Nintendo
23.02.2024.
Autor: Games Stuff

Princeza kao glavni protagonista

Princess: Peach Showtime

Ukoliko ste mislili da je ovo samo još jedna igra u kojoj ćete videti dobro poznate likove, prevarili ste se!

Princeza i nekoliko žaba su jedina poznata lica koja ćete videti kako pokušavaju da povrate Sparkle Theater od Wicked Grape i the Sour Brunch. Ona nije sama već joj se pridružuje Stela koja princezi daje moć Sparkle. Priča je jednostavna ali privlačna a igrači se puštajuda istražuju u pozorištu, slično istraživanju Breskvinog zamka u Mario 64 ili jedne od ukletih lokacija Luiđijeve vile.

Do sada je potvrđeno 10 transformacija princeze a 5 j ponuđeno noviarima za igranje pre ostalih, pa se o istima najviše i piše. To su: Swordfighter Peach, Patissier Peach, Ninja Peach, Cowgirl Peach i Figure Skater Peach. Ove transformacije su definitivno savršeno odrađene i tu ova igra sija i i koristi prednosti svoje jednostavne kontrolne šeme. Princeza Peach može da pobedi neprijatelje Snagom svetlucanja, ali može i da stupi u interakciju sa okruženjem, ohrabri potlačene stanovnike pozorišta i iskoristi moći svojih transformacija kada preuzme tu ulogu.

Poses omogućavaju princezi da koristi binu na različite načine. Glavni element je pronalaženje reflektora širom mape. Oni nisu odmah uočljivi a poziranje služi za otključavanje tajni. Ovo može biti par novčića ili može biti brzo zaustavljanje iza scene. Kretanje je višestruko na pojedinim nivoima. Peach kao Ninja Breskva može da se sakrije guranjem uza zid dok inače funkcioniše očekivano.

Princess: Peach Showtime je sjajna i upečatljiva igra koja donosi poznati Nintendo dizajn igara. Toliko je jednostavna da svako može da je igra ali je tako dobro urađena da će svako u bilo kom uzrastu uživati u igranju. Istraživanje tajni, transformacije i glavna zezda scene!  

Datum izlaska je blizu! Svoj primerak igre Princess Peach: Showtime možeš nabaviti već sada po preorder ceni.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Princess Peach - Showtime! je šarmantna igrica koja će te odvesti u svet Mario u...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Mario, Bowser i Peach se udružuju da poprave Star Road koji ispunjava želje u ovoj pris...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Toys to Life HAC1243
Amiibo Super Mario - Peach
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD

Slični članci

16.
Apr.
2024.
Nintendo
Za sve one koji se verovatno pitaju zbog čega stavljamo Nintendo i Mobilno na istu listu, odgovor je jednostavan - igraju se u pokretu!
31.
Mar.
2024.
Nintendo
Veliki broj ljubitelja Nintendo igara a naročito Super Maria, nisu ozbiljno shvatili prošlogodišnje obaveštenje o limitiranoj ponudi nek...