Nintendo
27.01.2021.

Hades je igra godine na New York Game Awards

Animal Crossing: New Horizons je Best Kids Game

Nagrade za Best Indie i Best Action na The Game Awards prošlog meseca, nisu kraj. New York Game Awards je sada otišao korak dalje i proglasio HADE za Game of the year na njihovoj upravo završenoj i jubilarnoj 10. dodeli nagrada.  

Ni tu se nije zaustavio Hade, već je takođe osvojio 5 nagrada, uključujući Best Writing, Best Music i Best Indie Game. Za ulogu Lord Hades, Poseidon, Achilles, Charon, The Storyteller i Asterius, Logan Cunningham je nagrađen sa Best Acting in a Game.

Dodelu je organizovao Njujorški krug kritičara video igara, a ovo je bio 10. i jubilarni New York Game Awards. Domaćin je bio NIVGCC editor-in-chief Harold Goldberg ali i bivši predsednik Nintendo-a iz Amerike, Reggie Fils-Aime. Ovo je prvi put da je ovaj događaj potpuno digitalan i ako ste ga ranije propustili, možete ga nadoknaditi putem Youtube platforme.

Govoreći o uspehu koji je postigao Hade u saopštenju za štampu, Harold Goldberg je dao ovu izjavu:  "Sve nominovane igre bile su izvanredne, ali Hades je na mnogo načina dirnuo naše kritičare i svi smo se vraćali po još. Od vrhunske glume, do upečatljivog pisanja, do čudesnih umetničkih dela, uzburkane muzike, do uravnoteženog igranja, Hades itekako zaslužuje da bude igra godine u Njujorku."

Nintendo igre ovde nisu bile nominovane u velikom broju, sa izuzetkom Animal Crossing: New Horizons, kojoj je dodeljena nagrada za najbolju dečiju igru.

U preostalim kategorijama, nagrade su pripale Final Fantasy VII Remake, Ghost of Tsushima, Genshin Impact i Half-Life Alyx.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4936
U kasnom 13. veku, Mongolsko carstvo je uništilo čitave nacije tokom kampanje&nb...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
Vrsta
Nova
5.999,00 RSD
1.199 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4920
Mako - životna energija planete i gorivo koje održava grad Midgar... Crpljenjem ovog r...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Izgradite zajednicu ispočetka na opustošenom ostrvu prepunom mogućnosti • ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Toys to Life HAC1491
Prikupljaj i poveži se pomoću Animal Crossing amiibo kartica koje...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
799,00 RSD
Vrsta
Nova
799 ,00 RSD

Slični članci

16.
Apr.
2024.
Nintendo
Za sve one koji se verovatno pitaju zbog čega stavljamo Nintendo i Mobilno na istu listu, odgovor je jednostavan - igraju se u pokretu!
31.
Mar.
2024.
Nintendo
Veliki broj ljubitelja Nintendo igara a naročito Super Maria, nisu ozbiljno shvatili prošlogodišnje obaveštenje o limitiranoj ponudi nek...