Nintendo
18.09.2022.

Splatoon 3: Koliko je dugačak Story Mode?

Iznenadićete se!

Splatoon 3 ima režim priče koji se prilično razlikuje od svojih prethodnika. Počevši u The Crater, igrači počinju da istražuju nestanak velike zep ribe, za koju Cuttlefish veruje da su je kidnapovali Oktarijanci.  Posle sukoba sa DJ Oktaviom, igrači otkrivaju da Oktarijanci nisu stajali iza nestanka velike zap ribe. Umesto toga, postoji potpuno nova pretnja sa kojom se treba boriti uključivanjem potpuno novog područja sveta.

Cuttlefish završava na kraju otmice, a igrač mora da je spase, kao i da istraži nestanak velike zap ribe u ovoj čudnoj novoj zemlji.

U Splatoonu 3, glavna priča se odvija u Alterni, oblasti ispod kratera koja je bila nepoznata ni nagoveštajima ni oktarijancimama. Igra je prilično drugačija, jer igrači biraju kako žele da se pozabave misijama i kojim redosledom. Nivoi u Splatoon-u 3 se takođe mogu u potpunosti preskočiti zbog novog načina na koji igrači dolaze do drugih oblasti i ostrva.

Na svim mapama postoje mrlje mulja koje blokiraju puteve do novih kotlića koji moraju biti očišćeni. Da bi se ispraznio mulj, sitna riba mora da se baci na mehur koji se nalazi negde na užasnoj masi. Koristeći brze manevre, igrači mogu da zaobiđu deo ovih blokada na putu. Svaki mutni ispust ima određenu količinu moćnih jaja za prikupljanje da bi se otvorio put do sledećeg nivoa. Jaja se sakupljaju u nivoima tako što se pobeđuju neprijatelji ili razbijaju otvoreni sanduci. Dodatna jaja se mogu naći oko svakog ostrva u sanducima ili izvođenjem izazovnih balona razbacanih po zemlji.

Svaki nivo ima svoj tematski izazov, od skakanja do testiranja oružja, pa čak i manipulacije nivoom. Igrači će koristiti svaku veštinu u svojoj kutiji sa alatkama da bi videli završne kredite za Splatoon 3. Igranje kroz ovaj režim ima svoje prednosti i preporučuje se početnicima u Splatoon-u. Većinu vremena nivoi će varirati u zavisnosti od nivoa veštine igrača. Nekima će biti potrebno samo jedan minut, dok drugima može biti potrebno između 5 i 10 minuta da dođu do cilja. Međutim, ne mora se igrati svaki nivo. Jednom kada se prikupi dovoljno jaja za otvaranje sledeće oblasti, igrači mogu da odluče da preskoče nedovršene nivoe i napreduju do sledećeg ostrva, čak i boss-ovi mogu biti potpuno propušteni tako što će očistiti pravi mulj.

Isprobavanje svake faze je odličan način da testirate različite vrste oružja pre nego što krenete online. Podeljena na 6 ostrva, Alterna je jedno veliko igralište za istraživanje, na sreću dostupno je brzo putovanje što čini kretanje do drugih ostrva mnogo prijatnijim.

Teško je kvantifikovati prosečni završetak, jer će svaki igrač napredovati različitom brzinom. Pored toga, ne mora svaki nivo biti završen da bi se sreo sa konačnim boss0om. Dakle, imajući ovo na umu, u tipičnom igranju koje uključuje svaku fazu na svakom ostrvu i pokušaj pronalaženja većine kolekcionarskih predmeta, trebalo bi da traje oko 10 sati.  Prolazak koji ne uključuje igranje na svim nivoima i ignoriše kolekcionarske predmete biće znatno kraći od ovoga.

Oko granice od 8 sati, igrači će videti da se ispisuju imena na credits listi ako guraju do kraja bez prikupljanja.

Po završetku, igrači su nagrađeni nekim posebnim značkama, kao i nekom posebnom opremom za opremanje svog lika u igri.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Čučni i mastilom ispiši svoj put ka tronu u Splatoonu 3. U novom okruženju&...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch Splatoon 2
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.999,00 RSD
Ušteda 18%
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499,00 RSD
6.999 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Accessories HAC1799
Nintendo Switch torbica i zaštitna folija - Splatoon 3 Idealno za sve fanove Ni...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Dovedi svoj gaming na novi nivo uz Pro Controller gamepad za Nintendo Switch&trade...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
11.999,00 RSD
Vrsta
Nova
11.999 ,00 RSD

Slični članci

06.
May.
2022.
Nintendo
Nintendo je objavio demonstraciju nadolazeće fudbalske igre Mario Strikers: Battle League i prikazao gameplay prepun zanimljivih detalja.
10.
Aug.
2021.
Nintendo
Od svih serijala video igara, Legenda o Zeldi je jedna od retkih koja se nalazi na skoro svim listama. Zbog toga vam donosimo još jednu recenziju ove igr...
08.
Aug.
2021.
Vesti/Najnovije
Koliko smo samo nevinih ljudi porazbijali zbog novčića?