Ova mama je gejmer
22.02.2023.

Najbitnije vesti iz sveta gejminga: 21. februar 2023.

Vesti samo stižu!

Bio je ovo jedan dan pun velikih najava i ne izgleda da će velike vesti prestati da stižu do kraja februara. PlayStation je danas najavio da će se ovog četvrtka održati novi State of Play, koje će se fokusirati na Suicide Squad: Kill the Justice League, naslove trećih strana i neke nove PS VR2 igre. Povrh toga, Nintendo je najavio da će imati Pokemon predstavlja event 27. februara, dok Microsoft još uvek pokušava da postigne dogovor sa kompanijom Sony oko Call of Duty. I to nije sve.

 

Novi Suicide Squad: Kill The Justice League gameplay će biti otkriven u četvrtak

Pričalo se da PlayStation sprema da objavi manji događaj o stanju igre u nekom trenutku ovog meseca, a sada je potvrđeno uz novo saopštenje. Emitovaće se ovog četvrtka, a ovaj State of Play igre obećava da će nam dati bliži pogled na Suicide Squad: Kill The Justice League, kao i pet novih PS VR2 naslova i neka iznenađenja trećih strana. Šta bi oni mogli biti, svakako može da nagađa, ali ostaje nam samo da sačekamo nekoliko dana pa da i to saznamo.

Potvrđeni Pokemon Presents za Dan Pokemona, 27. februara

Da ga PlayStation ne bi pretekao, Nintendo je takođe najavio da će biti domaćin prezentacije Pokemon Presents 27. februara. Nintendo se čini malo stidljiviji možda, iako je nedavno otkriće autorskih prava Spike Chunsoft-a na web lokaciji Pokemon Day ima fanove koji vežbaju prste za novu igru Pokemon Misteri Dungeon.

The Last of Us, epizoda 6 slučajno uključuje filmsku ekipu u jednom kadru

The Last of Us je do sada bila prilično besprekorna serija, ali čak i najbolji mogu da naprave manju grešku. Tokom najnovije epizode ​​otkriveno je da je nekoliko članova filmske ekipe slučajno uključeno u snimku snežnog mosta, uprkos njihovim najboljim pokušajima da ostanu skriveni. Izgleda da TLU sada ima svoju Starbucks šolju.

Microsoft i Sony bez dogovora

Do bilo kakvog dogovora za spajanje Activision čini se nema nade. Nakon što je najavljeno da će doneti Call of Duty i još mnogo toga, i Nintendo Switch i Nvidia tokom 10 godina, otkrilo se da još uvek pokušava da navede Sony da stavi svoje ime u isti ugovor. Predsednik i potpredsednik Majkrosofta Bred Smit izjavio je da se nada da će on i Sony na kraju „sklopiti dogovor“, iako nedavni izvori sugerišu da njih dvojica „nisu blizu“ dogovora.

Otkrivena postava EVO 2023

Konačno, i vesti za ljubitelje borbenih igara pošto je najavljena postava za EVO 2023 i sadrži pomalo od svega. Ne samo da će Street Fighter 6 imati svoj EVO debi ove godine, već će na ovom događaju biti i dugo očekivani povratak Ultimate Marvel vs Capcom 3, na veliko oduševljenje njegovih fanova. Ostale igre koje čine ostatak linije uključuju Guilty Gear Strive, Dragonball FighterZ, Tekken 7, King of Fighters 15, Melty Blood: Type Lumina i Mortal Kombat 11 Ultimate.

 

Slični članci

21.
Jun.
2024.
Ova mama je gejmer
Sve popularnija tema o igrama i serijama - Šta je isto a šta je promenjeno? ovoga puta proveravamo seriju i igru Fallout!
20.
Jun.
2024.
Ova mama je gejmer
Svet video igara, konkretno modernih video igara, počeo je da se razvija kasnih osamdesetih. Ali, mnogo pre toga, bilo je nekoliko komercijalnih otkrića...
19.
Jun.
2024.
Ova mama je gejmer
Pisali smo o sve većem broju filmova i serija koji inspiraciju nalaze u igrama. Većina se bazirana poznatim igrama i nosi isti naziv, dok neki filmovi traže ...