Ova mama je gejmer
04.02.2023.
Autor: Danica Manojlović

Najbitnije vesti iz sveta gejminga: 03. februar 2023

Spremamo se za vikend igranje

Petak je dan kada brojimo sate do kraja radnog vremena, ko ima tu sreću da radi u firmi, i planiramo kako odmoriti preko vikenda. Bio je ovo prilično dobar dan i za Overwatch 2 igrače, jer je Blizzard otkrio prvi pogled na novu Control mapu. Nije bio tako dobar za fanove PC igranja, jer je The Last of Us Part 1 odložen za kasnije negde u martu, dok je programer InnerSloth otkrio mapu puta novog sadržaja koji dolazi u igricu tokom sledeće godine. I još neke sitnice.

Contents

Overwatch 2 otkriva novu Control mapu, AntarctictAmong US roadmap za 2023. uključuje novu mapu, nove saradnje i možda nove ulogeIzdanje The Last Of Us, 1. deo za PC odloženo do 28. martaSquare Enix nema planirane nove pakete proširenja za Final Fantasy 14Navijači Jakuze 0 se zanimaju zbog kontroverze o praznim situacijamau stvarnom životu

Overwatch 2 otkriva novu Control mapu, Antarctict

Bio je to interesantan dan za fanove Overwatch 2, jer se predstavlja nova mapa pod nazivom Antarktičko poluostrvo. To će biti mapa sa brojnim lokacijama, uključujući laboratoriju Mei i unutrašnjost broda ledolomca. Za razliku od drugih mapa, ovo će biti prva dizajnirana posebno za 5 na 5 igranje, a Blizzard je takođe objasnio da je eksperimentisao sa vertikalnošću sa ovom mapom. To znači da ćete morati da pazite na nebo na Antarktičkom poluostrvu, inače biste se mogli naći na centru gadne zasede.

Among US roadmap za 2023. uključuje novu mapu, nove saradnje i možda nove uloge

Among Us je igra koja samo nastavlja da se kreće i koja ne izgleda kao da će uskoro prestati. Programer Among Us, InnerSloth otkrio je plan igre za 2023. godinu, u kojem obećava gomilu novog sadržaja koji dolazi tokom godine. Ova serija sadržaja će uključivati novu mapu punu novih zadataka za dovršenje, višestruke nove saradnje sa drugim franšizama i potencijalno neke nove uloge pored onih kao što su Anđeo čuvar i Naučnik, Guardian Angel i Scientist.

Izdanje The Last Of Us, 1. deo za PC odloženo do 28. marta

Za one od vas koji su strpljivo čekali da isprobaju The Last of Us Part 1 na PC računaru, moraćete da sačekate malo duže. Prvobitno nameravana da se pokrene 3. marta ove godine, igra je sada pomerena na 28. mart kako bi se osiguralo da je “u najboljem mogućem obliku” pre lansiranja. Barem ćete svi imati TV emisiju koja će vas zadržati za sada, a da li nas je pomeranje iznenadilo.. mene iskreno više ni jedno pomeranje ne iznenađuje.

Square Enix nema planirane nove pakete proširenja za Final Fantasy 14

Izgleda da bi 2023. mogla biti mnogo manje uzbudljiva godina za Final Fantasy 14 igrače, pošto je nedavni finansijski izveštaj otkrio da Square Enix trenutno nema nikakve planirane nove pakete za proširenje u ovom trenutku. Umesto toga, programer bira da se “fokusira na zadržavanje korisnika kroz razne operativne inicijative,” iako biste morali direktno da pitate Square Enix šta bi to moglo da podrazumeva.

Zabavna priča za okončanje stvari danas, dok se bivši guverner Njujorka Eliot Spitzer i grupa akcionara zadruge Upper East Side svađaju oko prava na prljave uličice koje sprečavaju Spitzers da grade luksuzne stanove. Nekima nema nikakve igre sa gejmingom a neke podseća da igre imaju pravi život u sebi. Kao jedan od mnogih obožavatelja Yakuza koji su odmah shvatili zastrašujuću količinu priče koja ima sličnosti sa zapletom Yakuza 0. Kažu da život imitira umetnost.

Šta bi se sve kod nas moglo naći…

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50221
Doživi emocionalno pripovedanje i nezaboravne likove Eli i Džoel  u The Last of Us...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.999,00 RSD
Vrsta
Nova
9.999 ,00 RSD
Korišćena
6.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50047
Yakuza Like a Dragon je nova igra u čuvenoj franšizi i u ovoj igri doživi dinami...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Kodovi važe za EU Nordic, East i West regione! Poeni važe za League of Legends i za ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.399,00 RSD
Vrsta
Nova
3.399 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ranac Overwatch - Hero Spash - Gray Za sve ljubitelje popularne igre Zvanično licenci...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.499,00 RSD
Ušteda 36%
5.499,00 RSD
Vrsta
Nova
5.499,00 RSD
3.499 ,00 RSD

Slični članci

21.
Jun.
2024.
Ova mama je gejmer
Sve popularnija tema o igrama i serijama - Šta je isto a šta je promenjeno? ovoga puta proveravamo seriju i igru Fallout!
20.
Jun.
2024.
Ova mama je gejmer
Svet video igara, konkretno modernih video igara, počeo je da se razvija kasnih osamdesetih. Ali, mnogo pre toga, bilo je nekoliko komercijalnih otkrića...
19.
Jun.
2024.
Ova mama je gejmer
Pisali smo o sve većem broju filmova i serija koji inspiraciju nalaze u igrama. Većina se bazirana poznatim igrama i nosi isti naziv, dok neki filmovi traže ...