Nintendo
30.03.2021.

4 MILIONA Lovaca na čudovišta ovog vikenda

Monster Hunter Rise je imao neverovatnu prodaju ovog vikenda!

Capcom je objavio vest da je nova Monster Hunter igra, koja je, podsetimo se, dostupna samo na Nintendo Switch, zabeležila prodaju od 4 miliona primeraka.

4 miliona vlasnika Nintendo Switch konzola je ovoga vikenda igralo Monter Hunter Rise!

Cifra je neverovatna ako znamo da je prethodnik ove igre, Monster Hunter World imao 5 miliona prodatih primeraka za prve tri dana, ali ukupno na svim formatima.

Krajem prošle godine smo pisali o rekordnim prodajama za Nintendo i 66 miliona kopija Monster Hunter igara u čitavoj seriji.

Kada sve zbrojimo, zavrti se u glavi. 

Monster Hunter Rise je dobio odlične recenzije a zaigrali su ga čak i oni koji nisu do sada bili ljubitelji serijala. Pitanje je samo koliko će se prodati i da li će biti dovoljno primeraka za sve.

Mi smo objavili dve recenzije igre, totalno drugačije ali sa istim zaključkom - OBAVEZNO ODIGRATI!

Činjenica je da limitirane Monster Hunter Rise Nintendo Switch konzole neće biti dovoljno jer je u nekim zemljama rasprodata već posle par sati prodaje.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin je najavljen za 9. jul. 

Biće ovo interesantna godina za lovce!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Switch Monster Hunter Rise je smešten u živopisnoj zemlji sela Kamura, inspirisa...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.999,00 RSD
Vrsta
Nova
6.999 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD

Slični članci

27.
Mar.
2021.
Nintendo
Kažu da nekada stvari treba pogledati iz više uglova i zbog toga vam prenosimo kompletnu recenziju igre Monster Hunter Rise koju je objavio Play!Zine....
25.
Mar.
2021.
Nintendo
Japanci kada nešto obožavaju i vole, oni to rade svim srcem. I nije im problem da nekada takve stvari stave i iznad posla i zarade. Tako je i sa igrom...
23.
Mar.
2021.
Nintendo
Sa ukupno 62 miliona prodatih primeraka u serijalu, vrlo popularnim ekspanzijama za Monster Hunter World koji se i dalje besno igra širom sveta, kao i...