Nintendo
15.01.2021.

Nintendo Switch u 2021. godini

Neke od velikih igara za Switch koje stižu ove godine (provereno)

Godina pred nama može biti veoma interesantna za Nintendo fanove, pored tračeva o novoj Switch unapređenoj konzoli i velikih Nintendovih igara koje se mogu ali i ne moraju pojaviti tokom 2021., ove godine slavimo i 25. godina Pokemona, 35. godina Zelde i 40. godina Donkey Konga. Kako će Nintendo obeležiti sve ove godišnjice, da li će biti specijalnih igara i reizdanja kao što je to bio slučaj sa Mario godišnjicom prošle godine, ostaje da se vidi. Mi ćemo se sada za početak osvrnuti na ono što nam je poznato, neke od najisčekivanijih igara za Nintendo Switch u 2021. godini za koje sigurno znamo da izlaze.

Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition (14. januar)

Reizdanje klasične skrolujuće tabačine iz 2010. godine zasnovane na popularnom Scott Pilgrim stripu dolazi i na Nintendo Switch. Ova verzija donosi istu kultnu pixelart grafiku iz originala uz sve DLC-ove i mogućnost da igrate kao Knives Chau and Wallace Wells.

 

Hitman 3 (Januar 2021)

Da, dobro ste pročitali, pravi veliki Hitman 3 dolazi i na Nintendo Switch! Naravno u pitanju je Cloud rešenje slično verziji Control za Nintendov portable sistem, koje ćete moći da igrate samo ukoliko imate brz Internet. Ja sam lično testirao Control na Switchu, bez problema radi i iz Srbije čak i izgleda jako dobro u portable modu. Kojom magijom je lag sakriven ne znam, ali stvar radi i izgleda mi da za ove zahtevnije igre ovo postaje sve popularnije rešenje. Tačan datum izlaska Hitman 3 treba da bude najavljen, ali kako verzija za “velike” konzole i PC stiže 20. januara računamo da datum izlaska Switch Cloud verzije nije daleko.

 

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury (12. februar)

Bilo je krajnje vreme da se jedna od najboljih 3D Mario igara napokon prebaci na Switch. 3D Mario World bio je jedan od retkih nezaobilaznih naslova na Wii U sistemu, a sada napokon stiže u doteranom izdanju i na Switch. Tu je i poseban bonus – pored nove online co-op mogućnosti tu je i kompletno nova ekspanzija Bowser’s Fury koja donosi skroz nove i veoma izazovne nivoe uz mogućnost igranja kao Bowser JR, i pretpostavljamo one Kaiju borbe koje smo videli u novom sjajnom trejleru pre neki dan.

 

Bravely Default II (26. februar)

Square Enixov novi JRPG-a bio je planiran za 2020. godinu, kada smo imali priliku i da probamo besplatni demo koji je ostavio veoma dobre utiske sa svojim poteznim borbama i ručno crtanom grafikom. Sada posle malo odlaganja krajem februara stiže i full verzija na Switch. Iako po naslovu deluje da je u pitanju nastavak originalnog Bravely Defaulta, ova igra je zapravo više duhovni naslednik prvog dela, sa skroz novim svetom i likovima. Hmmmm... odakle nam je to poznato? Final Fantasy anyone?

 

Balan Wonderworld (26. mart)

SEGA retro duh živi i dalje... ali ovoga puta kroz Square Enix. Balan Wonderworld će biti prva igra legendarnog autora Yuki Nake (Sonic) za Square Enix nakon što se pridružio ovoj kompaniji pod Balan Company brendom. Naka će biti direktor ove skroz nove igre, dok će art raditi Naoto Ohshima, sa kojim je poslednji put sarađivao na SEGA klasicima kao što su Nights into Dreams za Saturn i Sonic Adventure za Dreamcast. Ovaj novi naslov koji ćemo igrati na Nintendovoj konzoli (pored ostalih sistema), obećava kvalitetno retro platformisanje i mnoge kreativne ideje od legendarnih japanskih autora.

 

No More Heroes III (Negde tokom 2021)

Zapravo četvrta igra u ovom suludom serijalu dolazi na Nintendo Switch u nekom trenutku ove godine. Nakon skoro 11 godina od prethodnog nastavka glavne serije, priča se nastavlja i vraća nas u ulogu legendarnog protagoniste Travisa Touchdowna, koji ovoga puta mora da odbrani svet od vanzemaljske invazije koju predvodi galaktički overlord princ. Očekujte kao i uvek potpuno ludilo.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Pridružite se Mariu, Luigiju, princezi Peach i Toad-u u misiji spašavanja kralje...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Little Nightmares 2 je neizvesna horor-avanturistička igra u kojoj igrate kao Mono, mla...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Okupite se i podelite sa svetom: vreme je za ples sa Just Dance 2021! Prva franš...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Broj igrača: 1-2 (lokalno) Broj likova: 300 Broj misija: 45 (pokriva događaje iz svih 9...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Korišćena
3.499 ,00 RSD

Slični članci

16.
Aug.
2023.
Nintendo
Pogledajte naš kompletan vodič za povezivanje Nintendo Switch konzole i kreiranje nalova, kao i par korisnih saveta.
24.
Dec.
2020.
Nintendo
Nakon PS5 i XBox Series X, sve se više govori o novoj Switch 2 konzoli. Šta smo do sada saznali o Nintendo Switch 2?
01.
Dec.
2020.
Nintendo
Novi Nintendo Switch firmware update Ver. 11.0.0 donosi nekoliko odličnih unapređenja i napokon ćete moći da prebacujete video i screenshot-ove na kompj...