Nintendo
25.03.2021.

Ljudi, da li ste kupili Monster Hunter Rise?

Ukoliko jeste, svima slobodan dan!

U jednoj japanskoj kompaniji je primećeno da veliki broj zaposlenih pokušava da nađe dovoljno dobar razlog kako bi ostali kod kuće za D1 igre Monster Hunter Rise. Verovatno i sami zaljubljenici u ovu igru, rešili su da svim radnicima daju slobodan dan.

Ova informacija je primećena ne platformi Twitter, koja nam definitivno otkriva najviše vesti iz sveta gejminga, ali i svega onoga što ima veze sa gejmingom. Masaki Hiyama iz Mark-On Ltd je shvatio da dosta radnika u njegovoj kompaniji traži slobodan dan 26. marta, kada Monster Hunter Rise izlazi za Nintendo Switch širom sveta. Kao odgovor na to, uprava ove kompanije je donela odluku da se taj dan proglasi za zvanični praznik firme imajući u vidu da bi imali problema sa posvećenošću i fokusom na posao toga dana. 

Naravno, jedna šibica može da zapali vatru pa je ova vest dobila bezbroj podela i komentara ostalih ljubitelja igre koji se nadaju da će i njihovi šefovi imati razumevanja za isto. 

Monster Hunter serijal igara je neverovatno uspešan u Japanu i svako novo izdanje privlači enormnu pažnju. Priča se da se developeri dogovaraju da igre koje su popularne u Japanu objavljuju vikendom kako ne bi remetili posao. Trač ili istina, videćemo.

Recenziju ove igre smo objavili pre par dana pa proverite šta sve igra nudi.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Switch Monster Hunter Rise je smešten u živopisnoj zemlji sela Kamura, inspirisa...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.999,00 RSD
Vrsta
Nova
6.999 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Uživaj sa porodicom i prijateljima u najvećoj igri Mario Golf do sada Broj igr...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.999,00 RSD
Ušteda 20%
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499,00 RSD
5.999 ,00 RSD

Slični članci

31.
Mar.
2024.
Nintendo
Veliki broj ljubitelja Nintendo igara a naročito Super Maria, nisu ozbiljno shvatili prošlogodišnje obaveštenje o limitiranoj ponudi nek...
23.
Mar.
2021.
Nintendo
Sa ukupno 62 miliona prodatih primeraka u serijalu, vrlo popularnim ekspanzijama za Monster Hunter World koji se i dalje besno igra širom sveta, kao i...
06.
Sep.
2020.
Nintendo
Japanci uvek imaju malo drugačije reklame.