Nintendo
22.06.2021.

Zelda: Breath Of The Wild 2 teorija

Da li će Ganondorf biti igriv?

Tokom prezentacije na E3, 2021 Nintendo Direct, kompanija je objavila trejler od oko 90 sekundi za nastavak Zelda: Breath Of The Wild 2, ali to je bilo više nego dovoljno da podstakne sve vrste teorija obožavalaca.

Ipak, posebno se izdvaja jedna teorija!

Najbitnija osoba u trejleru je zapravo Ganondorf.  Pretpostavka je da će deo igre biti igranje pada Ganondorfa, koji započinje ciklus junaka koji se bori sa oštećenim Ganonom, što se dešava u svakoj igri. Smatra da je heroj od pre 10 000 godina koji je tizovan Ganondorf i da lik sa iskvarenom rukom u trejleru, čije lice nije prikazano, nije Link, ali zapravo Ganondorf!

"Ova igra će učiti o padu čoveka iz Ganondorfa, a zatim će ga spasiti od zla koje je nad njim vladalo generacijama. I time ćemo prekinuti ciklus koji je započeo Demise" navodi se u jednom od komentara. Postoji i teorija o tome koji bi mogao biti zvanični naslov igre, a koji je Nintendo držao u tajnosti jer bi mogao dati deo onoga o čemu se radi. Možda "Demise of the Wild" koji se poigrava sa korupcijom koju je prouzrokovala Demise i predstavlja povratak na „Breath of the Wild“, koji izgleda vrlo usko povezan sa ovom igrom.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch The Legend of Zelda - Breath of the Wild
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD

Slični članci

16.
Aug.
2023.
Nintendo
Pogledajte naš kompletan vodič za povezivanje Nintendo Switch konzole i kreiranje naloga, kao i par korisnih saveta.
28.
May.
2021.
Nintendo
Osoblje za istraživanje i razvoj koje je radilo na The Legend of Zelda: Ocarina of Time stvorilo je portal mehanike deceniju pre nego što je...
09.
Nov.
2020.
Nintendo
Upravo je "pao" embargo na pisanje o ovoj igri i mi vam odmah prenosimo utiske Nikole Nick-a Jovanovića koji ovu igra već neko vreme.