Nintendo
28.01.2021.

Animal Crossing: New Horizons –besplatan Update

Danas je dan!

Nintendo je danas obradovao sve igrače igre koju čak i naučnici sa Oxford Univerziteta predlažu za dobro raspoloženje, Animal Crossing: New Horizons. Tu je od danas gomila novih krpica, proslava i iznenađenja. Novo ažuriranje uključuje i događaj Festivale, nove sezonske dodatke, nove reakcije i nove predmete za kupovinu.

  • Festivale Event - Osetite život i ritam uz živopisni Festivale događaj ispunjen plesom i letećim perjem! 15. februara, igrač Pavé stiže na podijum vašeg ostrva da uvede malo konfeta i karnevalskog duha. Na dan događaja možete mrežom uhvatiti živopisno perje koje leti vašim ostrvom i zameniti ih za strastveni plesni broj koji zauzvrat dobijate od Pavé-a . Dugino perje čini se posebno retkim prizorom, pa ga uhvatite i zamenite. Pozovite prijatelje na vaše ostrvo ili posetite njihovo da zajedno učestvujete u svim svečanostima.
  • Nove reakcije - Ako želite da izrazite svoje uzbuđenje zbog Festivale-a, sada ćete na raspolaganju imati niz novih reakcija. Komplet za reakcije Viva Festival možete kupiti tokom igre sa police u Nook’s Cranny na ograničeno vreme i uključuje Feelin 'It, Let's Go, Viva i Confetti.
  • Nova odeća - Od 1. februara odeća Festivale biće dostupna u prodavnici Able Sisters takođe ograničeni vremenski period. Sada možete da stilizirate svoj Festivale izgled sa ovim modernim kostimima!
  • Sezonski predmeti - Obavezno pripazite na sezonske predmete na Nook Stop-u u Resident Services i kroz Nook Shopping. Obeležite Dan zaljubljenih sa čokoladnim srcima i buketima u obliku srca, koji će se moći da se kupe od 1. februara do 14. februara. Takođe će biti dostupni i drugi predmeti u vezi sa Danom mrmota (Groundhog Day) i proslavom drugih bitnih datuma tokom par dana januara i u februaru!

Prvi sezonski event je japanska tradicija Setsubuna. Da biste proslavili ovaj događaj, biće vam dostupan komplet za bacanje zrna do 3. februara. U Able Sisters od 1. februara biće i kostim Oni (Orge).

 

Kao i do sada, ovakva vest donosi još najava! Sledeće besplatno ažuriranje je već najavljeno, a više besplatnih sadržaja planirano je za mart ove godine. Nintendo je takođe najavio povratak super popularnih kartice Animal Crossing Sanrio.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Izgradite zajednicu ispočetka na opustošenom ostrvu prepunom mogućnosti • ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Toys to Life HAC1493
Prikupljaj i poveži se pomoću Animal Crossing amiibo kartica koje...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
799,00 RSD
Vrsta
Nova
799 ,00 RSD

Slični članci

16.
Aug.
2023.
Nintendo
Pogledajte naš kompletan vodič za povezivanje Nintendo Switch konzole i kreiranje nalova, kao i par korisnih saveta.
02.
Mar.
2023.
Nintendo
Nintendo igrači je verovatno od početka frustrirao nedostatak opcije za transfer igara sa interne memorije na SD karticu. U situacijama kada ponestane&n...
06.
Jan.
2021.
Playstation
Ovo je period kada se dosta pozajmljuju i iznajmljuju konzole, ukoliko nemate svoje. Napraviti nalog je jednostavno, i to većina zna. Obrisati nalog je jo&sc...