - Banana Blitz HD
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD

Slični članci

16.
Apr.
2024.
Nintendo
Za sve one koji se verovatno pitaju zbog čega stavljamo Nintendo i Mobilno na istu listu, odgovor je jednostavan - igraju se u pokretu!
31.
Mar.
2024.
Nintendo
Veliki broj ljubitelja Nintendo igara a naročito Super Maria, nisu ozbiljno shvatili prošlogodišnje obaveštenje o limitiranoj ponudi nek...