Ova mama je gejmer
10.02.2023.
Autor: Danica Manojlović

Najbitnije vesti iz sveta gejminga: 09. februar 2023.

Hajde da ne budemo toksični!

Danas se malo smiruje hajp oko Nintendo Direct, ali se fanovi sve više bave hitovima i trejlerima koji su izazvali najviše pažnje. Trejler The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom je definitivno seciran od strane fanova do najmanjih detalja. Prebirao se svaki kadar u potrazi za skrivenim detaljima, a fanovi su otkrili brojne male reference i nove naznake. Metroid Prime je impresionirao fanove čini se više od očekivanog, dok je glumica Bella Ramsey koja glumi Ellie izrazila uzbuđenje zbog potencijalnog odigravanja romanse između Ellie i Dine u The Last of Us, 2. deo.

 

The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom vraća Ocarina of Time – ReDeads

Sada kada na uvid prilično značajan trejler za The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, konačno možemo stvoriti pravu predstavu o tome kako će igra konačno izgledati. Fanovi širom sveta su studirali trejler u potrazi za sitnim malim detaljima, a jedna takva scena otkriva da će igra ponovo uvesti jednog od najjezivijih neprijatelja u seriji – ReDeads. Primećen je i troglavi zmaj u trejleru, a neki nagađaju da bi to mogao biti Gleeok iz prve igre.

Kada smo kod nagađanja i spekulacija, pitanje koje muči mnoge je da li će Zelda moći da se igra u Tears of the Kingdom. Šanse su da neće, ali novi tvit sa zvaničnog japanskog Twitter naloga za serijal koji uključuje sliku Zelde naterao je fanove da ponovo teoretišu. Na slici možete videti Zeldu kako drži Sheikah Slate, predmet koji Link koristi tokom svoje avanture u Breath of the Wilde, dok stvarni tvit glasi „Izgleda da imaš nešto nepoznato u levoj ruci.”

Bella Ramsey je uzbuđena zbog romanse u The Last Of Us

HBO je nedavno uzbudio fanove The Last of Us najavom da će televizijska serija koja je u toku dobiti drugu sezonu koja će verovatno prilagoditi drugu igru. Među uzbuđenim obožavaocima je i glumica Ellie, Bella Ramsey, koja je pomenula odnos Ellie i Dine u igri i izjavila da su „uzbuđeni što će to odigrati“.” Takođe sugeriše da će Remsey i dalje igrati Eli u sezoni 2 uprkos petogodišnjem preskakanju vremena između prve i druge igre.

Metroid Prime Remastered dobija pohvale

Nintendo je poklonio fanovima njihov veoma traženi remaster Metroid Prime tokom Nintendo Direct-a. Sada kada su fanovi imali 24 sata sa igrom, većina reakcija je izuzetno pozitivna, a mnogi tvrde da naslov podiže granicu za remastere i da je igra zapravo “bliža rimejku nego remasteru.

Team Fortress 2 dobija potpuno ažuriranje

Ovo je bio veliki dan za fanove Team Fortress 2 pošto programeri planiraju značajno letnje ažuriranje kasnije ove godine. Valve je najavio da će leto videti “puno ažuriranje” a lansiranje će možda uključivati “stavke, mape, podsmehe, neobične efekte, ratne boje i ko zna šta još?!”

UBISOFT radi sa policijom na borbi protiv toksičnog ponašanja na internetu

BBC javlja da se Ubisoftov centar za odnose sa klijentima u Njukaslu udružio u partnerstvo sa policijom Nortumbrije kako bi pomogao u borbi protiv toksičnosti na mreži. Osim što će pružati zvaničnu policijsku obuku o štetnim onlajn interakcijama sa 200 radnika službe za korisnike, Ubisoft će takođe brzo pratiti ozbiljne slučajeve onlajn toksičnosti za policiju Northumbrije, obično kada postoji pretnja nečijem životu ili potencijalom za ozbiljnu štetu. “Policija se stalno menja, zahtevi se razvijaju, a mi imamo različite izazove sve vreme,” primetila je Debora Alderson, glavni nadzornik detektiva u Nortambriji i glavna veza sa Ubisoftovim pozivnim centrom. “Naš posao je da se razvijamo zajedno sa tim.”

Bravo Ubisoft!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Iskorači preko granica prostranog Hyrule kraljevstva i vini se u nebesa u nastavku jedn...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.499,00 RSD
Vrsta
Nova
9.499 ,00 RSD
Korišćena
6.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Jurcaj kroz Mushroom Kingdom trkačke staze — pod vodom, na nebu i naopačke preko ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Accessories HAC1789
Torbica BigBen Game Traveler - Metroid Dread Za sve ljubitelje Nintendo konzola i ig...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.299,00 RSD
Vrsta
Nova
3.299 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Accessories HAC1372
Nintendo Switch Deluxe Wheel Attachment - Mario Kart 8 Deluxe Nintendo Switch
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.199,00 RSD
Vrsta
Nova
2.199 ,00 RSD

Slični članci

11.
Sep.
2023.
Ova mama je gejmer
Video igrice sa temom košarke su popularne već dugo. Od realističnih simulacija do zabavnih igara u arkadnom stilu, a ovo su možda najbolje od njih..
15.
Apr.
2024.
Ova mama je gejmer
U jednom od prethodnih tekstova smo se bavili umetničkim delima u video igrma, ali sada je vreme da se pozabavimo igrama koje istražuju umetnost.
14.
Apr.
2024.
Ova mama je gejmer
Danas se slave divni delfini ali se priča i o lepotama gajenja biljaka. Hajde da vidimo koje igre su idealne za današnji dan!