Nintendo
22.08.2022.

Animal Crossing: New Horizons Bug unosi strah u muzej

I bug i kašnjenje

Animal Crossing: New Horizons mnogi vide kao šarmantnu, opuštajuću igru, ali nije bez čuda i sablasnih trenutaka. Neka od ovih progona su namerna, gde igrači imaju zadatak da pomognu duhu da pronađe sve njegove delove, ili se subjekti na lažnim slikama mogu pomeriti ili promeniti. Međutim, jedan igrač se prilično uplašio kada je uobičajena greška Animal Crossing: New Horizons dovela do malo više straha.  

Animal Crossing: New Horizons omogućava igračima da otvore svoje ostrvo drugim igračima, dopuštajući im da dođu u posetu. Međutim, ne funkcioniše sve glatko kada dodatni igrači posećuju ostrvo. Ovaj konkretni igrač je bio uznemiren kada je njihov prijatelj na kraju nenamerno skočio na njih.

Korisnik Redditaili-grace je podelio kratak video snimak susreta sa svojim prijateljem. Oni su otvorili svoje ostrvo kako bi dvojica igrača mogla da uživaju u šoljici kafe u Brewster caffee u Blathers muzeju. Igrač se može videti kako ulazi iz donjeg desnog dela muzeja, ispred Blathersa. Sve izgleda normalno kada prijatelj iznenada iskoči u prvi plan, ne pomerajući se i zaklanjajući veliki deo ekrana, kao većina klasičnih skakača. Čim se pojave, potpuno nestaju, dodajući dodatno iznenađenje susretu.

Kolege je uplašila i zabavljala greška, a ukazivali su na sličnosti između ovog skakanja i drugih klasičnih igrica, poput Pokemonove legendarne devojke duha  ili Herobrinovog  prikrivenog prisustva u Minecraft-u. Drugi su bili posebno zabavljeni kako je tajming savršeno prošao tako da se 'duh' pojavljuje se i nestaje tačno kao što klavir svira dve note. Iako je ovo moglo biti pomalo zastrašujuće, ovo je uobičajena greška u igri koja generalno ima veze sa zaostajanjem između igrača Nintendo Switch jedinice.

Igrači koji posećuju ostrva mogu ponekad da idu okolo ili iznenada skaču sa ulaza i izlaza na druga mesta u prostoriji zbog kašnjenja u komunikaciji. Manje je verovatno da će se to desiti na lokalnim vezama, pošto podaci imaju tendenciju da stižu brže bez potrebe da prvo prođu kroz internet pre nego što dođu do drugog igrača. Mnogi igrači su namerno učinili svoje Animal Crossing: New Horizons ostrva zastrašujućim, i često dele svoje adrese iz snova kako bi drugi igrači mogli da dođu i istražuju kad god žele. Međutim, ovakav slučajni susret se zaista ističe po tome koliko je bio neočekivan. Iako je Nintendo Switch-ovo iskustvo na mreži ostavilo neke igrače da se osećaju pomalo kiselo, ovaj mali problem sa zaostajanjem napravio je specifičan trenutak za ovog igrača.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Izgradite zajednicu ispočetka na opustošenom ostrvu prepunom mogućnosti • ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Accessories HAC1488
Optimalna zaštita zahvaljujući čvrstoj spoljašnjosti U torbicu staje k...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.299,00 RSD
Vrsta
Nova
3.299 ,00 RSD

Slični članci

18.
Mar.
2024.
Nintendo
Amiibo tek sada kod nas postaje popularan, dok se su svetu mnogi bore da dođu do najređih figura iz Amiibo kolekcije.
14.
Mar.
2024.
Nintendo
Nintendo je dugo bežao od filmova nakon fijaska od pre više od dadeset godina,ali je uspeh  Super Smash Bros filma promenio mnogo toga ...